Мнениеот ShooterMan » 14 дек 2022 01:40
Вчера Златко Делич даде много странна пресконференция. Каза, че не му стигал полуфинал, мислел за Купа. Още тогава стана ясно, че в главите на хърватите е пълна боза и най-вече в неговата. От всички възможни тактики Хърватия избра най-глупавата възможна - да тръгне да се надиграва с Аржентина. Просто се главозамаяха от елиминирането на Бразилия, дори забравиха как точно ги елиминираха. С Аржентина могат да се надиграват не повече от няколко отбора в света (по-малко от пръстите на едната ръка) и хърватите не са сред тях. Тази тактика-камикадзе нямаше как да завърши по-различно от това да бъдат разгромени от Меси и сие. Аржентинците в атака имат успер бързи, много агресивни, млади и нахъсани момчета, а зад тях - Меси. Имат всичките предпоставки да са серийни убийци на контраатака. И точно на контра разпиляха Хърватия. Това беше най-лесния мач на Аржентина, игра се точно както го искаха, точно както го планираха и дори не се изпотиха. Не се сещам да е игран изобщо по-лесен полуфинал. И ако Делич сега се наспи ще е наясно, че ако беше подходил по същия начин срещу Бразилия, то и там резултата щеше да е точно от 3:0 и нагоре. Изключително наивно си забучиха сами главата в стената, въпреки хвалбите - аз не мисля, че Хърватия ще има скоро такива успехи и такъв отбор. Не казвам, че с други прийоми щяха да победят Аржентина, но в никакъв случай нямаше да им дадат поне толкова лесно мача. За мен мач нямаше, Аржентина просто ги премаза, резултата можеше и да е 6-7:0 спокойно.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.