Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
земетресение
Re: Спам тема vol. ЦЕРОГОДУЛ
Гораа зеленааа
на шампиониии
за милиониии!
Само Лудогорец!
на шампиониии
за милиониии!
Само Лудогорец!
Бъди оптимист, мисли позитивно

Това са двете най-еднакви близначки на света и са омъжени за един мъж
[offtopic]
[/offtopic]
Е на това му се вика : „ И двете дядо попе и двете ”

[offtopic]

Е на това му се вика : „ И двете дядо попе и двете ”

Дано има предбрачно, че ако се стигне до развод и двете поискат по 50 процента... 

И двете са доста изкуствени - силикони, ботокси, хиалурон и пластмаса ..... натурално не знам дали са били толкова еднакви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Търся някой да ми даде 96 хил. лв. назаем. Обещавам, че след 2 години ще му върна 140. Искам да си купя жена->циганка->джебчийка
Много варналии във форума, двама-трима дунавци и много фенове на Разград, а само аз ли от СИ България усетих земетресенията снощи? 

NOMER14 написа:Много варналии във форума, двама-трима дунавци и много фенове на Разград, а само аз ли от СИ България усетих земетресенията снощи?
И аз го усетих, дори погледнах полилея в хола, за да се убедя, че не се лъжа.
Разклатиха се леко дрънкулките по него и толкова. Не съм убеден, че трябва всяко такова да ме впечатлява вече, особено след 1977-а и 1986-а, когато бяха доста по-силни, продължителни и страшни.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
БФС - спрете пръжките, аре малко поработете...
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ete-412265
Много силни думи ползват, когато говорят помежду си или пишат "минутките на водещия", ама застане ли някой от босовете срещу тях веднага сменят въпросите и речника. Ще ми се да видя как казват на Михайлов в очите "Спрете кючеците, аре малко поработете..."
- dreben23
- Контакти:
Момци, търся четири габаритни армееца, които да влизат в лигата за фентъзи, единственото условие е до момента да имат над 840 точки актив, трудно ще ви бъде няма да го крия. Ама и на нас е добре да ни е трудно! Ако се появи желаещ, да драсне едно лично да му пратя кодовете, тук няма да ги давам, за да не се навъдят всякакви ментета.
А и заявена квота пет човека имаме! Успех с приемния изпит! Ще търся една кандидатура и от един-двама лоши ако армейците не щат да ма припознаят, щото я съм фен на отбора от а група, не на ментето от 1948! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)