Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Мнениеот Old_death » 10 апр 2011 17:40

blue avalanche на 10 Апр 2011 17:32

Old_death написа:
Сами сме си виновни!
Не сте виновни вие,а световната конспирация срещу вас.Миньор не пожела да ви легне,както го направи Цонко,довечера Литекс ще ни легне на нас.... и така нататък!Зная,че поста ми е глупав,но той е в отговор на твоя за уговорка между Литекс и ЦСКА,а истината е много проста.Толкова си можете!
При положение,че сме на 6т. пред вас-вие колко "можете"?

Нас не ни броехте за живи,така че не се притеснявай.При тия проблеми в клубът ни,класирането за ЕКТ си е живо постижение.Вие се целехте в титлата,търсехте разни далавери,а пак увесихте бърни.Сега няколко дена ще пускате сълзливи теми за трагичното си състояние,но поне ще мирясате и ще прекратите пиратските си походи по чуждите форуми ;)
По същество за мача.Показа се,че и вие,както и ние не играете успешно срещу окопан в защита отбор.Точно заради това се зарадвах,че за купата ни се падна Литекс,а не Пирин.При по добър късмет,можеше да вземете победата,но като цяло натиска ви бе стихиен.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: А ГРУПА: Миньор Перник - Левски София (10.04.2010)

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2011 17:40

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
Тоест до преди 2-3 часа си смятал, че ЦСКА няма да ляга на Литекс в Ловеч? :)

До преди 2-3 часа,всеки резултат в Ловеч щеше да ме зарадва!Загуба на ЦСКА-защото съм от Левски,загуба на Литекс-скъсяваме дистанцията.Капиш?

Какво се променя сега? При загуба на ЦСКА пак си се радваш, при загуба на Литекс пак скъсявате дистанцията!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

zizilot

Мнениеот zizilot » 10 апр 2011 17:41

venelin_valchev написа:
zizilot написа:
venelin_valchev написа:Сега се по4ва - Левски е загубил то4ки незаслужено. Според мен резултата е реален. Обобщавам - Левски имаха с две положения пове4е но за сметка на това трябваше да полу4ат поне 3 4ервени картона - визирам, Иванов, Грийн и Гаджев. А и като цяло борбата се водеше в центъра на терена и по4ти всяка първа топка беше в полза на Миньор.

пич ти кой мач гледа и с какви очила да не би червени :) ;)

ОК ти си знаеш. Оправия няма да има.........

Аз не казвам че играем футбол но ти да твърдиш че сме заслужавали 3 червени картона и токата се е задържала в центъра е най малкото несериозно и смешно да не говорим за пропуските на Иса и Минев дете да беше поне вратата щеше да уцели.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 17:42

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:
Тоест до преди 2-3 часа си смятал, че ЦСКА няма да ляга на Литекс в Ловеч? :)

До преди 2-3 часа,всеки резултат в Ловеч щеше да ме зарадва!Загуба на ЦСКА-защото съм от Левски,загуба на Литекс-скъсяваме дистанцията.Капиш?

Какво се променя сега? При загуба на ЦСКА пак си се радваш, при загуба на Литекс пак скъсявате дистанцията!

А при равен какво да правя?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2011 17:43

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:

А при равен какво да правя?

Каквото си мислил да правиш и преди 2-3 часа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 10 апр 2011 17:43

Предлагам да си признаят феновете на Левски, че довечера ще са една идея повече за ЦСКА ... Иначе днес се видя, че нямахте късмет, но и това е част от играта !

zizilot

Мнениеот zizilot » 10 апр 2011 17:43

Old_death написа:
blue avalanche на 10 Апр 2011 17:32

Old_death написа:
Сами сме си виновни!
Не сте виновни вие,а световната конспирация срещу вас.Миньор не пожела да ви легне,както го направи Цонко,довечера Литекс ще ни легне на нас.... и така нататък!Зная,че поста ми е глупав,но той е в отговор на твоя за уговорка между Литекс и ЦСКА,а истината е много проста.Толкова си можете!
При положение,че сме на 6т. пред вас-вие колко "можете"?

Нас не ни броехте за живи,така че не се притеснявай.При тия проблеми в клубът ни,класирането за ЕКТ си е живо постижение.Вие се целехте в титлата,търсехте разни далавери,а пак увесихте бърни.Сега няколко дена ще пускате сълзливи теми за трагичното си състояние,но поне ще мирясате и ще прекратите пиратските си походи по чуждите форуми ;)
По същество за мача.Показа се,че и вие,както и ние не играете успешно срещу окопан в защита отбор.Точно заради това се зарадвах,че за купата ни се падна Литекс,а не Пирин.При по добър късмет,можеше да вземете победата,но като цяло натиска ви бе стихиен.

Айде не реви на чужд гроб че сме чели и вашите теми до скоро то не бяха вадени джобове нахлувания на терена така че си задръж тъпото мнение за теб.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 апр 2011 17:46

TheClub написа:Предлагам да си признаят феновете на Левски, че довечера ще са една идея повече за ЦСКА ... Иначе днес се видя, че нямахте късмет, но и това е част от играта !

Да,аз си признавам,че ще съм за ЦСКА,поради две причини.
1.При победа на ЦСКА интригата в първенството се връща,разликата ще е 7 точки и Литекс имат гостувания на нас,Черно море,Черноморец,Славия,Локо СФ и все някъде ще се издънят.
2.Играл съм мача Х2 при хубав коеф и се надявам да спечеля пари.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 10 апр 2011 17:48

Ех,Батков,защо пак спомена отбора на Литекс.Явно оранжевите ти бъркат някъде много ....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 17:48

Masaba написа:Ех,Батков,защо пак спомена отбора на Литекс.Явно оранжевите ти бъркат някъде много ....

Литекс да не е "тема-табу"?

Върни се в “Архив”