Висша лига - сезон (2018-19)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2018-19)
Дотук Сари е перфектен - правилната тактика, точните смени, позитивното му влияние върху играчите..и всичко това на фона на почти никаква подготовка, никакви трансфери и в условията на преход към съвсем различен стил на игра от този, за който съставът на Челси е пригоден от предишните мениджъри.. Продължавам да смятам, че Челси ще бъдат основният конкурент на Сити за титлата 

4 от 4 за Челси 

Граф Дракула
Де Бур на коя загубя го уволниха миналата година? 5 тата ли беше?

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
CSKA69 написа:Дотук Сари е перфектен - правилната тактика, точните смени, позитивното му влияние върху играчите..и всичко това на фона на почти никаква подготовка, никакви трансфери и в условията на преход към съвсем различен стил на игра от този, за който съставът на Челси е пригоден от предишните мениджъри.. Продължавам да смятам, че Челси ще бъдат основният конкурент на Сити за титлата
Айде стига и ти...В 65та минута при 0-0 оня бунак Аке (наакания) изтърва от половин метър на празна врата, иначе мачът отиваше в съвсем друга посока. Предният път пак щастлива победа в последните минути. Засега фортуна го покрива, но като дойдат сериозните мачове мисля че ще бъде доста брутално разкрит застаряващата мутра Сари.

- Santiago Munezz
- Контакти:
И аз не съм особено впечатлен от играта на Челси до момента.Хаотично ,без идеи в атака с 1000 безсмислени паса,отзад в защита трагедия ,Луиз е комичен ,бековете в защита слабо ,да не говорим че налага протежето си Жоржиньо нещо като дефанзивен халф и мъчи Канте изтеглен по напред.А Луиз в защита и Жоржиньо пред него са олеле майко...Цяло чудо че до момента не са ни напълнили кошарата ,особено днес и срещу Арсенал се отървахме сериозно.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
-
Срещу Арсенал...аз не бях виждал отдавна друг отбор да има толкова положения на Стамфорд Бридж сигурно последните 5 години.
Цяло чудо че Арсенал вкара само 2 гола, някой друг класен тим би вкарал доста повече и сега за Сари щеше да се пишат коренно различни неща.
П.П. Гледам Пеп отново бие абонатката си Гафа Безтитлес.
Кайл Уокър каква тупалка заши!
Първи негов гол от 3 години в ПШ !

П.П. Гледам Пеп отново бие абонатката си Гафа Безтитлес.

Кайл Уокър каква тупалка заши!

Те пък изобщо къде са играли преди? Миналата година трябва 2 мача да е имал сервитьора със сити и толкова?
Тоя когато водеше Пул, Фантомас още не беше треньор. После го уволниха от Интер след 2 месеца, в Челси игра в УЕФА, В Реал май игра срещу Енреки. Наполи колко пъти да се е класирал за ШЛ изобщо? Една година помня, че отпадна в група с Борусия и Арсенал и май това му беше.
Тоя когато водеше Пул, Фантомас още не беше треньор. После го уволниха от Интер след 2 месеца, в Челси игра в УЕФА, В Реал май игра срещу Енреки. Наполи колко пъти да се е класирал за ШЛ изобщо? Една година помня, че отпадна в група с Борусия и Арсенал и май това му беше.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Santiago Munezz написа:И аз не съм особено впечатлен от играта на Челси до момента.Хаотично ,без идеи в атака с 1000 безсмислени паса,отзад в защита трагедия ,Луиз е комичен ,бековете в защита слабо ,да не говорим че налага протежето си Жоржиньо нещо като дефанзивен халф и мъчи Канте изтеглен по напред.А Луиз в защита и Жоржиньо пред него са олеле майко...Цяло чудо че до момента не са ни напълнили кошарата ,особено днес и срещу Арсенал се отървахме сериозно.
Абсолютно същите неща се пишеха за Сити на Гуардиола през първата му година там

-
- Контакти:
Уолкър ще има сега цял сезон да пробва удари от такава дистанция. Друг е въпросът, че шансът да вкара още 1 път е почти нулев.
-
И какво е заварил Сари ? Конте му остави готов отбор носител на ФА Къп, а преди това и шампион с разлика - не му е оставил изчерпан отбор. Докато Гуардиола пое разбитата и демотивирана команда на Пелегрини.