Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот mozart » 16 окт 2015 18:51

Кашчей написа:
mozart написа:
PFC Litex написа:Тук сериозно се пропуска момента, че е по-добре да имаш отбор, а не силни единици.
Още преди месец два споделих, че Лудогорец отбор нямат и нещата отиват още по-зле.

Не е ли по-добре да си гледаш твоя отбор?

И какво пречи, като е изказал мнение? "Лудогорец" в момента наистина няма отборен дух, а именно това е отбор. Другото е "Орел, рак и щука"!

По принцип нищо не пречи. Факт е обаче, че има 3 регистрации в нашия форум и ни обяснява и там колко сме зле (не че не го виждаме), из други форуми обяснява само за Лудогорец и как сме такива и онакива. Както вероятно си забелязал, само го попитах дали не е по-добре, а не да не пише ;)!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2015 19:53

Не обичам да влизам на хората в личното пространство, но определено от време на време не те слуша главата.
Да, имах регистрация във форума ви и отдавна помолиш да деактивират същата, тъй като там сте като камикадзета.

Edit: Между другото за да не те преследват сенки, след малко ще регистрирам потребителско име Litex и да знаеш, че съм аз.
Акаунта Ви беше създаден. Администратора изисква потвърждение на регистрацията от email. Активиращ код е изпратен на email адреса Ви.

Върни се на главната страница
Изображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Димитър Васев нов треньор за Лудогорец

Мнениеот loko1 » 03 ное 2015 15:52

Чува се, че Домусчиев се опитва да си върне Стойчо начело. Това няма как да се случи, но Димитър Васев не води никой в момента. Колкото и странно да звучи на някой Васев е най-кадърния треньор в България в момента. Има невероятен стил и характер в съблекалнята и знае как да води мачовете на отбора си. Доказателството е че в двата периода когато бе начело на Локомотив играехме по начин, който всички харесваха. Втория път дори играчите играеха без пари на два пъти за по 4 месеца. Домусчиев да взима Васев докато Рендето не са му наредили да го вземе в Ботев.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Димитър Васев нов треньор за Лудогорец

Мнениеот PFC Litex » 03 ное 2015 16:04

Най-добрите не седят никога без работа, така че никога не съм разбирал това пространствено възхваляване.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 ное 2015 16:05

Най-добрия без работа може би :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 03 ное 2015 16:06

Аз четох, че ще връщат чичо Гошо, а той бил готов само да го извикат. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 03 ное 2015 16:16

След малоумника Гигов, сменил десетки треньори през управлението си и ръководството на Левски, направило почти същото последните години Гелосания ще излезе май следващото тъпо парче. След като изпусна 10 млн от евротурнирите тази година, ако не стане пак шампион с тази честа смяна на треньорите ще се окаже най-големия балък.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 ное 2015 16:23

korteneca написа:Аз четох, че ще връщат чичо Гошо, а той бил готов само да го извикат. :roll:

Човека още се разкарва с ангунг на Лудогорец, жена му и тя от петите нагоре е в техни дрехи :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 03 ное 2015 16:46

Лудогорец имаше свой собствен стил, сърце и душа... а сега има наемници! Затова тръгнем ли да търсим нов треньор, ако искаме да се върнем към онзи прекрасен стил който ме накара да се влюбя в отбора, то повече от ясно е, че ще трябва шефа да преглътне егото си и да погледне назад. И ако Стойчо(треньора за който ще съжалявам винаги) няма как да се върне, то Дерменджиев (колкото и да не му стига манталитета да бъде старши) изглежда най-точния избор. И все пак... нека дадем шанс на Едо! Смятам, че той може да се справи с шайката скъпоплатени, презадоволени наемници! Ако някой може... това е Едо!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 03 ное 2015 16:48

Нещата в Лудогорец се объркаха в момента, в който традицията помощник треньора да сменя старши треньора бе прекъсната. Затова и най-доброто решение за мен е орлите да назначат Стефан Генов - Чечо за старши треньор. :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”