БФС:Ботев не може да играе в Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б група

Мнениеот max_danieli » 04 юни 2010 02:06

Hacko1912 написа:аз съм от Ботев такак като съм от Пловдив или от България. Даже и за обич не става въпрос. То си е в мен.

Еми и аз така. Пловдивчанин съм което означава, че имам 4 възможности за избор на отбор. Дет се вика не можеш сам да си избираш родителите. Тук съм се родил в ботевистко семейство и такъв съм станал. И съм горд че съм такъв, независимо от всичко. Поне аз така разбирам нещата. Щото е лесно да си от някое село примерно Пъдарско и да викаш ми ай аз съм от Левски или ЦСКА щот са шампиони. Лесно е да си фен на отбор шампион.

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 04 юни 2010 02:14

Желая Ви лека нощ, и дано се оправим. :lol: :P :)

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 04 юни 2010 02:26

ние сме БОТЕВ ПЛОВДИВ....не христолоф!бфс ще берете ядове за ваша сметка!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 04 юни 2010 06:48

Решението на помиярите от БФС не изненада никого. Едва ли някой е очаквал точно към БОТЕВ тия плужеци да подходят с респект и да спазят законите. Без да съм правист , смятам че нормалното беше да играем в "Б" група... Как да е . Сега ще има феномен - нискоразреден тим ще рита в зоните с по няколко хиляди публика. А софийските безсмислени локо , славия,академик ще мижитуркат в елита с по един файтон зрители.... :oops:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 04 юни 2010 08:49

г-н Михаилов,белият хляб който ТИ яде при нас съм сигорен ,че скоро ще започне да ти присяда.Видов ден наближава за цялата ви върхушка от БФС. :evil: :evil: :evil:

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 04 юни 2010 09:17

емо73канар написа:г-н Михаилов,белият хляб който ТИ яде при нас съм сигорен ,че скоро ще започне да ти присяда.Видов ден наближава за цялата ви върхушка от БФС. :evil: :evil: :evil:

И кой ще им потърси отговорност за мизериите ,които са направили ?

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 09:24

Тъжно е, но ние сами си го направихме.
ДА, сами, НО защото искахме така и защото това е Пътя - с главно П.

Вярно, ще преминем през К, Л, М или Н група, но така ТРЯБВА!

Снощи си мислех за паралел в историята на страната, на когото да наподобява сегашното състояние на Ботев Пловдив. Всъщност не е трудно да се направи.
Османското управление много наподобява на христоловото. Живуркане:
кога по-добре /три дни в годината работиш на султанските земи, вместо три дни в месеца на болярските, съответства на един полуфинал за купата, Морини 87 мин. и т.н./,
кога по-зле,
кога отвратително.
Живуркане.
За освобождението от това Живуркане много хора са дали живота си и повечето от тях, включително и най-вече Ботев и Левски са искали да се освободим сами. ЗАЩО? Защото са били наясно, че Освободителят ще е новия Поробител. :idea: Помислете върху това!!!
Аз нов ДХ не ща !!!
ДА, ще е трудно. ДА, ще е странно да играем срещу Куртово, Куртово Конаре, Ръжево или Ръжево Конаре, но ДУХЪТ на отбора ще е истински.
Как се чувствате когато чуете:
Курица не птица, Болгария не заграница :?: /Кокошката не е птица и България не е отвъд границата - руска поговорка/
Аз се чувствам зле, защото Ботев не се е борил за това да сме част от Руската империя. Ботев се е борил за това да не сме част от Османската.
Как ще се чувствате, когато някой буфер, бироец или софийско говеда се обръща към нас и пита:
- Вие сега кой отбор сте? Ботяф или Свилинград?
- Ама то... таковуту, не ние се вляхме в тях, те се вляха в нас ...
АЙ, не вляха, а пълна ВЛАХА /простотия - гръцки/

СВОБОДЕН БОТЕВ! ВИВА КАНАРИ!

... ако ще и в "Я" група да почнем, важно е не от къде започваме, а къде ще стигнем. Аман от примиренчески простотии. Сакън ако на стогодишнината е сме в "А" група, слънцето ще изгрее от запад. НЯМА! Пак ще сме най-стария Отбор в най-стария Град.
Той не Умира! Градът е вечен!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

kubik
Контакти:

В Ботев решиха: Сливане и В група

Мнениеот kubik » 04 юни 2010 22:42

Ботев Пловдив ще опита да започне новия сезон в третия ешелон на българския футбол. Това стана ясно след среща на
Управителния съвет на клуба тази вечер. На нея бе взето решение да се избегне вариантът, в който Ботев да започне от пета дивизия.

Участието на „жълто-черните” във В група може да се осъществи само чрез сливане с друг клуб от югоизточната В група и вземането на неговия лиценз.

Според наредбите на Българския футболен съюз въпросният отбор трябва да бъде от пловдивска област и това свежда вариантите пред Ботев до пет тима. Това са Марица, Левски Карлово, Металик Сопот, Гигант Съединение и Асеновец, на който му предстои да играе бараж за влизане в групата.

По информация на Гонг „жълто-черните” са в най близки отношения с отборите от Асеновград и Съединение, но най-възможен изглежда вариантът за сливане с Металик, който едва завърши сезона заради финансови проблеми..

http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=139005

Какво нещо е живота :mrgreen: любим израз на жълтите фенове:всичко се връщаЕми честито тогава на новия отбор,както и да се казва той :idea: :roll:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: В Ботев решиха: Сливане и В група

Мнениеот Бижутера » 04 юни 2010 22:52

Егати отбора ще стане...с друго име и други играчи, ама Ботев.... :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Don Rumen
Контакти:

Re: В Ботев решиха: Сливане и В група

Мнениеот Don Rumen » 04 юни 2010 22:54

Не бързайте да се радвате, нищо подобно.

Върни се в “Ботев”