Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот wilge » 04 яну 2016 18:53

korteneca написа:
Георги Сърмов е пред завръщане в Левски. Бившият национал от днес вече е свободен агент.

Полузащитникът разтрогна своя договор в румънския Политехника (Тимишоара) по вина на клуба, който от няколко месеца не плаща месечните възнаграждения на своите футболисти.

Бившият играч на Левски подписа с румънците на 10-и юли, след като напусна "Георги Аспарухов", като свободен агент.

През есента Сърмов записа общо 18 мача за Поли, като 15 от тях в първенството. 30-годишният футболист има 119 мача и 10 гола с екипа на Левски, а също така 11 мача за националния отбор на България. Той е двукратен шампион в България със "сините" - 2007 и 2009 година, а също така и носител на Купата на България през 2007 година със столичани.

Бургазлията има няколко сезона зад гърба си в Турция с екипа на Касъмпаша и един с този на Ботев (Пловдив).

Щом върнаха Милиев значи да очакваме и сърмата. :evil:

Пепел ти на устата! Както е тръгнало остана да докарат онова късокрако вратарче с прякор на представител от семейство котки. Сега се подвизава някъде из румънските махленски отбори, (Волунтари, Ботушани, Калпазани- нещо от този род) и всяка топка в очертанията на вратата му с височина над 150 см е сигурен гол. Мисля че е журналистическа измислица. Сега от Левски не изтича информация защото няма какво да се каже. Явно на онзи от Столипиново за пореден път му зацикли селекцията. Гледайте как през февруари ще привлече не играл 8 месеца безработен негър, изгонен от 5 клуба за 3 години свободен агент, атакуващ халф от четвърта дивизия на Холандия когото да преквалифицира за ЦН и понеже времето го притиска пак ще се върне я Борко Стойчев, я Иво Иванов. Току виж и Даниел Димов, Пламен Димов, Митко Везалов, Тодор Христов, Мирослав Антонов или някой минал неуспешно през Левски облече отново синята фланелка. От този ДИРЕКтор толкова. Ни акъл, ни образование.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 яну 2016 19:30

Италианският кондиционен треньор Роко Перота е първото ново попълнение на Левски. Специалистът вече е парафирал със „сините“ и се очаква да започне работа на 7-ми януари, когато Стойчо Стоев ще изведе своите футболисти на първа тренировка.

До този момент Перота работеше в националния тим, където бе част от щаба на Ивайло Петев. Италианецът нашумя с работата си в ЦСКА, но сега се очертава да работи за другия гранд – Левски.

В клуба работа ще продължи Ясен Екимов, който дълги години е кондиционен треньор на тима от „Герена“.

На първата тренировка се очаква да се явят Умар Диаби и Линел Китамбала, които най-вероятно ще напуснат Левски. Подобна съдба се смята, че ще има и Денис Махмудов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 яну 2016 19:35

За Сърмов, ако е истина, че може да подпише с нас, съм раздвоен.
От една страна, преди да премине в Румъния, Сърмов не беше толкова зле, после имаше дълготрайна контузия, заради която не игра. Но смятам, че направи силни мачове докато игра.
От друга страна, лятото, когато трябваше да се орежат заплатите, той избяга като п*тка и тогава се прояви в лоша светлина, уж левскар, но като видя, че няма пари и пое към Румъния.
Така че съм 50-50 за негово идване, ако има такъв вариант, де.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 яну 2016 20:19

С евентуалното идване на Сърмов вече стабилно удряме дъното .Въпрос на време е да почнем да го копаем .!!! :evil:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 яну 2016 20:39

Имам чувството,че се събуждам от някакъв кошмар,облян в студена пот,годината е 2025,а Сърмов и Милиев все още са футболисти на Левски!
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 яну 2016 20:44

blue avalanche написа:Имам чувството,че се събуждам от някакъв кошмар,облян в студена пот,годината е 2025,а Сърмов и Милиев все още са футболисти на Левски!
Изображение

Успокой се. Няма как да стане. През 2025 година единия ще бъде треньор а другия шеф на скаутското звено или директор :)
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 яну 2016 21:24

bilyaletdinov написа:За африканците: много е вероятно тия момчета да нямат никаква тактическа грамотност. То това е най-важното и заради това скоро няма да продадем играч в Ливърпул.
Левски не е в момента отбор, който да купува млади африкански перли и да ги обиграва. Навремето взехме 3ма юношески шампиони.Темиле и Ричард играха отлично, но Баба беше тотал щета. С мароканците беше горе-долу същата работа. Научиха се как стоят нещата у нас и потънаха...
Левски трябва да намери играчи правещи разликата. С техника, самочувствие и класа. Такива играчи, които с едно отиграване ти решават мача. Определено тези момчета не ми изглеждат такива.

