sandi74 написа:За никого.
+1
Мислещите ставаме двама

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sandi74 написа:За никого.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:sandi74 написа:За никого.
+1
Мислещите ставаме двама
parvanoff написа:CTAHKO написа:sandi74 написа:За никого.
+1
Мислещите ставаме двама
Ултра добра реклама е да си заедно със Санди.![]()
Но така и не можа никой да каже каква е кирията от това негласуване...
CTAHKO написа:parvanoff написа:CTAHKO написа:sandi74 написа:За никого.
+1
Мислещите ставаме двама
Ултра добра реклама е да си заедно със Санди.![]()
Но така и не можа никой да каже каква е кирията от това негласуване...
Както и никой не можа да каже каква е кирията от това че гласуваш
viali69 написа:Ще гласувам за БСП на изборите, защото те са най-нормалната партия в момента у нас.
Станишев е интелигентен човек за разлика от Борисов. БСП води умерена политика. Не залитат във външен слугинаж на Вашингтон и Брюксел, а в същото време не обръщат гръб и на Русия. Въпреки, че самият Станишев е от еврейски произход, той не обслужва интересите на еврейската държава, които са противоположни на българските, така както прави Бойко Борисов.
БСП се стреми да води социална политика. Вдига пенсиите и заплатите на хората, може да е с малко, но пък е редовно. Какво направи ГЕРБ за 4 години по този въпрос ? Нито веднъж не вдигнаха доходите ! Цените обаче си растяха и по тяхно време ...
БСП има голям кадрови потенциал за разлика от ГЕРБ, където са събирани от кол и въже. ГЕРБ нямат икономисти. ГЕРБ нямат професионалисти почти в нито една сфера. Затова управлението на ГЕРБ катастрофира.
При БСП нещата стоят по друг начин. Старата школа има много кадри в различните сфери на живот.
Колкото куриозно да звучи ще кажа и това, че БСП е по-демократична партия от ГЕРБ !.
Станишев не управлява БСП еднолично и авторитарно, както Бойко Борисов управлява ГЕРБ.
БСП не допускаше незаконно следене и подслушване на гражданите. БСП спазваше гражданските и човешките ни права. БСП не позволяваше милиционерщина, каквато имаше при ГЕРБ.
С други думи между партийците (БСП) и техните милиционери (ГЕРБ), аз избирам да гласувам за по-интелигентната част - партийците.
parvanoff написа:NOMER14 написа:К'во става?
Обръщане на вота?
Винаги съм казвал , че футболните фенове са умни хора.
Става смешно, поне за тези, които пишат в тази тема.Но нека има малко радост за Костовистите, че много мъка напоследък.
NOMER14 написа:parvanoff написа:NOMER14 написа:К'во става?
Обръщане на вота?
Става смешно, поне за тези, които пишат в тази тема.Но нека има малко радост за Костовистите, че много мъка напоследък.
Нашата е лесна - гласуваме.
Да му мислят партийните централи в неделя следобед....
CTAHKO написа:Аз специално виждам доста по-голям процент промяна,но не към доброЗа това,без моя глас за влошаването на положението
parvanoff написа:NOMER14 написа:parvanoff написа:NOMER14 написа:К'во става?
Обръщане на вота?
Нашата е лесна - гласуваме.
Да му мислят партийните централи в неделя следобед....
Така е-още сутринта съм там, за да не чакам след това очакваните навалици пред урните...
parvanoff написа:ако за теб нулев резултат е поемане на пътя към енергийна независимост. Ако за теб е нулев резултат спирането на Бургас-Александрополис, ако е нулев резултат спирането на неизгодния за България, но не и за Русия проект АЕЦ Белене. Ако за теб нулев резултат е намаляне на цената на природния газ. Ако за теб нулев резултат са няколко милиона от глоби и мита, които влизат в държавата, дерзай...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта