Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 10 май 2013 21:12

RedeviL написа:
parvanoff написа:И как ще коментираш нещо, след като нямаш никакви аргументи? То с локуми и дъвки не става... трябва си факти и най-вече интелект, за да ги видиш... ;)

Какви факти и аргументи те гонят? Специално за доходите нямаш абсолютно никакви аргументи! Даже и процентите за инфлацията не са точни и не ме интересуват смешните ти статистики! Били вдигнати заплатите на лекарите.. СМЯХ!! Ходи го кажи това на някой лекар да ти се изсмее в лицето!

Естествено, че се интересуваш само от личното ти мнение. Фактите за теб няма значение. Какво е един статистически институт, който са занимава с това още от преди ти да си се родил и колко струва в сравнение с твоето мнение... :lol:
http://tv7.bg/news/society/9397992.html
Не аз съм ходил да го казвам на лекар, а той ми го е казвал-ето разликата, но за теб сигурно няма! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2013 21:15

RedeviL написа:
vaskonti написа:Я пак, че не разбрах - кой кого всъщност е подслушвал - Найденов е подслушвал Бойко, така ли? Ако е така, защо и как тия записи се озоваха в Станишев, а не директно в медиите?

А не знам и аз кой кого е подслушвал.. Само знам, че записите на Борисов, Кокинов и Найденов са истински! Кой кого е подслушвал не мога да кажа! Ама по думите на Найденов разбирам, че подслушването в партийката им е нормална праткика.. :mrgreen:

Това кой всъщност е подслушвал е много важно. В ГЕРБ може и да се подслушват, ама въпросът е защо тия записи се озовават в Станишев, а не директно в медиите, както в случая с Мишо Бирата? Какви други отговори може да има освен, че зад всичко това се вижда дългата ръка на Лилов, който е ненадминат майстор в тези игрички? Ти сериозно ли мислиш, че БСП е демократична партия, милееща за благото на народа и че при тях няма корупция, престъпност и какво ли още не?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 май 2013 21:21

parvanoff написа:
RedeviL написа:
parvanoff написа:И как ще коментираш нещо, след като нямаш никакви аргументи? То с локуми и дъвки не става... трябва си факти и най-вече интелект, за да ги видиш... ;)

Какви факти и аргументи те гонят? Специално за доходите нямаш абсолютно никакви аргументи! Даже и процентите за инфлацията не са точни и не ме интересуват смешните ти статистики! Били вдигнати заплатите на лекарите.. СМЯХ!! Ходи го кажи това на някой лекар да ти се изсмее в лицето!

Естествено, че се интересуваш само от личното ти мнение. Фактите за теб няма значение. Какво е един статистически институт, който са занимава с това още от преди ти да си се родил и колко струва в сравнение с твоето мнение... :lol:
Не аз съм ходил да го казвам на лекар, а той ми го е казвал-ето разликата, но за теб сигурно няма! ;)

Няма смисъл да говорим повече по темата. Явно е, че изобщо не си запозанат с реалностите..

П.П. Осигурителният праг на лекарите и сестрите няма нищо общо с реалните заплати! Една сестра например може да взима както 350лв, така и 1000лв. Зависи от много неща, а колкото да самото увеличение - просто е смешно!
Последна промяна от RedeviL на 10 май 2013 21:31, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 май 2013 21:22

vaskonti написа:
RedeviL написа:
vaskonti написа:Я пак, че не разбрах - кой кого всъщност е подслушвал - Найденов е подслушвал Бойко, така ли? Ако е така, защо и как тия записи се озоваха в Станишев, а не директно в медиите?

А не знам и аз кой кого е подслушвал.. Само знам, че записите на Борисов, Кокинов и Найденов са истински! Кой кого е подслушвал не мога да кажа! Ама по думите на Найденов разбирам, че подслушването в партийката им е нормална праткика.. :mrgreen:

Това кой всъщност е подслушвал е много важно. В ГЕРБ може и да се подслушват, ама въпросът е защо тия записи се озовават в Станишев, а не директно в медиите, както в случая с Мишо Бирата? Какви други отговори може да има освен, че зад всичко това се вижда дългата ръка на Лилов, който е ненадминат майстор в тези игрички? Ти сериозно ли мислиш, че БСП е демократична партия, милееща за благото на народа и че при тях няма корупция, престъпност и какво ли още не?

