ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (?:?)

Мнениеот blue magic » 12 мар 2011 20:44

ЛЕВСКИ винаги се е затруднявал при подобен бетон на Герена. Липсата на Жо обаче е очевидна и никой от наличните играчи не го замества успешно. Не съм съгласен обаче, че нямахме положения за гол. Имахме доста възможности, които бяха пропуснати - най вече от Дарко. А с играта си Кривия може да претендира за титулярно място - дано Ясен залага на него.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 12 мар 2011 20:45

Ясен ми е Ясен. Нищо не става от него. Играта на Левски е само едно кюскане. И защо все говори в мн. число, казвайки ние така , ние онака. А бе Ясене, доколкото знам ти се водиш ст. треньор. Ами застани като мъж и кажи поне веднъж- така смятам, еди каква си е моята идея, така съм решил и т.н.
Но след тази игра не виждам шампионски дух и амбиция в отбора. Явно ще се борим за 2 място.
Дали нее врме Батков да мисли за замествик на Ясен още от сега. Да ги опознае до края на проваления сезон, да си проведе предсезонно подготовка и на есен с песен!?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 12 мар 2011 20:45

С една идея по-активният Левски с вещата подкрепа на арбитъра Мирянов победи много трудно Черноморец с 1:0 на своя стадион в квартал "Герена".
Гостите от Бургас още първото полувреме показаха, че слуховете за тяхната смърт са силно преувеличени и докато се опомнят от Левски вече бяха създали на два пъти голови положения пред Илиев.
Сле около половин час игра Левски успя да поизрвавни и да се отърси от изненадата, не без подкрепата и на арбитъра, който до края на мача не свири явни нарушения, особено около наказателното поле" на "сините" и всичко, дори и невъзможносото срещу Черноморец.
Остана сериозно съмнение за правилността на решението на арбитъра за изпълнение на корнер, от който дойде и гола на Тасевски през втората част. След прак свободен удар по-скоро се видя изстрел на играч на Левски, отколкото избиване на защитник от Черноморец. Отделно то това, Тасевски бе в положение на засада, тъй като Даниел Димов отклони топката към него с глава.
След гола домакините преминаха към опълчение. Отново орибтърът не отсъди нито едно нарушение и "сините" удържаха" резултата и трите точки.
На полувремето емблематичният играч на Левски Александър Александров-Кривишя призна, че до края дори да не допуснат загуба или равен, то ще ги боли от победата на омразния зе него ЦСКА. Дори в този мач "черната сянка" на армейците витаеше над "Герена".
Според наставника на гостите Антон Велков, отборът е имал страхотна дисциплина и е видял отбор на терена в София.

ПРОСПОРТ ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2011 20:45

ivanli написа:„Това, което търсихме го постигнахме, макар и с много усилия. Създадохме много положения и ако бяхме отбелязали по-рано нещата щяха да се развият по друг начин. През второто полувреме все пак при корнер отбелязахме важен гол и с това съумяхме да спечелим мача”, каза Петров.

Какви са тези "много положения"?
Това си е направо диагноза - вече колко пъти сякаш с Гонзо са гледали мач на Барселона, а не на Левски!
Няма такава трагедия - абсолютно никава идея за игрово поведение, непрекъснато подритване на топката, никакво движение, когато се владее топката, десетки пъти въртене на играча с топката около собствената ос, непремерени подавания. За тактика за преодоляване на сгъстена защита изобщо не бива да се отваря дума.
Досега се стараех да не изпадам в крайности в коментарите си, но ми писна да ги слушам тези двамата и неадекватното им бръщолевене.
Днес Дембеле се разхождаше, явно и на него му е писнало...
Дано и на Батков, че иначе тези 20 загуби за година и половина след още година ще ни се струват така, както "многото положения", присънили се днес на треньора на Левски.

Заслужаваме си ги тия двамата,да чу на стадиона някъде ОСТАВКА.Каква промяна очакваме тогава.Н еслучайно хората са го казали че свободата неще екзарх,иска караджата

DARKLORD0646

Мнениеот DARKLORD0646 » 12 мар 2011 20:46

Трагична игра,мъка и пак мъка.
Аз лично нямам обяснение за тази трагедия.
Сигурно трябва да чакаме да се адаптират към климата или към лампите.
Иначе само Левски

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2011 20:48

delqnski47 написа:
edmon_dantes написа:
delqnski47 написа:Гол от засада,но заслужена победа за ''Левски'',въпреки че двата отбора не са това,което бяха миналия полусезон...

