Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 01 май 2016 23:25

E то е ясно до къде води такова нещо. Имаше една анимация с Рейгън и черния направена за същото. Сега ще я потърся :lol:

Просто и дори тези с квадратните глави би трябвало да го схванат. Дори Генко, Стойка, Станко, Жечко, Генчо, Еньо и етк :lol:
Edit:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YEa8DpheXkM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zAFCAWNFJPg[/youtube]
Последна промяна от Thsmith на 01 май 2016 23:36, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2016 23:27

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Аман от евтини рубладжии. :mrgreen: :mrgreen:

Давай, РУБЛАНКО, днес плащат двойно предполагам ?! :mrgreen: :mrgreen:

Погодаец, аз сигурно нещо недовиждам, но къде видя нещо, в защита на Русия, та да става дума за рубли?!

А ти къде видя да пиша нещо за Русия, Кашуй ?? :mrgreen: :mrgreen: Писал съм за рубли, нищо за Русия.

Естествено!То като пишеш за рубли сигурно пишеш за Малдивите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 02 май 2016 08:25

Вестник Кратунко реши да интервюира почетния председател на клуб Тиквена глава Smith, видният антикомунист, радикален антиарабист, ислямофоб и кандидат премиер. Последният реши да отдели от ценното си време и да излее мъдростта си на страниците на нашия вестник. Неговите концепции за силата на капитализма, ксенофобията, нихилизма са пътеводна светлина за нашите читатели-колеги тиквени глави. Те слушат в захлас концепциите на професор Смит, който винаги знае най-добре.

Проф. Смит, какво е мнението ви за ситуацията в близкия изток? Кой е виновен за кризата в Сирия и бежанската вълна?
-Вижте какво, тези диваци не ме интересуват. Последователите на Али Баба могат да се избиват помежду си колкото си искат. Какво ме засяга мен това? Даже е по-добре да се избиват. Така се намаляват. По-малко талибани, по-голяма сигурност за западния, цивилизован свят.

Ама професоре, кажете ни защо най-големите съюзници на западния свят финансират радикални групировки като ИДИЛ и Ал Нусра, обезглавяващи цивилни и грабещи от ресурсите на суверенни държави. Кой позволява на запада да продава на режима в СА оръжие за стотици милиарди долара?
-Отново ви повтарям не ме интересува какво става с Али Баба и талибаните. Важното е да умират и да намаляват. Един талибанин е убил друг талибанин. Това не е никакъв проблем. Напротив много е хубаво даже. В този ред на мисли аплодирам действията на режима на Биби в Израел, който изпълнява свещена кауза в Близкия Изток-избива диваците. Израел е остров на цивилизацията в Близкия Изток и добре, че е САЩ да изпраща милиарди военна помощ на тази достойна държава.

Професоре, а какво е мнението ви за незаконната окупация на Израел в западния бряг и Ивицата Газа, както и Голанското възвишение, анексирано от Сирия. Ами терористите от Иргун и Щерн, които избиваха араби за да се появи Израел.
-Не ме занимавайте с глупости. Израел има законни и божествено право да избива, коли и беси в Близкия Изток. Последователите на Али Баба и талибаните са диваци, което е добре да бъдат изтребвани и да се намаляват.

Благодаря Ви професоре, за неизчерпващата се мъдрост, която се лее от Вас. Според вас на какво се дължи бежанската вълна? Има ли нещо общо тя със сравняването на Либия със земята от НАТО през 2011, войната в Ирак от 2003, започнала под фалшив претекст, финансираната от сателити на запада ИДИЛ, които вилнеят в Сирия?
-Вижте какво, не ме занимавайте с глупости. НАТО е символ на сигурност и стабилност. Добре, че е блока да ни пази от дивите зверове-талибани. Добре, че ги избиха и намалиха в Либия, а и в Близкия изток.