Естествено, че и там има корупция и силни лобита, но със сигурност я смятам за много по-демократична от партията на Борисов!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 май 2013 21:29

viali69 написа:parvanoff, ти или си изключително промит мозък, или се опитваш да бъдеш манипулатор !
Значи, когато Цветанов обявява някого за престъпник преди съда да го е осъдил като такъв, а извършеното от него за престъпление - това е престъпление, а когато ПРОКУРАТУРАТА разкрие престъпленията на самия Цветанов това е "компромат" ! Така ли ?! :lol:

Някога да съм казал нещо такова? Или отново реши да си измисляш? Някога да съм казал, че това, че Цветанов каза за докторите, че са виновни е правилно?
viali69 написа:Защо БСП да нямат свестен човек в партията си ? Имат много свестни хора ! Самият Сергей Станишев е умен, честен, почтен и истински демократ по убеждение. Случайно ли го избраха за председател на ПЕС ? Или те там в Европа са прости, защото предпочитат Станишев, а ние тук сме умни и затова избираме Борисов ?! :lol:

Вероятно го познаваш лично и затова знаеш какъв е. Това че са го избрали за шеф на някаква партия или обединение от партии не го прави автоматично добър човек... А за него да съм казал нещо? Май визирах други имена, а? Или някъде съм казал, че всички в бс/к/п не стават, както всъщност ти направи за ГЕРБ?
viali69 написа:Твоята "енергийна независимост" е слугинаж на САЩ ! Замалко да унищожим златна Добруджа - житницата на България заради шистовия газ на янките и в името на енергийната независимост на България. За такава "енергийна независимост" - мерси !

За малко да унищожим? :lol: Колко малко? 2 косъма? :lol: Фактът е един-ГЕРБ се изправиха срещу Шеврон и спряха проучванията-това е фактът. Какво е можело да стане, но не е станало... бабини деветини...
viali69 написа:Фен на Бойко Борисов като теб да говори против олигарсите е смешно ! Бойко Борисов по време на цялото си злополучно управление доказваше, че е човек на едрата олигархия и монополите. Затова хората от улицата го изметоха от властта.

Казах по-назад какво направиха ГЕРБ срещу монополите, но още не съм чул какво са направили бс/к/п? Освен да въведат адски социалният плосък данък... :lol:
viali69 написа:Инфлацията за 4 години при ГЕРБ била само 10% !!! Ха-ха-ха !!! Ти, нормален ли си ? Цените на всичко се повишиха поне 30-40% и то при замразени пенсии и заплати !

Така. Аз съм вадил статистики и за двете. Аз лично съм засегнат от увеличенията на заплатите, както и мои познати и приятели. Така че не говори неща, които не знаеш. Ако искаш да знаеш истината има 2 начина, защото на мен ми писна да си играя да изкарвам на всеки поотделно статистики, защото ви мързи! Единият е да прочетеш тази тема по-назад, а вторият е да влезеш в сайта на НСИ и сам да си извадиш инфлацията по години! Въпрос на избор, на достойнство и стремеж към истината!
viali69 написа:Какво разбирам под "милиционерщина" ? Това в продължение на 4 години единствено заплатите на полицията да се вдигат на няколко пъти при замразени такива на всички останали. МВР с бюджет над 1 000 000 000 лева годишно, когато здравеопазване, образование и социалното министерство изнемогват. Това, ако не е милиционерщина здраве му кажи !

За заплатите дори съм дал линк малко по-назад-можеш да си видиш, вместо да ръсиш поредните измислици! И с колко са се вдигнали точно заплатите в МВР? И когато има престъпност, от която особено могат да се вземат и пари за другите сектори, това може дори да се приеме за инвестиция. А колко бе бюджетът на МВР при бс/к/п?
viali69 написа:Това да се гледа на всички граждани като на престъпници. Това да бъдат следени и подслушвани хора по лично осмотрение на някого (Цв.Цв.) и в разрез със законите на държавата.
Полицията да бъде използвана за лични и партийни интереси. Полицията да служи като репресивен орган срещу инакомислещите.

Тук очаквам конкретни доказателства и съд, който е отсъдил, защото е хубаво да осъзнаят половината тук, че не са съдии, за да наричат хората престъпници!
viali69 написа:И не само полицията, но и НАП и другите служби с репресивен характер. Дребни и средни бизнесмени открито обявили се против ГЕРБ бяха ежедневно проверявани от полиция, данъчни, ХЕИ, Пожарна и т.н. Бизнесът беше смазан !

Значи според теб да няма проверки? Да не се връзват касовите апарати към НАП и всеки да си краде от държавата, колкото си иска? Това ли са вашите методи? А за бизнесът също съм го казал по-назад. Ако можеш да четеш, можеш да си го прочетеш-няма да го повтарям по 100 пъти.

viali69 написа:Да при нас имаше милиционери навремето и те днес са партийни лидери на вас в ГЕРБ . :lol:
Това е истината, приятелю !

