Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 01 сеп 2014 19:30

NOMER14 написа:
tuksam написа:http://www.youtube.com/watch?v=k2oTVlpVEoE&list=PLj39twArWR926wmnjE448PedUVjEo8fP4

Ако бе играл оня ден за Стяуа, Реал нямаше да идва в София.

Как? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2014 19:32

Rivaldo10 написа:
NOMER14 написа:
tuksam написа:http://www.youtube.com/watch?v=k2oTVlpVEoE&list=PLj39twArWR926wmnjE448PedUVjEo8fP4

Под наем от Рапид, за един мач, както беше Петков преди време.. срещу Галата, ако не се лъжа :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 сеп 2014 19:34

Raid написа:Сега пък тоя чилиец щял да идва: Маурисио Гомес. Свободен агент, макар и с гол на всеки два мача последния сезон...

Да идват. И двамата са по-добри от тези нападатели, които в момента са в отбора. Проблемът обаче остава - след като на мач получаваш нула топки, няма как да вкараш гол, какъвто и нападател да си. С Гаджев и Сърмов - 6 място.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2014 19:51

Raid написа:Сега пък тоя чилиец щял да идва: Маурисио Гомес. Свободен агент, макар и с гол на всеки два мача последния сезон...

Гледал ли си го, играе ли? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 01 сеп 2014 20:06

Der Schmarotzer написа:

Да идват. И двамата са по-добри от тези нападатели, които в момента са в отбора. Проблемът обаче остава - след като на мач получаваш нула топки, няма как да вкараш гол, какъвто и нападател да си. С Гаджев и Сърмов - 6 място.

Кое му е доброто на тоя смешен чилиец?! Играч с 20 гола в над 100 мача, половината от които във втора дивизия. Колегите май вече взеха с право да се бъзикат, че ще се предложат те на проби за нова деветка.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2014 20:13

Логиката подсказва, че или Божинов е пътник, или че упорито ще се налага схемата с двама нападатели, ама чисти нападатели. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2014 20:17

TristaNNN написа:Логиката подсказва, че или Божинов е пътник, или че упорито ще се налага схемата с двама нападатели, ама чисти нападатели. :roll:

Или Домо ще си стяга багажа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2014 20:29

Tommi написа:
TristaNNN написа:Логиката подсказва, че или Божинов е пътник, или че упорито ще се налага схемата с двама нападатели, ама чисти нападатели. :roll:

Или Домо ще си стяга багажа.

Не вярвам. Гонзо си го взе в Черно море, сега му даде бял хляб и в Левски...не ми се вярва да го изгони от раз, макар че, когато и да му покаже вратата все ще е късно, но хронологията друго казва.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 сеп 2014 20:34

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 01 сеп 2014 21:19

Кашчей написа:
Rivaldo10 написа:
NOMER14 написа:

Под наем от Рапид, за един мач, както беше Петков преди време.. срещу Галата, ако не се лъжа :roll:

Лъжеш се! Беше Данчо Господинов под наем и игра срещу Бран Берген в Норвегия след контузия на Гошо Петков!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Левски”