Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да подкрепим ЛЕВСКИ
Пичове аз съм ЦСКА-р , но винаги ме боли когато някой наш отбор няма шанс както вчера вечерта се получи.Възможностите ни са толкова- да така е , но ние сме фенове и винаги искаме повече за нашите отбори.Каквото и както да си говорим за трансфери,за политика при младите , за треньори -истината е една:Ние страдаме , те играят не играят вземат мангите -ние ревем и оплакваме резултатите те се веселят и купонясват в БИАД и тем подобни.Преди години имаше сърца на терена и феновете го усещаха сега-не ,не мисля че има сърцати и себераздаващи се играчи .Сега има само "Колко пари ще спечеля и кога ще са по банковата ми сметка".В заключение искам да кажа замислете се "Струва ли си ? Колко радост и колко мъка ни носят те? "
Този, който не помни миналото е осъден да го повтаря. ДЖ.САНТАЯНА
-
- Контакти:
Re: Мачове и напролет.....
PFC Litex написа:Levski_sinite_fenove написа:Щото е поредния антилевскар дето само чака Левски да се проваля това за него е върховното удоволствие.
Анти левскар![]()
Отиди във форума на дата там има тема за мача Ви снощи разбери ми акаунта с който пиша и ми виж мненията, дори ми се чудеха защо така имам доверие във Вас, че ще успеете снощи, но уви неоправдахте кредите който Ви дадох.
На Вас всеки друг Ви е виновен, но не и собствения отбор.
stefan_bg2 , темата ако е във форум Литекс с какво по различна ще е същата, когато става дума за излизане от групи на ЛЕ
Абе ей знаеш ли колко ме боли фара кво си говорил вчера бе, къде съм те обвинил пък тебе, че ти и твоя отбор е виновен за отпадането ни бе ей не си придавай такава важност, най-мразя да ми се правят на разбирачи такива дето не могат да си напълнят 7000 стадионче в Уефа
Re: Групите на Лига Европа!!!
Sedrik777 написа:Прегледах възможните съперниции най-вероятно ще сме в 3-та урна.Предлагам няколко интерестни варианти.Искам и другите да видя какво мислят и какви варианти ще дадат.Мойте са:
ПСВ
Андерлехт
ЛЕВСКИ
Тулуза,Динамо М или Жилина(ако отстранят Партизан).![]()
Исках и БАТЕ ,но вярвам че Литекс ще ги отстранят!!!
ПСВ отстраниха ЧЕРНО МОРЕ,Андерлехт се разминахме миналата година.Тулуза-гледа ми се Жиняк,Динамо-да ги видим що за дървари са.И Жилина-време за реванш!!!
Валенсия
Евертън
ЛЕВСКИ
Динамо Загреб (или любимата ни Тулуза).Силни и големи отбори-може да ни бият яко,но по-добре с известни отбори!!!Ще има много публика както тук така и на гостуванията!!!
Разбира се всеки от отборите от първа урна е достоен за ШЛ,а и тези от втора...
Ти май нарочно го правиш това и умишлено, а ?! За да ни дразниш?!
Виж пич прав си,но нека видим какви предположения имат хората-тук в обща тема.А като изтеглят групите-ще видим кой е познал или не и ще си коментираме съперниците.Аз давам тези варианти.Пък да видим какво ще стане в петък!САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!Никого не дразня,сложих и Динамо Москва,но не от злоба,нека да ги отстранят чорбарите,ама понеже злобеят съм за Динамо..........
-
- Контакти:
Нека да е РОМА в нашата група ходи ми се в рим на мач 

- levskarinvt
- Контакти:
Аз искам Динамо З ама ще видим.
Re: Мачове и напролет.....
Levski_sinite_fenove написа:най-мразя да ми се правят на разбирачи такива дето не могат да си напълнят 7000 стадионче в Уефа
София 1.5 милиона жители на стадиона 15 000 в плейоф
Ловеч 30 000 на стадиона ще са около 4 000 в плейоф
Изводите оставям за теб.

Успех на Цска и Литекс !!!
А вчера голям мач направихме , просто нямахме шанс
!
Ако две три дупки в отбора като Сърмов , Минев и Христов се махнат имаме добри шансове в лига европа
А вчера голям мач направихме , просто нямахме шанс

Ако две три дупки в отбора като Сърмов , Минев и Христов се махнат имаме добри шансове в лига европа

Сложих отбори отстранявали нас,вас и Черно море в една група.............не е заяждане!!! 
Пич какво против Веско Минев,трябва да си сляп,но той си играе мн добре ,всеки с мнението си де.........

Пич какво против Веско Минев,трябва да си сляп,но той си играе мн добре ,всеки с мнението си де.........
Последна промяна от Sedrik777 на 26 авг 2009 13:45, променено общо 2 пъти.
Sedrik777 написа:Виж пич прав си,но нека видим какви предположения имат хората-тук в обща тема.А като изтеглят групите-ще видим кой е познал или не и ще си коментираме съперниците.Аз давам тези варианти.Пък да видим какво ще стане в петък!САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!Никого не дразня,сложих и Динамо Москва,но не от злоба,нека да ги отстранят чорбарите,ама понеже злобеят съм за Динамо..........
Цццц Мен снощи ме беше яд за левски, чудех се защо... Обаче мисля да се замисля за вбъдеще дали да ме е яд... А ти си просто...