Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Моят Левски

Мнениеот barbi_vip » 27 авг 2009 13:29

То на всички ни е интересно как въобще ще се постигне такъв стадион някога в БГ? Но както каза ти Мечтите са безплатни. Въпреки че без Автора да ми се Обижда искам да кажа че Това по скоро е като Блян / а предполагам знаете всички разликата между Блян и Мечта/ ;)
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Какво трябва да се промени в Левски ???????

Мнениеот danko_sot » 27 авг 2009 13:32

В момента не ми харесва Левски и си личи дори от цесекар от мен че политиката ви е неправилна. Най-голямата грешка е Рабех! Независимо от финансовите загуби, загубата на качествен защитник и т.н., но той трябваше да изхвърчи от отбора още след втория си гаф. Друга много голяма грешка е смяната на треньора в такъв момент, точно преди мача срещу Баку. Трета голяма грешка е ангажирането на доста старички и позахебени футболисти. Айде Йовов е ваша легенда, но някой ако ми обясни защо беше взет Симонович ще го призная. Хем е стар, хем нямате нужда от играч на този пост. Левски сега е добре горе-долу, ще играе и в групите на ЛЕ, там дори не изключвам да вземе някоя победа. Но този отбор тепърва ще затъва, освен ако не се вземат мерки и не почне подмладяване. Странно за мен се игнорира един обещаващ юноша като Балтанов в момент когато имаше нужда от него, след зейналата дупка от контузията на Гаджев. Това момче послдно го гледах в един мач на младежите и според мен е добър играч. Но ръковдството на Левски най-добре си знае. Това е мое мнение
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот Junior-Urchin » 27 авг 2009 13:35

gogovcite написа:Абе Junior-Urchin, ти май си от школата на ГА :)

Ти защо не си на летно занимание в 4-то "Димитър Кацаров", бе?
http://www.youtube.com/watch?v=EipHt1eKq_Y
ОТ люлка до гроб, ти си цялия ми живот!

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: Какво трябва да се промени в Левски ???????

Мнениеот Junior-Urchin » 27 авг 2009 13:43

Да се върнат публиката и старите Левскари на стадиона!
За това требва селяндура Батков да си иде на село в пловдивско завинаги, а бел камък сянка да му прави!!! Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=EipHt1eKq_Y
ОТ люлка до гроб, ти си цялия ми живот!

petargeorgiev
Контакти:

Чака ни тежък жребий!

Мнениеот petargeorgiev » 27 авг 2009 13:59

Още е рано да се каже с кои отбори по урни може да се падне Левски ,но от това което е известно до момента като класирали се отбори и мачовете които предстоят тази вечер и най-вероятния им изход мога да кажа следното:
Срещу отборите от първа урна като изключим ПСВ Айндховен трудно ще вземем точки даже в София.Това са големи отбори които са изпуснали големия пай от ШЛ и ще търсят поне частична компенсация в Лига Европа с други думи да се класират за горните нива на турнира където мизата се вдига.
Срещу отборите от втора урна имаме шансове както в София така и навън като изключим един отбор-Евертън.Дано го избегнем.
Срещу отборите от четвърта урна трябва да търсим победи както в София така и навън..Това последното е задължително за да вървим нагоре.Само дано се разминем с Фулъм.
С други думи при един добър жребий който да ни размине с Евертън и ни събере с Айндховен и още два поносими отбора можем да се класираме.
Турските отбори свалиха нивото в последните години и въпреки големите си бюджети не са толкова страшни.От четвърта урна най подходящ е латвийския Вентспилс.
Успех утре на жребия левскари!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот niki87 » 27 авг 2009 14:06

Аз искам възможно наи-силните отбори от всички урни.Стига сме играли с посредствени отбори.Така момчетата ще се подготвят добре,за да може догодина да атакуваме успешно ШЛ.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: ТРЕНЬОР КЛОУН ПРОВАЛИ ЛЕВСКИ

Мнениеот edmon_dantes » 27 авг 2009 14:49

Левски не игра лошо, даже имахме повече положения от тях, но... Има едно голямо НО. Аз недоумявам за едно нещо... Само сравнете техните и нашите удари от средно и далечно разстояние - нашите удари са някак мекушави, апатични и топката едва-едва се дотъркаля до вратата. Докато техните удари... какви бомби изстрелват. Нашите футболисти не тренират ли шутове отдалеч, нямат ли сила да изстрелят някоя бомба? Явно не се набляга на такива неща на тренировките, защо ли?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

drakona25
Контакти:

Re: Момчета свалете сините очила.....

Мнениеот drakona25 » 27 авг 2009 15:02

Ако някой ми каже, кой български отбор е направил селекция като хората. Такъв няма идват някакви свободни агенти от 2,3 и 4 дивизия и това е, а един футболист се следи поредица мачове за да се убедиш в качествата му. в същото време всички плакаха за стадионите и сега като им ги предложиха почнаха да се правят на ударени, ето за това футбол няма да имаме и ще вървим назад. Нямаме един нормален млад треноьр, за какво става дума. Треноьрската ни школа е под всякаква критика. В футболния съюз всеки отбор действа с връзки ( трябва ясно да се посочат изисквания към стадионите и ако не отговаряш в Б група да играят), да изискват банкови гаранции за започване на първенството, а не да реват после че не им плащали по 6 месеца ( като нямат пари да издържат отбор ивъв В група).

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: ТРЕНЬОР КЛОУН ПРОВАЛИ ЛЕВСКИ

Мнениеот batmanlevski » 27 авг 2009 15:30

"simeon tzanev"
Абе, брато, ти разбиташ ли нещо от футбол? Имаш ли представа от коя страна се рита топката и къде е бил входа за салона по физическо?
Като гледам какви си ги написал май нямаш и никаква представа от футбол...

Ти как щеше да подредиш отбора, а?
С 4 централни нападатели?
Най важния елемент в съвремения футбол е средната линия, халфовете и "подавачите".

Пусни Еньо, М. огнянов, Ортега, Г. Христов заедно и мачът отива на 0:5... ------------------------- абе.то като ти гледам разсъжденията ми идва да се смея.то цяла европа,сподели мнението ,че левски с тази тактика е нямало и естествено нямаше как да има успех,ти ги говориш едни като първокласник,ти май и първи клас нямаш изкаран.като това е бил правилния начин затова ли паднахме,и затова ли не вкарахме един гол.колко си жалък и смешен ,ти да не си на радко брат му. :lol:
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

sekiraLtd
Контакти:

Re: Момчета свалете сините очила.....

Мнениеот sekiraLtd » 27 авг 2009 15:34

на разни самобитни футболисти като Шуменският Деко, Тиберкани , Сърмов-който бърка всеки втори пас, се дава огромен кредит на доверие, вместо на младите момчета от школата. Как може Ареснал и Манчестер да налагат 17 годишни в състава, а нас да ни е страх и да чакаме на Йовов да ни решава мачовете. И Иван Цачев и Боян Табаков, щяха да играят колкото Георги Христов, а може и по добре, защото Цачев за разлика от Христов си вкарва в Пирин. Защо при контузията на Гаджев на се даде шанс на някое момче от школата, пък чак след това да се търсят безработни пенсионери като Симонович. И въобще защо му е на Левски да има една от най-добрите школи, като на юношите не им се дават шансове.

Върни се в “Архив”