Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2016 19:03

Кашчей написа:
rhaegar написа:
Кашчей написа:

Като истински припознавач, за мен си остават майти дъкс, защото като такива съм си ги харесал..не, че ги гледам де, ама ми харесва името :mrgreen: и мноо ма изкефиха когато станаха шампиони.. Бе друго си е шампионът да се казва "Могъщите патета", отколкото " Пингвините от Питсбърг" :mrgreen: или "Кралете от ЛА" 8-)

За Пингвините лоша дума да не съм чул. :twisted:

Да не си брачед на Лемьо случайно :roll:

Само фен. 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2016 19:08

rhaegar написа:
Кашчей написа:
rhaegar написа:
Кашчей написа:

Като истински припознавач, за мен си остават майти дъкс, защото като такива съм си ги харесал..не, че ги гледам де, ама ми харесва името :mrgreen: и мноо ма изкефиха когато станаха шампиони.. Бе друго си е шампионът да се казва "Могъщите патета", отколкото " Пингвините от Питсбърг" :mrgreen: или "Кралете от ЛА" 8-)

Само фен. 8-)

Изображение

С Регър на вратата
Пингвините са мощно ято

:mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 ное 2016 21:55

Хокео не е цивилизован спорт! Там не се вижда га стават головето.
Трябва това нещо да се прекръсти на бокс с кънки :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 ное 2016 22:35

Не е лошо наистина шайбата да я направят по-голяма, че половината от времето наистина не можеш да я видиш къде е. :mrgreen: Ама с тия малки вратички, резултатността съвсем ще спадне, освен за вратари да се приемат само разни джуджета, като Софкин. Но пък тогава може да имаме и смъртен случай (преди няколко дена на един вратар му избиха няколко зъба със шайбата .... представи си ако стане двойно по-голяма :lol: )
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 ное 2016 22:50

1982 написа:Не е лошо наистина шайбата да я направят по-голяма, че половината от времето наистина не можеш да я видиш къде е. :mrgreen: Ама с тия малки вратички, резултатността съвсем ще спадне, освен за вратари да се приемат само разни джуджета, като Софкин. Но пък тогава може да имаме и смъртен случай (преди няколко дена на един вратар му избиха няколко зъба със шайбата .... представи си ако стане двойно по-голяма :lol: )

Бяха вкарали някакви светещи технологии в телевизионните излъчвания преди време :roll: Ама аз и с тях не можех да видя как става гол преди 25-тото повторение със забавена скорост :roll: Не го разбирам този спорт. Някакви се пързалят насам-натам, разменят си чат-пат по някой тупаник или бодичек и това е :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 ное 2016 23:08

Спортът си е много готин, ама видимостта наистина е голям проблем. Айде, ТВ зрителите дори са добре, къде видиш нещо, къде не, после и повторенията, ама представи си в онея 20-хилядни зали какво се вижда. :lol: :lol: :lol:

Ами Зимните класики ??! На нЕкой 60-70 хиляден стадион, предполагам с бинокли ходят .... :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2016 23:54

Кашчей написа:
rhaegar написа:
Кашчей написа:
rhaegar написа:
Кашчей написа:

Само фен. 8-)

Изображение

С Регър на вратата
Пингвините са мощно ято

:mrgreen: :mrgreen:

Ако му смениш номера на 21, ще си го сложа на аватар. :twisted:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 02 ное 2016 00:01

Аз оня ден ходих на хокей на живо за пръв път и беше много по-хубаво, отколкото по телевизията. Много по-ясно се виждаше. Но пък и тук залата е малка. 7-8 хиляди, а и аз бях близо до леда.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 ное 2016 00:13

Е, така е лесно да видиш, ама я виж тука, тия дали не гледат с бинокли ??! :mrgreen:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 ное 2016 08:20

YANTRA_FOREVER написа:Аз оня ден ходих на хокей на живо за пръв път и беше много по-хубаво, отколкото по телевизията. Много по-ясно се виждаше. Но пък и тук залата е малка. 7-8 хиляди, а и аз бях близо до леда.

Факт.
[offtopic]Гледал съм доста мачове от НХЛ на живо в 20К+ зали и .... определено този спорт не е за по телевизията!
В залата играта се следи много по-добре.[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”