Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 05 сеп 2014 15:43

седемнамалко написа:И на мен не ми става ясно как преминава Божи в нов отбор след изтичане на трансферния прозорец, нали не беше разтрогвал? Може би защото новия му клуб е с полу-аматьорски статут и нямат такива ограничения при картотекиране?

Нали излезе информация, че Божи е разтрогнал по-рано, за да може да си намери без проблеми отбор. На път е тая информация да се окаже вярна. Като се има предвид и колко бързо го опровергаха тва. Абе има нещо гнило в цялата работа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2014 16:41

terata написа:
седемнамалко написа:И на мен не ми става ясно как преминава Божи в нов отбор след изтичане на трансферния прозорец, нали не беше разтрогвал? Може би защото новия му клуб е с полу-аматьорски статут и нямат такива ограничения при картотекиране?

Нали излезе информация, че Божи е разтрогнал по-рано, за да може да си намери без проблеми отбор. На път е тая информация да се окаже вярна. Като се има предвид и колко бързо го опровергаха тва. Абе има нещо гнило в цялата работа.

И аз подозирам, че налице е подобна схема с документите. Например нещо със задна дата или някаква друга вратичка. Дано само да не стане гаф с някоя от футболните централи, че вече сме на мушката :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 сеп 2014 16:52

Напълно е вероятно да е така. Дано поне са се сетили да разтрогне след последния мач, който е изиграл за нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 05 сеп 2014 16:53

TristaNNN написа:
terata написа:

И аз подозирам, че налице е подобна схема с документите. Например нещо със задна дата или някаква друга вратичка. Дано само да не стане гаф с някоя от футболните централи, че вече сме на мушката :?

На него с тия дела и неясни работи само това му трябва - незаконна картотека и подпряване на документи, че е разтрогнал със задна дата... Ама той си знае, няма да го мисля. Онзи на Сион в прав текст каза, че не е взел Божинов заради неясноти и СЛОЖЕН трансфер, ама нашите явно не отбират от дума и си го карат през просото, по навик.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 05 сеп 2014 17:04

Добре де с преотстъпване не става ли.Просто го преотстъпваме за 9 месеца и чао банбина.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2014 17:14

Валери Божинов е в процес на преминаване на медицински прегледи в Италия. В следващите часове трябва да бъде оформен документално трансферът му в Тернана, клуб от Серия Б.

На практика, Божинов е свободен агент, и може да премине в споменатия тим. Левски и Божинов бяха постигнали договорка това да се случи.

От снощи нападателят е в Терни и проведе срещи с треньора и спортния директор на клуба.

Тази сутрин нападателят проведе заключителен разговор с президента на Тернана, който явно е преминал успешно.

Очаква се Божинов да взима значително по-голяма заплата, от тази, която получаваше на Герена.
............................

Ама другари журналя, това е ясно и на колежките ми в офиса. Разяснете как, аджеба,, с какви документи и, разбира се, дали всичко му е платено на тоя клоун, че утре да не четем "ексклузивни" интервюта из италианската преса.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2014 17:17

Kris_men2000 написа:Добре де с преотстъпване не става ли.Просто го преотстъпваме за 9 месеца и чао банбина.

Да бе, да кисне резерва 9 месеца в Италия и да ми цъфне лятос контузен, депресиран, надебелял, както и да разправя колко велик отбор е Левски е феновете му. Да си ходи със здраве :)
[offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 05 сеп 2014 17:24

TristaNNN написа:
Kris_men2000 написа:Добре де с преотстъпване не става ли.Просто го преотстъпваме за 9 месеца и чао банбина.

Да бе, да кисне резерва 9 месеца в Италия и да ми цъфне лятос контузен, депресиран, надебелял, както и да разправя колко велик отбор е Левски е феновете му. Да си ходи със здраве :)

След 9 месеца договора му с ЛЕВСКИ изтича.Така че ще се отървем безболезнено с него.А и да попитам друго.Как така играч с прекратен договор играе шампионатни мачове? Нали няма договор с ЛЕВСКИ как са го картотекирали за мачовете? Мисля ,че последният му мач беше срещу Черно Море.Как тогава е прекратил договора си преди 15 Август.Нещо гнило има тук.Дано не рефлектира върху ЛЕВСКИ.Като знам какви тъпанари го ръководят нищо чудно да направят някакъв гаф.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 сеп 2014 17:37

Щом шитнахме Божи значи няма невъзможни неща :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2014 17:39

Най-вероятно е прекратил договора си след мача с Черно море и така се е вместил в трансферния период, който за Италия затвори на 2-ри септември.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”