Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)

Мнениеот kolokolo » 14 сеп 2009 10:45

Тук може да видите ексклузивен репортаж от мача Локомотив -Лефски . :)

http://www.youtube.com/watch?v=rrO8AFGi_rc
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 сеп 2009 18:15

kolokolo написа:Тук може да видите ексклузивен репортаж от мача Локомотив -Лефски . :)

http://www.youtube.com/watch?v=rrO8AFGi_rc

Егати подигравката....
По релси лази, ЛеФСки гази, шоо е Тооо!? :lol: Опа 900 коментара... Отбелязвам ги, защото за мен са си като рекордче... Вие които сте с по 2000 не ме гледайте... :lol:

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 17 сеп 2009 16:23

Тука спорим с мойта да заложим на точен резултат- с колко на 0 ше паднат LG-тата довечера :| :roll:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 17 сеп 2009 18:44

:lol: 2-0!!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 сеп 2009 18:57

и някой специалист ще ми обясни ли защо трябва да паднат? както знаем английските отбори от премиер ако не играят в шампионската лига, пускат по младите и неопитни играчи за да трупат самочувствие в купата на уефа(ЛЕ). там пак се играе на пълни стадиони и със силни отбори, но от това не зависи съществуването на отбора. В Премиер е обратното,трябва да останеш на всяка цена за догодина и трябва да си колкото може по нависоко в класирането,за да паднат добри пари от финансовите благодетели Баркликардс. Така че очаквам младите и неопитни играчи на ЦСКА да се надиграват с младите и неопитни играчи на Фулъм. Нещата са напълно изравнени и резултатът ще е равен, дано паднат поне много голове, за да е интересен мач ;)

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 17 сеп 2009 19:00

nn72 написа::lol: 2-0!!!

:(и аз това викам, пък тя ми вика 1:0
Последна промяна от berbatov на 17 сеп 2009 19:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 17 сеп 2009 19:13

unist_gp написа:и някой специалист ще ми обясни ли защо трябва да паднат? както знаем английските отбори от премиер ако не играят в шампионската лига, пускат по младите и неопитни играчи за да трупат самочувствие в купата на уефа(ЛЕ). там пак се играе на пълни стадиони и със силни отбори, но от това не зависи съществуването на отбора. В Премиер е обратното,трябва да останеш на всяка цена за догодина и трябва да си колкото може по нависоко в класирането,за да паднат добри пари от финансовите благодетели Баркликардс. Така че очаквам младите и неопитни играчи на ЦСКА да се надиграват с младите и неопитни играчи на Фулъм. Нещата са напълно изравнени и резултатът ще е равен, дано паднат поне много голове, за да е интересен мач ;)

Харесвам мнението ти, не за първи път- винаги си обективен. Браво! Само аватара ти не ми харесва- прилича ми на мексиканска шапка. не че моя е по-красив ама твоя е направо грозен :|

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 сеп 2009 19:31

berbatov написа:
unist_gp написа:и някой специалист ще ми обясни ли защо трябва да паднат? както знаем английските отбори от премиер ако не играят в шампионската лига, пускат по младите и неопитни играчи за да трупат самочувствие в купата на уефа(ЛЕ). там пак се играе на пълни стадиони и със силни отбори, но от това не зависи съществуването на отбора. В Премиер е обратното,трябва да останеш на всяка цена за догодина и трябва да си колкото може по нависоко в класирането,за да паднат добри пари от финансовите благодетели Баркликардс. Така че очаквам младите и неопитни играчи на ЦСКА да се надиграват с младите и неопитни играчи на Фулъм. Нещата са напълно изравнени и резултатът ще е равен, дано паднат поне много голове, за да е интересен мач ;)

Харесвам мнението ти, не за първи път- винаги си обективен. Браво! Само аватара ти не ми харесва- прилича ми на мексиканска шапка. не че моя е по-красив ама твоя е направо грозен :|

..... и на кой му пука от това дали хареаваш или не менията ми, аватара, та дори и ника ми? нищо лично ;)
аз като пускам коментар, ако обръщах внимание на това как ще се приеме от всеки форумец, досега да съм задълбал в комплекси :mrgreen: приятни мачове и наздраве! почва Гонг-ът, айде засега

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

ЦСКА - Билети сектор Г

Мнениеот infallible » 19 сеп 2009 21:54

Здр.. Имате ли информация дали ще има и Утре билети за сектор Г ?
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Re: ЦСКА - Билети сектор Г

Мнениеот zyto » 20 сеп 2009 14:25

infallible написа:Здр.. Имате ли информация дали ще има и Утре билети за сектор Г ?

Има, има Изображение
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “ЦСКА”