Смешното бе ти точно да говориш за милиционери. А аз не виждам нищо лошо човек да е полицай и да работи за държавата си! Но може би ти си на друго мнение? ;)
Хубаво бе да кажеш и дали одобряваш действията на вашите правителства, които написах! Това е важно, ако човек е обективен!
само Левски и България

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 10 май 2013 21:31

vaskonti написа:
RedeviL написа:

Нещо май не си много в час или си проспал новините, записа който беше между тримата Б,К,Н,го извадиха медиите, а не Станишев.Като гледам не си много наясно с политиката така че по добре се задълбавай със спорта и с форумните изцепки там ти е силата,приеми го приятелска препоръка.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2013 21:36

parvanoff написа:
Само дето сигурно не си чувал за проекта Набуко-по повод енергийната независимост... Вероятно не си прочел и програмата на ГЕРБ, в която е заложено и сондаж на Черно море и стремеж към черпене на природен газ оттам. Ето разликата, когато човек е информиран...
И какво сме обещали в замяна?
А какво вижда народът си е негов проблем. Аз не мога да отговарям за хората в цялата държава.

Абе все ще съм подочул нещо за "Набуко" ... Все пак планово тръбата минава през мои наследствени земи ...

Във връзка с последните редове ...

Програмата на ГЕРБ няма нужда да я чета.
Всички са много отворени на проекти, ама тези управляваха 4-ри години и нищо от това, което,обещаха преди 4-ри години, не направиха.
Точно за това нямам никакво намерение да се информирам за "програмата" им.
Просто не са моята партия ...

И точно народната дума е важна !
Прозвуча малко комунистически ... Но ако голяма част от народът ( пък били те и 40 % ) ... Не е доволен от дадено управление, едвали народът е виновен.
Какво казваш ... "Важното е ГЕРБ да си следва политиката, а народът - кучета го яли" ... Така ли да го разбираме ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 май 2013 21:37

RedeviL написа:
parvanoff написа:
RedeviL написа:

Няма смисъл да говорим повече по темата.

П.П. Осигурителният праг на лекарите и сестрите няма нищо общо с реалните заплати! Една сестра например може да взима както 350лв, така и 1000лв.

Както казах с факти се води диспут, а не с измислици. Та ти дори не си прочел статията.
П.П. Кой ти говори за осигурителни прагове. :lol:
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 май 2013 21:44

THE G.A.M.E написа:
parvanoff написа:
Само дето сигурно не си чувал за проекта Набуко-по повод енергийната независимост... Вероятно не си прочел и програмата на ГЕРБ, в която е заложено и сондаж на Черно море и стремеж към черпене на природен газ оттам. Ето разликата, когато човек е информиран...
И какво сме обещали в замяна?
А какво вижда народът си е негов проблем. Аз не мога да отговарям за хората в цялата държава.

Абе все ще съм подочул нещо за "Набуко" ... Все пак планово тръбата минава през мои наследствени земи ...

Във връзка с последните редове ...

Програмата на ГЕРБ няма нужда да я чета.
Всички са много отворени на проекти, ама тези управляваха 4-ри години и нищо от това, което,обещаха преди 4-ри години, не направиха.
Точно за това нямам никакво намерение да се информирам за "програмата" им.
Просто не са моята партия ...

И точно народната дума е важна !
Прозвуча малко комунистически ... Но ако голяма част от народът ( пък били те и 40 % ) ... Не е доволен от дадено управление, едвали народът е виновен.
Какво казваш ... "Важното е ГЕРБ да си следва политиката, а народът - кучета го яли" ... Така ли да го разбираме ? :roll:

Отново не си разбрал. Аз ти казвам, че не отговарям за състоянието на народа-аз лично не мога да кажа на никой как да се чувства, а това си е негово мнение. Аз мога да проведа дискусии с хората, с които имам досег, но не съм диктатор, за да кажа как да се чувства някой. А ако разсъждаваш така и ГЕРБ станат първи на изборите и както бяха станали ще има ли право тогава някой да протестира?
А това, че говориш за партия, без да се запознаеш с програмата им и то по точно определени въпроси, които визираш е въпрос на вежливост. ;) И как така си прочел предишната програма? Защото лично аз не я помня-можеш ли да ми дадеш линкче към програмата им, за да се запозная и аз с това, което знаеш? ;) И като не са твоята партия и не си запознат, не се занимавай с тях, а казвай какво предлагат твоите-мисля, че това би било градивното!
само Левски и България

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 10 май 2013 22:25

Според мен №27 за ДСБ е интелигентния и разумен избор.

Върни се в “Архив”