Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2014 13:33

Blue Mind написа:Можем ли да правим ''трансфери''(да подписваме със свободни),когато изтече срока,нещо взех да се обърквам от правилата в БГ и правилата на Запад?

Може, ако договорите им не са изтекли/прекратени след края на този трансферен период.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 сеп 2014 13:38

TristaNNN написа:

Да, тази конкретна постъпка на сектор Б има пълното ми одобрение! И не защото съм расист, фашист, антисемит и каквото още се сетиш. Съпричастен съм към всеки поробен, унижаван и клан народ, макар че точно тази прослойка е леко изключение от правилото ми, но не мога, а и не искам да допусна, че някакви талибани могат дори да си помислят да безчинстват и поругават светини в България. Хич не ме е еня дали е мач от евротурнирите или такъв от А окръжна, нито ми пука колко на брой са били злодеятелите, такива бяха по-голяма част от агитката им, а това, че медиите удобно прикриха голяма част от нещата е съвсем отделен въпрос. Преди да запитваш как бихме се почувствали, ако някой се гаври с кланите ни предци, ще те попитам колко пъти сините фенове са се гаврили с историята и светините на държава-домакин при стотиците гостувания зад граница? Като изключим няколкото пречупени кръста, изрисувани по крайпътни бензиностанции в Унгария и Словакия, аз за други изцепки не се сещам. Боже Господи, не мога да повярвам, че водя такъв разговор с друг българин, при това левскар :shock:

За да е точно всичко, гостуванията из Европа са няколко десетки, не стотици. Да за гостуването навън, публиката ни се държи доста културно, което е похвално, за съжаление у нас прави проблемите, точно на родна земя. За хора които се имат за националисти и обичат България, да правят проблеми по родината е доста неразбираемо. Странно е че защитаваш позицията на сектор Б, след като изброяваш какъв не си, докато аз меко казано имам негативно мнение към мюсюлманите и малко расизъм от чувство за самосъхранение, като в природата. Когато някои нарушава законите ни в случая поругаване, да си понесе наказателната отговорност, а публиката нека да показва винаги добро ниво. Може да изразява позиция, да критикува, но не по този долен и груб начин. Чиста селения си беше това, много подобно на онези от Ботевград с баскета преди 3 месеца. Иначе за съжаление поругаване на наши светини се правят не толкова рядко и то от граждани на България. Аз бих искал да видя позиция срещу лицето Г.А.който прекалено много си позволява да бъде арогантен спрямо Левски, а от клуба никаква реакция. Като не го съдят, а има много за какво, поне да има някоя дума срещу този индивид. Другото е онова нещо което се скандира срещу нас от почти всеки, че сме били говеда, заради това,че тука някога е имало добитък. А къде не е имало? Всички са говеда по тази логика, но никои от клуба ни или феновете ни - нищо. На това кога ще се отговори ?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 сеп 2014 14:17

Отново....... :evil:

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2014 14:25

На такива, които се гаврят по такъв начин с покойници, им се връща.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 сеп 2014 14:46

Домусчиев финансира подобрения на стадион "Георги Аспарухов", ако им разрешим мачовете от Младежката Шампионска лига да се играят на Герена :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 сеп 2014 14:52

modor написа:
MuFc1878 написа:Домусчиев финансира подобрения на стадион "Георги Аспарухов", ако им разрешим мачовете от Младежката Шампионска лига да се играят на Герена :roll:

Каква е тази младежка лига :roll:

Младежките отбори на участниците в ШЛ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 сеп 2014 14:54

rhaegar написа:
modor написа:
MuFc1878 написа:Домусчиев финансира подобрения на стадион "Георги Аспарухов", ако им разрешим мачовете от Младежката Шампионска лига да се играят на Герена :roll:

Каква е тази младежка лига :roll:

Младежките отбори на участниците в ШЛ.

