gihuelo написа:Кашчей написа:gihuelo написа:Torino FC 1906 написа:Player написа:Големи късметлии бяха селяните. Един път им асистирахме за гола, а другия съдията не даде игра с ръка преди да вкарат. Два пъти ритнаха отдалече и два пъти им върза. След това ги нямаше хич. Второто докато не изравнихме, дори не минаха центъраАко не се бяхме дръпнали, след това щяхме да ги бием без проблем. Жалко че Гомез не уцели вратата в края... Догодина ще ги бием където и колкото ги хванем тези надути балони. Осем поредни, много силно нападение... дрън дрън дрън. Добре че хващат футболисти или им ляга противника. Иначе се вижда, че една победа не могат да вземат цял месец
Мани ги оранжевите селяни те са ясни . Ние си изпуснахме мача при положение че Литекс ни скочи на живот и смърт , все пак това им е мача на годината .
Второто полувреме се видя че имаме още много да надграждаме , живи и здрави .
Рефера3 минути продължение
Аз не си спомням мач ,които да не бил на живот и смърт. От два часа бръщолевиш само глупости.
Ребрандираният Литекс срещу кого е играл на живот и смърт?
Ще те помоля да не ме цитираш! Разбирам ,че темата в която по цял ден сереше е заключена и си в траур ама това е положението.Глупостите отдавна съм престанал да ти ги чета така ,че леко улево
Удобно бягаш от неудобни въпроси! При това не за първи път! Днес не играха ЦСКА, а "ЦСКА-София", отбор, който е играл до днес 4 мача с Левски. Дреме ми на показалеца какво мислиш, фактите са си факти. Като фен на "ЦСКА-София" можеш да коментираш техните резултати, без да намесваш ЦСКА!