Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mertezaker
- Контакти:
Re: Ненужни играчи в ЦСКА
Ицо Янев можеше да остане вместо Станкооооооо! И какво следва след тази промяна??? Нищоооо!
Re: Крути мерки в ЦСКА - изхвърлиха 8 от отбора, сред тях и две
L0rDa написа:И за кво я правиха тая подготовка, като сега изцяло нов отбор ще имаме... освен да отидат на още един лагер, то има време до следващия официален мач.
Tова ръководителите ни са просто идиоти! Кой не си е свършил работата? Кой доведе поредната порция ментета? Защо не позволиха на Стойчо да натири тези играчи още преди началото на подготовката? Защо ЦСКА изобщо прави подготовки(при нас това явно е безпредметно)? Само с отрязани глави на футболисти ли ще се задоволим пак?
КРЪГЛА НУЛА!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Red Warrior написа:А бе пичове, тъй като бях на мача вчера (най-глупаво похарчените 10 лева, които съм давал досега), но не се видя на стадиона... Вярно ли Станко Машина е човека който попречи да вкараме гол последната минута?
Да, блъсна се в друг футболист, мисля, че беше Ицо Янев и му попречи това лекенце скапано.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
И сега какво ? Ние блокираме Герена вашите ръководители си правят гавра с вас, защото до вчера тия играчи провеждаха подготовка, а от утре на ново ли ? Може и да са мега некадърни, ама сега или ще излезете с юношите или с разните дърводелци от Локото и после зимата пак 10 вън и 15 вътре и така дооо ... винаги и ние по ваш пример ще изметем зимата 5-6 човека и ще дойдат още по-некадърни 10 и така ... а гледах Челси и Барселона в София на живо 

POPCORN написа:ЕТО С КОИ ФУТБОЛИСТИ ОСТАВАМЕ :
Вратари: Томаш Черни, Анатоли Господинов
Защитници: Иван Бандаловски, Костадин Стоянов, Апостол Попов, Пламен Крачунов, Ангел Грънчов, Лукас Саша, Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес
Халфове: Бернардо Тенгариня, Антон Карачанаков, Тодор Янчев (?), Сержиньо, Милен Иванов (юноша)
Нападатели: Мишел Платини, Анисе Абел, Станко Йовчев
Колега, пропуснал си Нюянджи или както там се казва, нали подписал договор. Отделно чакаме Тасио, Илиас Кариакидис и нз си кой още от локото, ааа и румънеца и Енчев. Общо взето ше сглобим отбор криво-ляво... лошото е, че май и физическата подготовка яко ни куца. Аз не мога по друг начин да си обясна тва разхождане при 1-1...
- dreben23
- Контакти:
Станко Йовчев написа:Тази тема не се отнася за мен,така че не смятам за нужно да пиша в нея
Е, значи да си те споменаваме с добро на воля, няма да видиш хубавите нежни слова!

На ви ся чистка, а да видим ся тоя измислен Анисе как ще ни донесе титлата! Него да го връщат на Черноморец!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- just one is eric
- Контакти:
Red Warrior написа:А бе пичове, тъй като бях на мача вчера (най-глупаво похарчените 10 лева, които съм давал досега), но не се видя на стадиона... Вярно ли Станко Машина е човека който попречи да вкараме гол последната минута?
Да той беше

- mistreated
- Контакти:
L0rDa написа:POPCORN написа:ЕТО С КОИ ФУТБОЛИСТИ ОСТАВАМЕ :
Вратари: Томаш Черни, Анатоли Господинов
Защитници: Иван Бандаловски, Костадин Стоянов, Апостол Попов, Пламен Крачунов, Ангел Грънчов, Лукас Саша, Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес
Халфове: Бернардо Тенгариня, Антон Карачанаков, Тодор Янчев (?), Сержиньо, Милен Иванов (юноша)
Нападатели: Мишел Платини, Анисе Абел, Станко Йовчев
Колега, пропуснал си Нюянджи или както там се казва, нали подписал договор. Отделно чакаме Тасио, Илиас Кариакидис и нз си кой още от локото, ааа и румънеца и Енчев. Общо взето ше сглобим отбор криво-ляво... лошото е, че май и физическата подготовка яко ни куца. Аз не мога по друг начин да си обясна тва разхождане при 1-1...
Добре де, ама кви са изобщо тия Кириакидис и Тасио. Някой изобщо може ли да изкаже мнение за тях?
Бенжелюн го знаем, по-голяма дупка е и от Иво Главата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Red Warrior
- Контакти:
j0rka7aa написа:Red Warrior написа:А бе пичове, тъй като бях на мача вчера (най-глупаво похарчените 10 лева, които съм давал досега), но не се видя на стадиона... Вярно ли Станко Машина е човека който попречи да вкараме гол последната минута?
Да, блъсна се в друг футболист, мисля, че беше Ицо Янев и му попречи това лекенце скапано.
Егати... Като го чуя тоя и ме избива на садизъм.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
След тази чистка от страна на спортно-техническото ръководство е време ние феновете да направим чистка на титаните. Трябва да се направи някаква организация и да се изсипем 200-300, а защо не и повече хора на Армията когато там са всичките смешници! Трябва да ги притиснем до стената, а не само да драскаме по форумите и некви коментари под статии в спортните сайтове. Време е ЦСКА да се отърве от спектакуа, цимбика, гърнето, праховеца, павлов и другите некадърни управници.