Имаш ли идея колко струват играчи правещи разликата?
Наистина африканските футболисти често имат проблеми с тактическата подготовка. Примерно Темиле ,Ричард и Баба бяха световни вицешампиони до 16 години. двама от тях играха в първия отбор на Левски и накрая Левски взе за тях около 3 млн долара,отделно Ричард имаше много сериозен приност за пробивите в ЛЕ и ШЛ(които пък донесоха над 10 млн долара в Левски). Ние много трудно може да вземем млад играч от чужбина и да го продадем в отбор като Ливърпул понеже отбори от този ранг имат скаути и привлича ткъв тип футболисти още когатоо са на 16-17 години. Много често се споменава че отборите от бивша Югославия продават футболисти за много добри суми в много сериозни отбори. Някой да е чувал за успехи на тези отбори? Между другото въпреки многомилионните си входящи трансфери тези клубове са на ръба на фалита(специално Цървена Звезда на практика е фалирал клуб),но това е съвсем друга тема.
Примерно за споменавания за Левски ганайски футболист Фр.Нар- ами момчето е на 21 години с националния отбор на Гна за 20 години има сребърен медал от първенство на Африка(бил е титуляр във всички мачове) и бронзов медал от световно първенство до 20 години,ами какво повече може да искаме? След като може да вземе медали от континентални и световни първенства явно не са и толкова зле тактически.
Има и още нещо такъв тип футболисти,които правят разликата дали ще искат да играят в България и дали ще имат необходимата мотивация да играят в Левки и да се раздават всеки мач. За мен е много важно всеки футболист да играе на 100% всеки мач, и да счита идването му в Левски като крачка напред в кариерата му,а такива футболисти ,които правят разликата трудно ще видят в Левски крачка напред в кариерата си(колкото и да ни е неприятно).
Последна промяна от honda на 04 яну 2016 21:35, променено общо 1 път.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 яну 2016 21:29

blue avalanche написа:Имам чувството,че се събуждам от някакъв кошмар,облян в студена пот,годината е 2025,а Сърмов и Милиев все още са футболисти на Левски!
Изображение

Хайде да кажем,че Милиев е с протекция от най-високато възможно място в нашия клуб. Нека да кажем ,че при моите години съм научил ,че една от най-верните поговрки е "който плаща ,той поръчва музиката". Все пак Милиев не пречи на никого ,никой не очаква от него да бъде титуляр,заплатата му не е голяма и реално не се плаща от клуба.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 яну 2016 21:47

Аз пък ви казвам, че в момента по вестниците и медиите се пишат само глупости за лапнишарани. Колко сайта предвидиха идването на Пепе, на Бедоя и Аниете, както и на Йорга? Лошото е, че те за такива "новини", като за Сърмата и другото безхаберник в защитата познават обикновено, понеже става дума за българи и черпят, както се казва, вода от извора.

Лично аз - без да съм "чувал" нещо и някакви такива неща - просто си спекулирам, ако в "Левски" и този прозорец се появят туристи, на които им се търси работа, като Китимбала и Махмудов, значи селекционния процес в "Левски" е "хванат" от някого и тук става дума вече за далавери! Пак казвам спекулирам по тема. Не знам дали е така. Много ми прилича на едни далечни години, когато на Герена идваха някакви странни птици, не влизаха в игра или влизаха за един-два мача и се махаха. Това не е като при Ясен, Кратко или Костов, а по-скоро като при Илиан, така че мисля, че Гонзо не може да бъде винен пряко. Но бидейки свидетел, съучастник така да се каже.... едно бюро плаче за една оставка. А апатията на Стоев продължи ли и този полусезон - заедно с лошите резултати, с които завършихме - значи и тук всичко е ясно - някой е намерил зоната на спокойствие и си живурка с ръце в джобовете и блага усмивка на лицето. И тук Георги също има пръст, и то сериозен, защото Стоев остана в "Левски" след Бургас благодарение на Георги. Ако! пък Стоев ни направи така че да завършим трети или даже втори (зависи за Литекс какво ще решат, титлата я носи на тепсия Боби в Разград, забравете ), то значи Гонзо ще е направил нещо наистина много добро. Само че след 3-0 от Литекс с десет човека, мисля, че знам какво ще стане. Ще видим... Не е сериозно по шест-седем човека да си идват и да си отиват на полусезон. Трябват ни всичко на всичко четирима човека - таран, централен защитник, ляв и десен бек. Никакви крила и такива глупости, това че Стоев не може да си подреди състава си е негова грешка...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 яну 2016 21:57

Ами Гари Родригес струваше 300 000 евро. Според мен за 300-400 к евро може да се намери добър играч. Не съм си представял, че ще достигнем до момент, в който няма да имаме играч, който да може да премине 1 на 1 съперник. Да бие един фаул, играч дето и оная му работа е футболист. Ако не можем да вземем такива играчи, то защо трябва да работим по метода проба-грешка? Как го виждаш тоя младеж Нар, като го емне расистката публика, каквато сме си? Дори да ги има качествата- бързина, пас и т.н. няма никаква гаранция, че ще пасне на дефанзивния футбол, който всички играят срещу нас. И като цяло, ако не е някакво голямо перде или супер талант доста трудно ще му се получат нещата.
Последна промяна от bilyaletdinov на 05 яну 2016 07:49, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”