Какъв гол от засада? Изгледай положението и пак говори. Засадата е само в твоята фантазия.

Няма значение дали е било засада или не!Заслужена ви е победата,но сте поотслабнали....

гледах положението пак в спортала.няма никъкв а засада,но пък нямаше и корнер преди това

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 мар 2011 20:50

suni написа:С една идея по-активният Левски с вещата подкрепа на арбитъра Мирянов победи много трудно Черноморец с 1:0 на своя стадион в квартал "Герена".
Гостите от Бургас още първото полувреме показаха, че слуховете за тяхната смърт са силно преувеличени и докато се опомнят от Левски вече бяха създали на два пъти голови положения пред Илиев.
Сле около половин час игра Левски успя да поизрвавни и да се отърси от изненадата, не без подкрепата и на арбитъра, който до края на мача не свири явни нарушения, особено около наказателното поле" на "сините" и всичко, дори и невъзможносото срещу Черноморец.
Остана сериозно съмнение за правилността на решението на арбитъра за изпълнение на корнер, от който дойде и гола на Тасевски през втората част. След прак свободен удар по-скоро се видя изстрел на играч на Левски, отколкото избиване на защитник от Черноморец. Отделно то това, Тасевски бе в положение на засада, тъй като Даниел Димов отклони топката към него с глава.
След гола домакините преминаха към опълчение. Отново орибтърът не отсъди нито едно нарушение и "сините" удържаха" резултата и трите точки.
На полувремето емблематичният играч на Левски Александър Александров-Кривишя призна, че до края дори да не допуснат загуба или равен, то ще ги боли от победата на омразния зе него ЦСКА. Дори в този мач "черната сянка" на армейците витаеше над "Герена".
Според наставника на гостите Антон Велков, отборът е имал страхотна дисциплина и е видял отбор на терена в София.

ПРОСПОРТ ;)

По некадърна статия не бях чел досега ! ... :lol:
Автора сигурно си е гризал червеното шалче от яд, пишейки я ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 мар 2011 20:50

Отбора на Левски напълно оправда очакванията ми. Мъка, мъка и накрая с 300 зора 1:0 , след това очаквах втори гол на контра атака, но ние едва се движехме по терена. Истината е, че нямаме крила, с игра само в центъра няма да стане! Спомням си как не малко хора критикуваха Зе Суарес , че правил постоянно пробиви и бъркал паса! Радвайте си се сега на Матондо, той подава добре на 2 метра в 30% от случайни, а на побивите - МАЙНАТА ИМ! Голямо, ама много голямо браво на Сашо, ех да имаше поне още двама като него! Гонзо , Ясене това ли е по-силният Левски? По-силен от кого, Видима?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2011 20:50

levskarin написа:Ясен ми е Ясен. Нищо не става от него. Играта на Левски е само едно кюскане. И защо все говори в мн. число, казвайки ние така , ние онака. А бе Ясене, доколкото знам ти се водиш ст. треньор. Ами застани като мъж и кажи поне веднъж- така смятам, еди каква си е моята идея, така съм решил и т.н.
Но след тази игра не виждам шампионски дух и амбиция в отбора. Явно ще се борим за 2 място.
Дали нее врме Батков да мисли за замествик на Ясен още от сега. Да ги опознае до края на проваления сезон, да си проведе предсезонно подготовка и на есен с песен!?

Да добавя и за заместник на Г.Иванов

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (1:0)

Мнениеот Avenger » 12 мар 2011 20:56

До кога ще го търпим тоя Йововв беееее до кога беее лелелеллелелелеле ще умра заради този бееее цял мач го държим тоя смешник. Ейй не знам на кой да се моля този повече да не играе.....Да дал е много, но стига му толкоз!Абсолютно свършен е вече до кога ще меша и ще се върти като пумпал и ще бави този бездарник беее до кога бееее. Нервна криза получих заради този!!!

РЕСПЕКТ към САШО така се прави и се доказва, че за някои възраст няма! Но е ясно, че ако не бе публиката, пак нямаше да го пуснат! Търпението на всички се изчерпва и не знам до колко ще ги търпим тези бездушници. Тези малки душички ми взимат от 10000лв и нагоре, а някой хора цяла година си късат г.з. за тези пари!!!! Просто съм тотално изнервен тотално......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Върни се в “Архив”