viali69 написа:parvanoff, ти или си изключително промит мозък, или се опитваш да бъдеш манипулатор !
Значи, когато Цветанов обявява някого за престъпник преди съда да го е осъдил като такъв, а извършеното от него за престъпление - това е престъпление, а когато ПРОКУРАТУРАТА разкрие престъпленията на самия Цветанов това е "компромат" ! Така ли ?!
Някога да съм казал нещо такова? Или отново реши да си измисляш? Някога да съм казал, че това, че Цветанов каза за докторите, че са виновни е правилно?
viali69 написа:Защо БСП да нямат свестен човек в партията си ? Имат много свестни хора ! Самият Сергей Станишев е умен, честен, почтен и истински демократ по убеждение. Случайно ли го избраха за председател на ПЕС ? Или те там в Европа са прости, защото предпочитат Станишев, а ние тук сме умни и затова избираме Борисов ?!
Вероятно го познаваш лично и затова знаеш какъв е. Това че са го избрали за шеф на някаква партия или обединение от партии не го прави автоматично добър човек... А за него да съм казал нещо? Май визирах други имена, а? Или някъде съм казал, че всички в бс/к/п не стават, както всъщност ти направи за ГЕРБ?
viali69 написа:Твоята "енергийна независимост" е слугинаж на САЩ ! Замалко да унищожим златна Добруджа - житницата на България заради шистовия газ на янките и в името на енергийната независимост на България. За такава "енергийна независимост" - мерси !
За малко да унищожим?

Колко малко? 2 косъма?

Фактът е един-ГЕРБ се изправиха срещу Шеврон и спряха проучванията-това е фактът. Какво е можело да стане, но не е станало... бабини деветини...
viali69 написа:Фен на Бойко Борисов като теб да говори против олигарсите е смешно ! Бойко Борисов по време на цялото си злополучно управление доказваше, че е човек на едрата олигархия и монополите. Затова хората от улицата го изметоха от властта.
Казах по-назад какво направиха ГЕРБ срещу монополите, но още не съм чул какво са направили бс/к/п? Освен да въведат адски социалният плосък данък...
viali69 написа:Инфлацията за 4 години при ГЕРБ била само 10% !!! Ха-ха-ха !!! Ти, нормален ли си ? Цените на всичко се повишиха поне 30-40% и то при замразени пенсии и заплати !
Така. Аз съм вадил статистики и за двете. Аз лично съм засегнат от увеличенията на заплатите, както и мои познати и приятели. Така че не говори неща, които не знаеш. Ако искаш да знаеш истината има 2 начина, защото на мен ми писна да си играя да изкарвам на всеки поотделно статистики, защото ви мързи! Единият е да прочетеш тази тема по-назад, а вторият е да влезеш в сайта на НСИ и сам да си извадиш инфлацията по години! Въпрос на избор, на достойнство и стремеж към истината!
viali69 написа:Какво разбирам под "милиционерщина" ? Това в продължение на 4 години единствено заплатите на полицията да се вдигат на няколко пъти при замразени такива на всички останали. МВР с бюджет над 1 000 000 000 лева годишно, когато здравеопазване, образование и социалното министерство изнемогват. Това, ако не е милиционерщина здраве му кажи !
За заплатите дори съм дал линк малко по-назад-можеш да си видиш, вместо да ръсиш поредните измислици! И с колко са се вдигнали точно заплатите в МВР? И когато има престъпност, от която особено могат да се вземат и пари за другите сектори, това може дори да се приеме за инвестиция. А колко бе бюджетът на МВР при бс/к/п?
viali69 написа:Това да се гледа на всички граждани като на престъпници. Това да бъдат следени и подслушвани хора по лично осмотрение на някого (Цв.Цв.) и в разрез със законите на държавата.
Полицията да бъде използвана за лични и партийни интереси. Полицията да служи като репресивен орган срещу инакомислещите.
Тук очаквам конкретни доказателства и съд, който е отсъдил, защото е хубаво да осъзнаят половината тук, че не са съдии, за да наричат хората престъпници!
viali69 написа:И не само полицията, но и НАП и другите служби с репресивен характер. Дребни и средни бизнесмени открито обявили се против ГЕРБ бяха ежедневно проверявани от полиция, данъчни, ХЕИ, Пожарна и т.н. Бизнесът беше смазан !
Значи според теб да няма проверки? Да не се връзват касовите апарати към НАП и всеки да си краде от държавата, колкото си иска? Това ли са вашите методи? А за бизнесът също съм го казал по-назад. Ако можеш да четеш, можеш да си го прочетеш-няма да го повтарям по 100 пъти.
viali69 написа:Да при нас имаше милиционери навремето и те днес са партийни лидери на вас в ГЕРБ .
Това е истината, приятелю !
Смешното бе ти точно да говориш за милиционери. А аз не виждам нищо лошо човек да е полицай и да работи за държавата си! Но може би ти си на друго мнение?
Хубаво бе да кажеш и дали одобряваш действията на вашите правителства, които написах! Това е важно, ако човек е обективен!