Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот мили » 28 май 2014 13:39

JACKO написа:
volf написа:
BadBoy написа:Въобще не се правя на интересен, тоя стадион по това което се говореше, отдавна трябваше да е на минимум 75% строеж, а той е до никъде.
До края на месец април ли беше или май щеше официално да бъде представен проекта и тук нищо.
Щеше да е готов поне един сектор на 100% за началото на сезон 2012/2015 и тук греда.

Клуба ви работи добре, но хубаво да понамалите фанфарите и да заработите още по-сериозно използвайки инерцията от добрите представяния, че като дойдат неуспехите тогава ще дойде и минорно настроение и нещата ще зациклят още повече.

Няколко страници назад предложих бас на ваш фен, щото и той яко летеше в облаците, но нещо не му стискаше.

Също така каза:
Мнениеот BadBoy на 01 Мар 2014 21:03

Първо станете шампиони и тогава водете дискусия, какво, от кой кръг и защо.
Преди месец споделих, че този сезон няма да сте шампион и все още си седя зад думите.

А ето и това което каза на полувремето на реванша с Лацио:
Мнениеот BadBoy на 27 Фев 2014 22:18

Тази загуба ще им се отрази и на представянето в нашия шампионат, пък и отдавна споделих, че Лудогрерц няма да е шампион този сезон.
Тази вече не знаят на кой свят се намират.

, а малко по рано:
Мнениеот BadBoy на 07 Апр 2013 20:27

..........................................
Аз отдавна съм споделил, че шампион според мен ще е Ботев Пд, а Левски с купата, ако не направят някое осиране.
.......................................................................................

Респект.........!!!

Факир :)

Не! той е оракул :o :shock: :?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 май 2014 00:43

Ще си го преместя в другия крачол, а фактите около стадиона няма как да ги промените, но нещо не виждам цитатите :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 юни 2014 10:20

1Neutralen написа:Споко, има време. Ще почне през лятото.

Лятото ама друг път. За сектор Б срока за подаване на оферти е до 14.07.2014 година. После има един месец работа на комисията по оценка и класиране на офертите, след което има 15 дни време за обжалване на Решението на Възложителя пред КЗК и идва първи септември, на който съм на 100 % сигурен, че няма да има сключен договор и така по силата на Постановлението на МС, според което се раздадоха парите по програмата за растеж и устойчиво развитие на регионите общината ще изгуби отпуснатите пари за реконструкцията. А се съмнявам, че Домусчиев ще започне нещо преди общината инак стадиона ви може да остане като много други стадиони с ремонтиран един сектор по - малко.

Потребителски аватар
Neonis
Контакти:

Мнениеот Neonis » 02 юни 2014 16:57

BRF написа:

Кой сектор е Б на вашия стадион :? ?

Сектор Б ще се нарича бившия сектор Д (фен сектор Лудогорец).

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 03 юни 2014 06:20

Браво наи накрая но защо са дали толкова дълъг срок за подаване на оферти до 14 Юли [*мисля че 1 месец беше достатъчен] дано наи късно на 1 Август започне строителството.

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 03 юни 2014 10:20

CHE написа:Браво наи накрая но защо са дали толкова дълъг срок за подаване на оферти до 14 Юли [*мисля че 1 месец беше достатъчен] дано наи късно на 1 Август започне строителството.

Такива са минималните срокове в Закона за обществените поръчки, а след това има и срок на обжалване, така, че скоро няма да започне строителството за съжаление според мен ...
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
Neonis
Контакти:

Мнениеот Neonis » 03 юни 2014 12:12

Срока за обжалване не е голям. Проблем ще е ако има обжалване.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юни 2014 13:33

Neonis написа:Срока за обжалване не е голям. Проблем ще е ако има обжалване.

Споко,няма да има!Олигарха ще направи фирма и за строителство(ако все още няма) и ще си опече работата ;) !

Върни се в “Лудогорец”