Да, ама тези, които останаха живи са без домове, заради бомбите на запада. Мислите ли, че затова са тръгнали да влизат в Европа?
-Не ме занимавайте с тези талибани и зверове. Наш дълг е да ги държим в клетка в БИ, където им е мястото. Не ме интересува в какво живеят. Важното е да са далече и да се изтребват.

Професоре, като виден антикомунист как оценявате делото на демократа Пиночет в Чили например?
-Пиночет ми е идол. Сложил съм го в рамка и всеки ден мастурбирам на неговите клипове с изявления. Записал съм ги на външен харддиск, който е бекъп-нат да не се изгуби информацията. Пазя му и плакати в стаята си, където стои редом до Форд-другия ми идол.

Пиночет използва комунистически прийоми като лагери на смъртта, избил е хиляди невинни жени и деца в тях, също като комунистите. Извършил е преврата с военна помощ от САЩ, а военни хеликоптери на САЩ са бомбардирали Чилийски правителствени сгради през 1973. Комунистите са направили същото в България, когато с подкрепа на СССР са убили стотици в атенатата в света Неделя, а на 9-и септември 1944 чужда държава-СССР помага за преврата у нас. Не мислите ли че Пиночет действа като комунист?
-Това не ме интересува стига да твърди, че е десен и демократ и капиталист. Това ме задоволява напълно. Все пак тиква като мен и себеподобните ми от всичко най-много мразим да мислим. Затова ако един човек каже, че е капиталист, значи е такъв. Ако му помага Вашингтон, значи е от добрите. Ако свали комунист, още по-добре. Няма значение какви престъпления извършва и колко цивилни е избил или например дали е предал родината си на чужди компании и заробващ икономически модел. На мен такива думи като чест и достойнство са ми чужди и не фигурират в речника ми.

Ама професоре, не мислите, че мастурбирането върху плакат на диктатор, предал родината си на чужди интереси не е редно? Това предателство води до обедняването на обикновения чилиец и спадането на БНП на Чили, който след преврата достига стойностите от времето на Алиенде едва през 1980, Сантяго става най-мръсния град, разходите за здравеопазване намаляват, а безработицата расте, като през 1980 достига тази от 1960. Това са официални данни.
-Вижте, това не ме интересува. Важното е, че Пиночет се кичи като десен и е свалил комунист. Квадратна глава като мен мрази да мисли критично. Алиенде е комунист-следователно е престъпник. Пиночет е десен и се подкрепя от цивилизацията в лицето на САЩ. Значи е добър. Какво ме занимавате с глупости за разни БНП-та(какво е това), лагери, геноцид над населението и т.н. Геноцидът е оправдан, когато се върши от правилните хора-капиталистите. Ако се прави от комунисти е лош. Иначе не.

Благодаря ви професоре за отделеното време. Няма да ви притеснявам повече. Предполагам, че е дошло време за традиционното дневно Пиночет- мастурбиране. Няма да ви притеснявам повече.
-Да наистина стана време да приключваме. Радвам се, че през вестника ви имам възможност да ограмотявам хората. Все пак мъдростта ми е неограничена. Чета само десни като Тачър и Рейгън и гледам интелигентни клипчета с квадратни глави като моята. Лек ден.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

kazan_arena

Неонацисткият батальон "Азов" сее страх и ужас в Одеса

Мнениеот kazan_arena » 02 май 2016 10:12

Неонацисткият батальон "Азов" сее страх и ужас в Одеса на 2 май (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)
В окървавения преди 2 години от бандеровците и евромайдановците град властите са въвели окупационен режим

Пресслужбата на неонацисткия батальон "Азов" публикува на канала си в Youtube видео от репетицията на т.нар. парад на бронираната техника на силите на Националната гвардия и полицията в Одеса. Демонстрацията на сила е предвидена за днес, 2 май, когато се навършват две години от касапницата, устроена от бандеровците и евромайдановците в Дома на профсэюзите в града.
Местните властите, воглаве със Михаил Саакашвили, не крият целта на мероприятието - да бъдат сплашени всички, които не са склонили глава и може да предприемат някакъв опит за протест срещу режима в Киев на днешния траурен ден. Дмача немски журналисти, тръгнали да отразяват какво ще се случи днес в Одеса, вече бяха изгонени от Украйна, припомня "Руссккая весна".

