Мнениеот il4o_iliew » 02 май 2016 08:25
Вестник Кратунко реши да интервюира почетния председател на клуб Тиквена глава Smith, видният антикомунист, радикален антиарабист, ислямофоб и кандидат премиер. Последният реши да отдели от ценното си време и да излее мъдростта си на страниците на нашия вестник. Неговите концепции за силата на капитализма, ксенофобията, нихилизма са пътеводна светлина за нашите читатели-колеги тиквени глави. Те слушат в захлас концепциите на професор Смит, който винаги знае най-добре.
Проф. Смит, какво е мнението ви за ситуацията в близкия изток? Кой е виновен за кризата в Сирия и бежанската вълна?
-Вижте какво, тези диваци не ме интересуват. Последователите на Али Баба могат да се избиват помежду си колкото си искат. Какво ме засяга мен това? Даже е по-добре да се избиват. Така се намаляват. По-малко талибани, по-голяма сигурност за западния, цивилизован свят.
Ама професоре, кажете ни защо най-големите съюзници на западния свят финансират радикални групировки като ИДИЛ и Ал Нусра, обезглавяващи цивилни и грабещи от ресурсите на суверенни държави. Кой позволява на запада да продава на режима в СА оръжие за стотици милиарди долара?
-Отново ви повтарям не ме интересува какво става с Али Баба и талибаните. Важното е да умират и да намаляват. Един талибанин е убил друг талибанин. Това не е никакъв проблем. Напротив много е хубаво даже. В този ред на мисли аплодирам действията на режима на Биби в Израел, който изпълнява свещена кауза в Близкия Изток-избива диваците. Израел е остров на цивилизацията в Близкия Изток и добре, че е САЩ да изпраща милиарди военна помощ на тази достойна държава.
Професоре, а какво е мнението ви за незаконната окупация на Израел в западния бряг и Ивицата Газа, както и Голанското възвишение, анексирано от Сирия. Ами терористите от Иргун и Щерн, които избиваха араби за да се появи Израел.
-Не ме занимавайте с глупости. Израел има законни и божествено право да избива, коли и беси в Близкия Изток. Последователите на Али Баба и талибаните са диваци, което е добре да бъдат изтребвани и да се намаляват.
Благодаря Ви професоре, за неизчерпващата се мъдрост, която се лее от Вас. Според вас на какво се дължи бежанската вълна? Има ли нещо общо тя със сравняването на Либия със земята от НАТО през 2011, войната в Ирак от 2003, започнала под фалшив претекст, финансираната от сателити на запада ИДИЛ, които вилнеят в Сирия?
-Вижте какво, не ме занимавайте с глупости. НАТО е символ на сигурност и стабилност. Добре, че е блока да ни пази от дивите зверове-талибани. Добре, че ги избиха и намалиха в Либия, а и в Близкия изток.
Да, ама тези, които останаха живи са без домове, заради бомбите на запада. Мислите ли, че затова са тръгнали да влизат в Европа?
-Не ме занимавайте с тези талибани и зверове. Наш дълг е да ги държим в клетка в БИ, където им е мястото. Не ме интересува в какво живеят. Важното е да са далече и да се изтребват.
Професоре, като виден антикомунист как оценявате делото на демократа Пиночет в Чили например?
-Пиночет ми е идол. Сложил съм го в рамка и всеки ден мастурбирам на неговите клипове с изявления. Записал съм ги на външен харддиск, който е бекъп-нат да не се изгуби информацията. Пазя му и плакати в стаята си, където стои редом до Форд-другия ми идол.
Пиночет използва комунистически прийоми като лагери на смъртта, избил е хиляди невинни жени и деца в тях, също като комунистите. Извършил е преврата с военна помощ от САЩ, а военни хеликоптери на САЩ са бомбардирали Чилийски правителствени сгради през 1973. Комунистите са направили същото в България, когато с подкрепа на СССР са убили стотици в атенатата в света Неделя, а на 9-и септември 1944 чужда държава-СССР помага за преврата у нас. Не мислите ли че Пиночет действа като комунист?
-Това не ме интересува стига да твърди, че е десен и демократ и капиталист. Това ме задоволява напълно. Все пак тиква като мен и себеподобните ми от всичко най-много мразим да мислим. Затова ако един човек каже, че е капиталист, значи е такъв. Ако му помага Вашингтон, значи е от добрите. Ако свали комунист, още по-добре. Няма значение какви престъпления извършва и колко цивилни е избил или например дали е предал родината си на чужди компании и заробващ икономически модел. На мен такива думи като чест и достойнство са ми чужди и не фигурират в речника ми.
Ама професоре, не мислите, че мастурбирането върху плакат на диктатор, предал родината си на чужди интереси не е редно? Това предателство води до обедняването на обикновения чилиец и спадането на БНП на Чили, който след преврата достига стойностите от времето на Алиенде едва през 1980, Сантяго става най-мръсния град, разходите за здравеопазване намаляват, а безработицата расте, като през 1980 достига тази от 1960. Това са официални данни.
-Вижте, това не ме интересува. Важното е, че Пиночет се кичи като десен и е свалил комунист. Квадратна глава като мен мрази да мисли критично. Алиенде е комунист-следователно е престъпник. Пиночет е десен и се подкрепя от цивилизацията в лицето на САЩ. Значи е добър. Какво ме занимавате с глупости за разни БНП-та(какво е това), лагери, геноцид над населението и т.н. Геноцидът е оправдан, когато се върши от правилните хора-капиталистите. Ако се прави от комунисти е лош. Иначе не.
Благодаря ви професоре за отделеното време. Няма да ви притеснявам повече. Предполагам, че е дошло време за традиционното дневно Пиночет- мастурбиране. Няма да ви притеснявам повече.
-Да наистина стана време да приключваме. Радвам се, че през вестника ви имам възможност да ограмотявам хората. Все пак мъдростта ми е неограничена. Чета само десни като Тачър и Рейгън и гледам интелигентни клипчета с квадратни глави като моята. Лек ден.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.