Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Питам за медиЙ, не за Лайвспорт, Блиц, Шок и т.н. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Къв е тоя медиЙ, представи го. 

- Син до гроб_
- Контакти:
TristaNNN написа:Питам за медиЙ, не за Лайвспорт, Блиц, Шок и т.н.
Момчето не е от умните. Не си прави труда.

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Вие пък как не знаете за Медий? Това е римски император, брат на Тиберий, от Юлиево-Клавдиевата династия. 

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
memnto написа:Къв е тоя медиЙ, представи го.
Как бе, не го ли знаеш

[offtopic][rimg]http://bitovo.info/images/510.jpg[/rimg][/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Син до гроб_
- Контакти:
Laetitia написа:Вие пък как не знаете за Медий? Това е римски император, брат на Тиберий, от Юлиево-Клавдиевата династия.
...живял в областта около Кишинев.

Нашата сила обединява победители !
Херо си търси нов отбор, не иска в ПФК "Левски" 1914!
Бъдещият треньор на "Левски" Димитър Димитров - Херо ще направи опит да откаже на "сините" и да си намери друг отбор през зимата, твърди "7 дни спорт".
Според изданието бургазлията бил уплашен от финансовата криза в столичния гранд и искал да се измъкне от договорката си с "Левски".
Херо говорил с приятели за евентуалния си трансфер при "сините" и изразил опасенията си, че няма да получава заплата навреме. Димитров не бил доволен и от липсата на организация на "Герена", както и от нулевия бюджет за трансфери.
Договорката между треньора и "Левски" все още е само устна и Херо има пълно право да потърси друг път за кариерата си, очаквайки предложения преди Нова година.
http://www.blitz.bg/sport/article/242436
Според изданието бургазлията бил уплашен от финансовата криза в столичния гранд и искал да се измъкне от договорката си с "Левски".
Херо говорил с приятели за евентуалния си трансфер при "сините" и изразил опасенията си, че няма да получава заплата навреме. Димитров не бил доволен и от липсата на организация на "Герена", както и от нулевия бюджет за трансфери.
Договорката между треньора и "Левски" все още е само устна и Херо има пълно право да потърси друг път за кариерата си, очаквайки предложения преди Нова година.
http://www.blitz.bg/sport/article/242436
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Херо си търси нов отбор, не иска в ПФК "Левски" 1914!
Блиц 

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Re: Херо си търси нов отбор, не иска в ПФК "Левски" 1914!
Себастиан Фетел написа:Блиц
Лошото в случая е, че това го твърди "7 Дни спорт", а Блиц по стара традиция само копира

[offtopic]
[/offtopic]

Тъкмо чета, че Франк Джа Джедже е вариант за Левски, тоя ако го вземем ще е трансферен удар, дори игра с/у Лудогорец в ЛЕ с екипа на Чмц. Одеса.