Да, да.....сега прочетох статията. Може да гушнем някой друг лев :mrgreen:
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2014 15:01

Player написа:
TristaNNN написа:

Да, тази конкретна постъпка на сектор Б има пълното ми одобрение! И не защото съм расист, фашист, антисемит и каквото още се сетиш. Съпричастен съм към всеки поробен, унижаван и клан народ, макар че точно тази прослойка е леко изключение от правилото ми, но не мога, а и не искам да допусна, че някакви талибани могат дори да си помислят да безчинстват и поругават светини в България. Хич не ме е еня дали е мач от евротурнирите или такъв от А окръжна, нито ми пука колко на брой са били злодеятелите, такива бяха по-голяма част от агитката им, а това, че медиите удобно прикриха голяма част от нещата е съвсем отделен въпрос. Преди да запитваш как бихме се почувствали, ако някой се гаври с кланите ни предци, ще те попитам колко пъти сините фенове са се гаврили с историята и светините на държава-домакин при стотиците гостувания зад граница? Като изключим няколкото пречупени кръста, изрисувани по крайпътни бензиностанции в Унгария и Словакия, аз за други изцепки не се сещам. Боже Господи, не мога да повярвам, че водя такъв разговор с друг българин, при това левскар :shock:

За да е точно всичко, гостуванията из Европа са няколко десетки, не стотици. Да за гостуването навън, публиката ни се държи доста културно, което е похвално, за съжаление у нас прави проблемите, точно на родна земя. За хора които се имат за националисти и обичат България, да правят проблеми по родината е доста неразбираемо. Странно е че защитаваш позицията на сектор Б, след като изброяваш какъв не си, докато аз меко казано имам негативно мнение към мюсюлманите и малко расизъм от чувство за самосъхранение, като в природата. Когато някои нарушава законите ни в случая поругаване, да си понесе наказателната отговорност, а публиката нека да показва винаги добро ниво. Може да изразява позиция, да критикува, но не по този долен и груб начин. Чиста селения си беше това, много подобно на онези от Ботевград с баскета преди 3 месеца. Иначе за съжаление поругаване на наши светини се правят не толкова рядко и то от граждани на България. Аз бих искал да видя позиция срещу лицето Г.А.който прекалено много си позволява да бъде арогантен спрямо Левски, а от клуба никаква реакция. Като не го съдят, а има много за какво, поне да има някоя дума срещу този индивид. Другото е онова нещо което се скандира срещу нас от почти всеки, че сме били говеда, заради това,че тука някога е имало добитък. А къде не е имало? Всички са говеда по тази логика, но никои от клуба ни или феновете ни - нищо. На това кога ще се отговори ?

Ами да, трябваше ордите да си понесат последствията, но това така и не се случи, поради простата причина, че никой не реши да ги арестува или накаже. Сега, защо арести и съд липсваха, всеки да си търси сам отговора, но лично за мен, нашите пагони се притесниха от евентуално раздухан медиен балон в стил "България мрази резаците, полицията им ги пребива" или нещо от сорта. Разбира се, щеше да е по-гот тия да ядат палки и полицейски кубинки в мутрите, но след като такова възмездие нямаше, поведението на Сектор Б донякъде може да се приеме като присъда и справедливо наказание за варварите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 сеп 2014 15:41

modor написа:Отново....... :evil:

Изображение

Прав си -ГАДНО Е,ОТВРАТЕН СЪМ :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 сеп 2014 16:03

В Румъния: Даниел Никулае се разбра с Левски и подписва

Левски изглежда се разбра с така търсения нов нападател. Според медиите в Румъния, "сините" са се разбрали с един от най-обичаните футболисти на местния Рапид Букурещ Даниел Никулае.

Изданието "Диги Спорт" твърди, че вече има договорка за 2-годишен контракт между родния гранд и тарана. Всичко трябва да бъде официализирано в следващите часове.

В момента футболистът е свободен агент, въпреки че доскоро имаше договор с Рапид. Той беше в основата на завръщането на тима в елита с попаденията си през миналата кампания във втора дивизия.

Феновете го умоляваха да остане и при завръщането в най-високото ниво на румънския футбол, но Никулае предпочете да избере други опции за кариерата си. И явно изглежда е предпочел да подпише с Левски.

Никулае ще навърши 32 години през октомври. Визитката му е впечатляваща, като освен за Рапид Букурещ, още е играл за Оксер, Нанси и Монако във Франция, както и Кубан Краснодар в Русия.
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”