Видеото започва с изказване на един от неонацистите в униформа с нашивки на "Азов", който се обръща към строя и казва:

"Естествено, че тук не сме дошли за парад, макар и да имаме някои разминавания. Смятам, че основното впечатление ще остави именно нашето подразделение."

Печално известното Куликово поле вече е заето от подразделения на Нацгвардията, на площада е струпана и военна техника. Особен колорит на окупационния пейзаж придават полицаите с кучета, които обикалят по улиците и също ще маршируват на парада.

От 30 април до 10 май в Одеска област е въведен усилен режим на патрулиране

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FHvuK9xN6Ms[/youtube]

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/409221

Страх тресе Бандеровци от гнева на Народа , който започва с всеки изминал ден да се увеличава! :!:
Народа в Украйна все повече усеще , че Украйна беше употребена от САЩ и техните подлоги бандеровците с цел война срещу Русия, но народа НЕ иска да воюва срещу братския славянски народ, защото Русия е близка на Украйна и по религия, и по език , и двата народа са славянски! Факт! :!:
Защото именно преди 2 години бандеровските престъпници преди избиха сума ти невинни хора!Факт! :!:
Именно от това се страхуват бандеровските подлоги, защото съвсем скоро ще бъдат изметени от гнева на народа и Украйна ще се освободи от колониалното робство на САЩ и Запада!Факт! :!:

kazan_arena

Мнениеот kazan_arena » 02 май 2016 10:22

САЩ и Великобритания тайно правили опити с ЛСД върху граждани и военни
Спецслужбите смятали да го използват за изваждането от строя на потенциалния противник

Както свидетелстват архивни видеа, в средата на ХХ век британските и американските спецслужби са тествали действието на ЛСД върху собствените си военнослужещи и граждани, съобщава RT.
"Всички подразделения с изключение на инструктора по строева подготовка са подложени на въздействието на ЛСД (мощно психоактивно вещество, което спада към групите на халюциногените и ентеогените). Отначало военнослужещите марширували добре, но след това движенията им се характеризират с липса на ред и система. След няколко минути те вече не изпълнявали заповедите и скоро напълно излезли от контрол", се казва в текста под кадрите в едно от архивните видеа.

В друго видео действието на наркотика се описва така: "Проявяват се първите признаци на действие на наркотика - войниците излизат от укритията си. Те се отпуснаха и започнаха да се смеят".

Както се съобщава, американските и британските служби смятали да използват ЛСД за изваждането от строя на потенциалния противник. Но това се оказало не толкова просто. Наркотикът бил доста скъп и нестабилен при разпръскване във въздуха.

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/409210

САЩ вече нямат моралното право да говорят за "Защита правата на човека", щом си позволяват да си правят експерименти с хора по този начин!Факт! :!:

Uncle_Sam
Контакти:

Re: Неонацисткият батальон "Азов" сее страх и ужас в Одеса

Мнениеот Uncle_Sam » 02 май 2016 10:35

В Гладамор надали са съгласни за братския руски народ.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

kazan_arena

Мнениеот kazan_arena » 02 май 2016 10:37

Uncle_Sam написа:В Гладамор надали са съгласни за братския руски народ.

Народа в Украйна разбра хамериканците що за стока са!Факт! :!:

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 02 май 2016 10:44

kazan_arena написа:
Uncle_Sam написа:В Гладамор надали са съгласни за братския руски народ.

Народа в Украйна разбра хамериканците що за стока са!Факт! :!:

Вкиснатата стока от Русия я разкриха преди 100 години?
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

kazan_arena

Мнениеот kazan_arena » 02 май 2016 10:47

Uncle_Sam написа:Вкиснатата стока от Русия я разкриха преди 100 години?

