Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2014 13:37

Red Warrior написа:Не мога да съм категоричен, но мисля, че ако е по взаимно съгласие няма проблем. Правото на труд е първостепенно. Гарантирано е даже от ООН. ;)

Нека да си се труди в новия клуб (може да подпише договор) и да получава заплата, но не може да бъде картотекиран. И повтарям, че конкретно в Италия може да има малко по-различни правила, аз коментирам по принцип как е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 05 сеп 2014 13:50

Божи отлетя за без пари,един от най-качествените ни некадърници,сега положението ни става още по цветущо,но може би другата седмица ще дойде някое ново страшилище в атака на проби. ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 сеп 2014 13:52

В събота ще разберем дали ще имам достоен заместник на Божи :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2014 14:27

Tommi написа:
Red Warrior написа:Но Лупи не е заявил, че повече от 15% няма да продаде от ЦСКА при вторичното предлагане. Напротив - каза, че именно то му е целта. Ако Тара беше казал, че иска да се освободи от Левски през борсата и се беше създал Тръста за тази цел, донякъде щях да го разбера, но какъв му е смисъла при положение, че повече от 15% няма да придобие? Единствено за да съществува сам за себе си и ръководството му да се "подпомага" с членския внос и продажбата на артикули.

Ако Батков иска да се освобождава от Левски, не е нужно да го прави през борсата. И не само, че не е нужно, а даже е глупаво решение за самия него, няма да обяснявам защо.
Целта на Тръста е да помага на клуба. По твоята логика все едно да попитам защо Трейс или Мандуков са в ЦСКА, след като не притежават мажоритарен дял.

Трейс и Манджуков може да придобият и мажоритарния пакет акции. Маджуков например каза, че целта му е да не пада под 5-6%. При Томов няма граница макс 15%, както при Тара. Точно обратното. Ако те разбирам правилно според теб целта на тръста е благотворителност в полза на Левски, нещо като "ЦСКА Завинаги". Да де, но от това, което прочетох в сайта им е точно придобиването на Левски, само че не се казва как ще стане, при положение, че собственика не е изявил желание да се разделя с мажоритарния пакет акции, било чрез борсата, или директна продажба. А Тара макар и жалки пари може да вземе от борсата. Иначе ще го продаде както титаните ЦСКА - за 1 лев на Пеевски. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2014 14:37

Red Warrior написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:Но Лупи не е заявил, че повече от 15% няма да продаде от ЦСКА при вторичното предлагане. Напротив - каза, че именно то му е целта. Ако Тара беше казал, че иска да се освободи от Левски през борсата и се беше създал Тръста за тази цел, донякъде щях да го разбера, но какъв му е смисъла при положение, че повече от 15% няма да придобие? Единствено за да съществува сам за себе си и ръководството му да се "подпомага" с членския внос и продажбата на артикули.

Ако Батков иска да се освобождава от Левски, не е нужно да го прави през борсата. И не само, че не е нужно, а даже е глупаво решение за самия него, няма да обяснявам защо.
Целта на Тръста е да помага на клуба. По твоята логика все едно да попитам защо Трейс или Мандуков са в ЦСКА, след като не притежават мажоритарен дял.

Трейс и Манджуков може да придобият и мажоритарния пакет акции. Маджуков например каза, че целта му е да не пада под 5-6%. При Томов няма граница макс 15%, както при Тара. Точно обратното. Ако те разбирам правилно според теб целта на тръста е благотворителност в полза на Левски, нещо като "ЦСКА Завинаги". Да де, но от това, което прочетох в сайта им е точно придобиването на Левски, само че не се казва как ще стане, при положение, че собственика не е изявил желание да се разделя с мажоритарния пакет акции, било чрез борсата, или директна продажба. А Тара макар и жалки пари може да вземе от борсата. Иначе ще го продаде както титаните ЦСКА - за 1 лев на Пеевски. :mrgreen:

Целта на Тръста е да придобие собственост (не се бори за мажоритарен дял, поне не на този етап) и да подпомага финансово (и не само) клуба. А Батков спокойно може да вземе няколко милиона за клуба, ако реши да продава своя дял и при изчистени задължения към него.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 сеп 2014 14:47

Laetitia написа:
mtaraduda написа:Направо си ударих главата в тавана от кеф, че тва недоразумение се маха. Остават още 10-тина, но и това е начало.

Полека следващия път, че много цицини ще станат. :lol:
Гонзо ми падна доста в очите в последно време и нямам никаква вяра в казаното от него.
А Божи явно е обиден и затова толкова драпа да си ходи.
Неслучайно преди няколко дни говори 20 минути, без да каже нищо.

Реакцията му след гола му, също е безумна- типично кифладжииска

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 сеп 2014 14:50

rhaegar написа:Явно в УЕФА не го броят за футболист вече и няма да му правят спънки, да покорява дискотеките в Терни :lol:

За да не търси много, може да започне от тук: http://www.queency.com/

Там обаче не пускат неговият стил

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 сеп 2014 15:16

milen.hristov написа:
rhaegar написа:Явно в УЕФА не го броят за футболист вече и няма да му правят спънки, да покорява дискотеките в Терни :lol:

Ейй ся шЪ си отдъхнеш най-после. Разкараха ти и Божи и Р.Димитров... да не забравиш да ни поканиш на банкета. :mrgreen:
А иначе отново, едно се говори друго се прави. Сефте! Не че, ще ми липсва Божинов, ама Гонзо ще каже ли най-после нещо, което за разнообразие да е истина!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 сеп 2014 15:20

milen.hristov написа:

E те с новата звезда на футболния си отбор ако не се съобразят, тогава с кой?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 05 сеп 2014 15:41

И на мен не ми става ясно как преминава Божи в нов отбор след изтичане на трансферния прозорец, нали не беше разтрогвал? Може би защото новия му клуб е с полу-аматьорски статут и нямат такива ограничения при картотекиране?

Върни се в “Левски”