Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот futbolqga » 19 май 2016 11:00

wilge написа:Колега, не се сърди на неориентираните момченца. Те са продукт на сектор "Б". Това обяснява всичко. Когато порастнат ще разберат, че Левски е константна величина, нещо велико. Левски е начин на мислене, на живот, на възприемане на нещата. Те не са гледали онзи, истинския Левски, който нападаше с шест човека и се бранеше с осем, които мачкаше всичко на Герена. Не са виждали как немските машини Вердер, Щутгарт и Дуисбург рухваха в последните минути смазани от физическото превъзходство на Левски. Да, прав е Люпко- от онзи отбор от есента само Живко Миланов (и до някъде Владимир Гаджев според мен) ставаха за онзи отбор. Те са учени да величаят т.н. Гонзо продуктите на неговия "нюх"- нискоразредни играчи и треньори. Вярват на думите му, че следващия сезон ще видим нов Левски, че ако Стоев си тръгне си тръгва и той, че е невъзможно да се вземат по- добри футболисти и т.н. А не се замислят, че от както е фактор в клуба нивото пада от сезон на сезон, нямаме никакъв трофей, червените ни бият под път и над път, сносни треньори и футболисти отказват да са в Левски само и единствено заради него. Изградили са му имидж на мъжкар, а не се замислят за комисионните от тези над 100 трансфера, за умилкването му около силните на деня в Левски, не се питат защо зад гърба на СС преговаря с Люпко (треньор не се назначава за няколко часа след края на заседанието на УС). Защо до сега казваше че трябва да се примирим с второто място, а след идването на Люпко целта вече е титла, купа и пробив в ЛЕ. Питам всеки който плюе по Люпко- ти какво постигна във футбола повече от него? Смяташ ли, че разбираш от тази игра повече от Петрович? В края на крищата той е треньорът на Левски и за това трябва да го подкрепяме. Акцентът трябва да пада върху длужността, а не върху човека. Смяташ ли, че си по- добър бизнесмен от Кирил Домусчиев та се съмняваш в решението му да освободи С.С. от Лудогорец? Той е разбрал, че този треньор е изпълнил задачата си, достигнал е своя максимум и не може да даде повече на отбора. За това е освободен. Същата ситуация е и сега. Стойчо изпълни поставената му задача и повече на може да даде. Толкоз. Или както самият Гонзо каза: Стойчо е вече минало. Ние трябва да продължим напред. Независимо от директорът, треньора, играчите и онези които се пишат собственици но като че ли са на заплата при някого. Ние сме Левски, ей хора. Левски София.

Колега, моето уважение, но мненията ни се различават коренно. Ще се спра на няколко точки от изказването ти.
1. Наистина ли играчи, като например Йоргачевич, Прохазка, Веско Минев, Георги Костадинов и Бедоя, според теб за нищо не стават? Не само, че Люпко не е прав, а нямаше мъжеството да се извини за думите си. Вместо това, реши, че ние живеем още в каменната ера и може да каже, че не е заявявал подобно нещо. Хубаво, ама за негово съжаление ние помним какво каза, а даже и да не помним - думите му ги има записани в цял куп медии.
2. Не, не съм постигнал повече от Петрович във футбола. Това по каква изкривена логика означава, че не мога да го критикувам? Че аз и от Стойчо Младенов не разбирам повече. Ако утре ни го сложат за треньор, това назначение също ли няма да мога да го критикувам?
3. Да кажем, че смятам, че не съм по-добър бизнесмен от Домусчиев (макар да вярвам, че IQ-то му е съотносимо с номера на обувките ми). Това означава, че всички негови решения са правилни? Защо не привлякохме Бруно Рибейро за треньор? Щом Домусчиев го е назначил, ти как смееш да се съмняваш, че той е добър треньор? Рибейро в Левски!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 май 2016 11:24

Значи за Люпко ще казвам, каквото мисля, и никой не може да ми дава тон!
Защото умишлено пропускате как ни заеба тогава, за да иде в Китай! Какво ни гарантира, че няма да се осере за 50 дни и да си бие камшика, както го е правил? Нищо.
И какво правим тогава?
Бил съм и на двата мача с Щутгарт, с Уотфорд, и с Вердер, и на много други места. Излишни приказки не ми се раздуват тука-имате си мнение, но не може да го налагате на другите. Люпко си е едно српско лайно и това ще лъсне твърде скоро! Кадрите как маха на оранжевите да излизат от терена са красноречиви-а онзи ден мънкя, че не бил той...айде кере бути!
Плейоф на ЛЕ и титла-нищо друго не може да оправдае това назначение.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 май 2016 11:43

sin4ec написа:имате си мнение, но не може да го налагате на другите.

Това се отнася в по-голяма степен за теб и футболягата. Видно е за всички как настъхвате срещу всяко различно мнение.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 19 май 2016 12:08

sin4ec написа:Значи за Люпко ще казвам, каквото мисля, и никой не може да ми дава тон!
Защото умишлено пропускате как ни заеба тогава, за да иде в Китай! Какво ни гарантира, че няма да се осере за 50 дни и да си бие камшика, както го е правил? Нищо.
И какво правим тогава?
Бил съм и на двата мача с Щутгарт, с Уотфорд, и с Вердер, и на много други места. Излишни приказки не ми се раздуват тука-имате си мнение, но не може да го налагате на другите. Люпко си е едно српско лайно и това ще лъсне твърде скоро! Кадрите как маха на оранжевите да излизат от терена са красноречиви-а онзи ден мънкя, че не бил той...айде кере бути!

Няма как да искаш титла и плейоф в ЛЕ от този отбор на Левски, пък който и да е треньора. Ако се охарчите едно 5-6 млн. - може би! Явно не приемаш смяната на Стоев, но пък отбора нищо не игра при него(имаше достатъчно време да покаже какво може). Люпко е добър вариант за смяна, защото е знаещ, можещ и вдъхващ респект, все неща, които никой български треньор ги няма(освен Херо и Мъри до някъде). Лошото е, че няма пари за трансфери, а за наличните играчи максимума е пак второ място (няма какво да се залъгваме, Лудогорец е много напред във всяко едно отношение) и максимум един отстранен отбор при късмет в жребия.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 май 2016 12:10

koisa написа:
sin4ec написа:имате си мнение, но не може да го налагате на другите.

Това се отнася в по-голяма степен за теб и футболягата. Видно е за всички как настъхвате срещу всяко различно мнение.

Настръхваме? Не смятам, че съм използвал неуважителен тон, спрямо който и да било от колегите във форума. Според мен, просто водим един нормален диалог, като всеки излага аргументите, подкрепящи неговата гледна точка. Нищо повече.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 май 2016 12:14

tralala_12345 написа:
sin4ec написа:Значи за Люпко ще казвам, каквото мисля, и никой не може да ми дава тон!
И какво правим тогава?

Няма как да искаш титла и плейоф в ЛЕ от този отбор на Левски, пък който и да е треньора. Ако се охарчите едно 5-6 млн. - може би! Явно не приемаш смяната на Стоев, но пък отбора нищо не игра при него(имаше достатъчно време да покаже какво може). Люпко е добър вариант за смяна, защото е знаещ, можещ и вдъхващ респект, все неща, които никой български треньор ги няма(освен Херо и Мъри до някъде). Лошото е, че няма пари за трансфери, а за наличните играчи максимума е пак второ място (няма какво да се залъгваме, Лудогорец е много напред във всяко едно отношение) и максимум един отстранен отбор при късмет в жребия.

Нещо не разбрах. Ако максимумът за наличните играчи е второ място, то как по-точно Люпко го виждаш, като добър вариант за смяна? Че той и Стойчо без проблеми ни осигури второ място. Малко ми се губи логиката.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 май 2016 12:17

Все още нямам точно мнение за новият треньор. Като му дойде времето ще си кажа. Аз критикувам даден треньор с идеята не да се маха, а да се обърне внимание и подобри конкретно нещо, ако е възможно. Искам по-добро КПД от ъгловите ни удари, защото сме номер едно по изпълнени и сигурно към последните по резултат от тях. Искам и да се играе смело и с желание всеки мач. Няма такова нещо незначителни мачове. Парите си взимат футболистите, записват си имената за статистиката, като си пишат и автобиографията по този начин, феновете искат да останат доволни и да не ги е срам, името на клуба и емблемата се защитава всеки мач. За мен загуба на Герена е все едно в битка врага да дойде и да ти вземе знамето.
Големият проблем е че стана голямо раздвояване за Петрович. Едни са за, други са против. Май се получи така, че които бяха до край за Стоев са против Петрович и обратното. Аз не съм привърженик на нито един треньор, а на един футболен клуб. Успеха на настоящия треньор, който и да е той, когато и да било е успех и за "Левски". Свързани са нещата и не може да се делят. Но освен футболните неща на терена има и други извън него, който са също токова важни. Има едни важните качества като чест, морал, достойнство, уважение и лоялност. Сегашният треньор е доказал, че го бива като треньор, но и доказал, че не познава важните качества за всеки човек. Изцепи се много яко със заигравките с ГГ и с някои думи по наш адрес. А такива неща трябва да се помнят задължително. Имаше шанс, поне малко да покаже достойнство като се извини за някои неща и обясни, защо е направил други. Но няма нищо подобно. С него винаги ще има разделение между феновете, което е предпоставка за всякакви проблеми.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 19 май 2016 12:37

Не съм писал от доста време във форума,защото нямах достатъчно време.Та да напиша и аз какво мисля за смяната на Стойчо и назначаването на Петрович.

По принцип и аз харесвах Стойчо като треньор,а и като човек.Видя се и,че не е слаб треньор.Лятото почнахме с доста юноши и малко футболисти.Никой не ни смяташе за фаворитите за Европа,камоли за титлата.Отбора тръгна добре и къде на късмет,къде с добра игра бяхме 1-ви до края на Ноември месец.След това последва някакъв срив в играта на отбора.Преди мачовете с Берое и Ботев отбора биеше,но го правеше на мъка с 1 гол разлика.Вярно,че не допускахме,но и много трудно вкарвахме.Може би за това са виновни и нападателите,които изобщо ги нямаше,но ние нямахме идея как да разбием сгъстена защита.Чистия пример дойде когато играхме с Литекс на Любко на 1/4 финал за Купата.Толкова време бяхме с човек повече и накрая отнесохме една 3ка.Не знам на какво се дължеше това,но ние се опитвахме да атакуваме,те вкарваха.Ето това е ефективност.Кел файда че си атакувал през целия мач като накрая са ти вкарали 3 гола за 15 минути в продълженията.Същата работа горе-долу стана и в мача за първенството на Герена.Отново с човек повече ние се мъчехме как да минем защитата на Литекс построена добре от сегашния ни треньор.Ще кажете той ни класира за Европа,да но при тази конкуренция ако не бяхме 2-ри това щеше да е трагедия.Няма ги три от стойностните отбори в първенството.За година и половина Стойчо изигра толкова мачове с Литекс и Лудогорец и спечели само 2 от тях.Единия бе в Ловеч,другия бе полуфинала за купата,след който отново бяхме с човек повече и не го спечелихме.Тогава ако си спомняте в последните минути Стойчо смени Аниете и отбора беше трагичен.Благодаря му за всичко което направи с отбора.Това че го дигна от дупката в която беше и го издигна до Европа,но както каза някой,май това му е максимума.Гадно ми беше,че поне трябваше да се пробва в Европа защото си го заслужи,но какво правихме ако отбора отпадне в първия кръг и после всичко отначало.

Любко е добър треньор и го е доказал много пъти.Още с назначаването му в Литекс,когато отбора беше отпаднал от ЛЕ,той за 2 седмици промени играта на отбора и той заигра атрактивно и атакуващо.Нека минат мачовете в ЛЕ които са ни важни от към финансова гледна точка а и за коефицента,след това ще коментираме.

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 19 май 2016 12:39

futbolqga написа:
tralala_12345 написа:
И какво правим тогава?

Нещо не разбрах. Ако максимумът за наличните играчи е второ място, то как по-точно Люпко го виждаш, като добър вариант за смяна? Че той и Стойчо без проблеми ни осигури второ място. Малко ми се губи логиката.

При евентуална промяна на формата на първенството и Левски с треньор Стоев, надали отбора ще е в четворката. Късмета го покри тази година за второто място, че липсваха ЦСКА и Литекс, а и Локо. А също и неадекватните решения в Разград(треньорските смени, слабата форма на футболистите им), за да поведе Левски в класирането на моменти.
А и най-важното е, че щом ръководството в лицето на Тонев и Гонзо го заменят, значи има защо, все пак колкото и да се плюе по тях, те разбират малко повече от футбол от запалянковците.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2016 12:49

Феновете на Петрович да кажат, що Г.Г. не го задържа, а предпочете пред него Любо и Регенкампф.
Гришата може да е всякакъв, но е видял 2 и 200 във футбола, щом се посочва Киро като няква константа, що Ганчев да не е ?? :roll:
"Майстор" Люпко, кой голям Клуб е водил повече от година в последните 10 години ?

Факт е, че при Стоев отборът лъкатушеше в изявите си, но си има обективни причини за т'ва.
Ето, имаме интерес към перуанско крило, който и да е започнал селекцията е наясно, че имаме проблем във фаза атака по-фланговете.
Това бе проблем и при Стойчо.
Точно за това и имахме проблеми... Говрили сме достатъчно, че Роман и Краев не са крила.
Имахме надежди в Нар, за сега не ги оправдава, но се вижда, че има някви качества.
Но проблема по крилата си остава.

Междудругото смятам, че ако отпадне правилото за футболист под 21 г. Петрович няма да залага на Краев.

Другото което е, аз за неуспех на Левски няма да се моля.
Подкрепям тимът, но сърбина си е боклук.
От него искам само, да не разрушава това, което направи С.С.
А то хич не е малко.
Компактна отбрана, бързо прегрупиране в двете фази, висока преса, сменяне на фронта на атаката.
Ако дядката е умен, няма да ръчка това, може да опита просто малко смяна на местата и изпълнителите.
То нещата зависят и от селекцията, та ще видим.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”