Вкисната и ГМО стока от САЩ я разкриха и се оказа , че по-нездравословна храна от хамериканските заведения за бързо натравяне няма!Факт! :!:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 02 май 2016 11:04

Официално: Пуерто Рико обяви фалит

Въпреки усилията на властите в Пуерто Рико, дълбоките финансови проблеми на страната я докараха до фалит. Държавата официално обяви неплатежоспособност по външния си дълг, след като преговорите за облекчаване на икономическото положение в страната приключиха без резултат, съобщава BBC.

Гуверньорът Алехандро Гарсия Падила потвърди, че Пуерто Рико е прекратило плащане за 422 милиона долара по държавния дълг. По неговите думи решението за това е било „болезнено”, но още от миналата година е станало ясно, че „публичните задължения на страната за над 70 милиарда долара са неизплатими”.

“Позволете ми да съм пределно ясен – това беше болезнено решение”, коментира той и допълва: “Бихме предпочели да имаме правни основания за преструктурирането на дълговете ни по съответния ред”.
От властите в островната страна очакват в резултат на техните действия да последват съдебни искове от страна на кредиторите. Само след два месеца Пуерто Рико трябва да преведе задължения за още 1,9 милиарда долара.

Правителството на държавата се опита да договори преструктуриране на задълженията си с кредиторите, изкупили част от емитирани облигации за 4 милиарда долара.

Някои от тях обаче не са съгласни с подобна отстъпка, като посочват, че кризата е преувеличена и Пуерто Рико трябва да пристъпи към по-сериозни икономически реформи, които да подобрят финансовото състояние на страната.
https://money.bg/finance/ofitsialno-pue ... gn=sidebar

Забавна задача: Открийте 10 прилики в икономическото и социално състояние на Пуерто Рико и България. Посочете 10 разлики между асоциираното към САЩ Пуерто Рико и блокираната до скоро от САЩ Куба. Помощен материал :

Ситуацията в Пуерто Рико е тотална бъркотия. А идеята за федерален контролен борд, който да се намеси и да подобри положението на острова, набира все по-голяма подкрепа.

Подобно решение проработи за американската столица Вашингтон през 90-те и за метрополиса Ню Йорк през 70-те години на XX век.

Икономиката на Пуерто Рико потъва, населението е намаляло с 440 000 души само за последното десетилетие, а дълговете достигат значителните 70 милиарда долара. Островът често бива сравняван с Гърция и американския град Детройт.
Губернаторът Алехандро Гарсия Падиля твърди, че Пуерто Рико, която е със статут на свободно присъединила се държава към САЩ, се намира в „смъртоносна спирала” и няма начин някога да има достатъчно пари, за да покрие всичките си дългове.

Облигационерите обаче не са съгласни. Според тях парите са налични, но се харчат неправилно. Като пример те посочват 78-те кметове на острова (1 на всеки 45 000 души) и потенциални спестявания от милиарди.
Двете страни на спора са единодушни по малко неща, с изключение на едно: Пуерто Рико не се нуждае от подкрепа от правителството. А за да излезе от кризата, островът вероятно ще се нуждае не от финансова, а от правна помощ от Конгреса на САЩ.

На фона на мнението на Гарсия Падиля, че най-доброто решение е обявяване на страната в несъстоятелност, се чуват повече призиви за „план Б” – федерален финансов контролен борд, който да съблюдава намирането на изход от кризата и възстановяване на доверието.

Много облигационери и жители на острова също се изказват в подкрепа на идеята. Контролният борд обаче би означавал загуба на част от местната власт. Някои гледат на подобен ход като на връщане към 40-те години на миналия век, когато именно Вашингтон назначи губернатора на Пуерто Рико.

В четвъртък администрацията на президента на САЩ Барак Обама отново призова Конгреса на САЩ да приеме законодателство, което ще улесни преструктурирането на дълга от страна на острова.
Председателят на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ Пол Райън обеща да предприеме мерки за подпомагане на Пуерто Рико до края на март.
https://money.bg/economics/nameri-li-pu ... kriza.html

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”