Мъкааааааааа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Astarot написа:Много ме доядя... ЦСКА стояха добре почти цял мач, а Бешикташ бяха безидейни. Карешма ги раздвижи много. Без него са много спечен отбор. Много добри изяви на М`Боли. Голям удар е привличането му, но тоя Шеридан е плачевен. Той и така си изглежда де. Мързеше го и да гледа даже. С тая физиономия на бездомен кокершпаниол... Голям, дебел, червен минус в атаката. Опропасти всяка топка, която стигна до него.
megan fox написа:Тоя Шеридън е ебaхти БЕЗДАРНИКА!!! Връщайте го обратно в дупката, от която сте го изкарали! Заради това мекотело ЦСКА цял мач игра с човек по-малко и за капак в последните секунди на мача тази твар реши, че го мързи да скочи и не покри шибaният резак, който вкара гола!
А най-странното бе, че това нещо, което го раздава треньор на ЦСКА така и не пожела да изкара от терена тази ирландска карикатура на футболист!!!
Това недоносче Шеридън адски много ми прилича на едно друго недоразумение на природата - Гардар Гунглаугсон (или както там му се пише идиотската фамилия), дано това ирландско копелдаче не се окаже също толкова "брилянтен" трансфер като на Гардар!
Madridist написа:megan fox написа:Тоя Шеридън е ебaхти БЕЗДАРНИКА!!! Връщайте го обратно в дупката, от която сте го изкарали! Заради това мекотело ЦСКА цял мач игра с човек по-малко и за капак в последните секунди на мача тази твар реши, че го мързи да скочи и не покри шибaният резак, който вкара гола!
А най-странното бе, че това нещо, което го раздава треньор на ЦСКА така и не пожела да изкара от терена тази ирландска карикатура на футболист!!!
Това недоносче Шеридън адски много ми прилича на едно друго недоразумение на природата - Гардар Гунглаугсон (или както там му се пише идиотската фамилия), дано това ирландско копелдаче не се окаже също толкова "брилянтен" трансфер като на Гардар!
Абе да ти кажа, този Гунглаугсон, единствено дойде в България да ни покаже хубавата си булка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта