ФК Баку-Левски София [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]
Слабичка игра, но не лош резултат.Нещата вече са изцяло в наши ръце.Ние ще напълним Георги Аспарухов, а от играчите искаме добра игра и победа!Мисля че с Тасевски и Жо на местата на Йовов и Сърмов ще изглеждаме много по-различно в реванша.
groti написа:Deliba6 написа:Срам ме е! Като се успокоя ще се обадя!!!![]()
![]()
Що бе,красавец? Нали не е Велев треньор.Всичко е ОК. Играта беше прекрасна.Не като при Велев.Имахме хиляди положения,не като при Велев.
Сега сериозно. 2 думи за играта на Левски : ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. Свиквайте. Това поискахте,сега ще го търпите.
+1
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Тотално сгреши смените Достанич.може да е слаб Йовов ама като излезе нямахме атака повече с него зле ама без него още по зле.Докога срещу такива отбори ще играем абсолютно безотговорно и ще треперим до последно и чакаме мачовете в София да решаваме двубойте.тея трябваше да ги размажем а вместо това пак Петков ни спасява.аз не съм доволен.но все пак на реванша ще ги бием.
Абе какъв беше този мач. Два слаби отбора. Тея ако ги елиминираме, нататък нямаме шанс с тази игра. Почти не създадохме голово положение. Слабо, слабо много слабо.
- Red_champions
monster1011 написа:Чао момчета. след седмица ще сме в Европа до Нова година. Успех на Литекс и колкото и да е невероятно - на Черно Море. На отбора на южните съседи - СМЪРТ!!! Лека вечер
Бахти говедото.Какво искаш бе,лека нощ!

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
От миналата година ви казвам, че всичко е далавера. В момента пенсионерски клуб. Батков днес доказа, че засега само парата го интересува. Гонзо изхвърли миналата година Вуцата, тая Кокала. Топчо, Бардон, Йовов, Рабех... Начи най- добрия играч в последните мачове - Генев го пускат резерва...
Еми не бива така. Като искат да създават пенсионерски клуб, нека го продадат на НОИ.
И. С. Г. Т.
Еми не бива така. Като искат да създават пенсионерски клуб, нека го продадат на НОИ.
И. С. Г. Т.
ква е тая физическа подготовка?След 70 мин умряхме.Къв е тоя Йовов?Гошо,Топчо и Веско.Ето това бяха играчите,които се справиха.Зе много слаб също ... Като цяло СЛАБО!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
-
- Контакти:
Просто се вижда,че като го няма Жо и играта ни затъва от всякъде.Тасевски и той доста липсва,но пък Бардон трябваше да се справи със задълженията си,а то се оказа,че и той е пълна трагедия,както половината отбор.Тренъора не е виновен,но и той трябва да си направи изводи от играта на някои играчи,защото мисля,че те просто не стават за Левски и в момента не могат да играят футбол на толкова високо ниво (Йовов,Минев,Бардон,Ортега..)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
-
- Контакти:
Толкова слаб Левски не бях гледал от много време !!! Не се заблуждавайте момчета !!! Добър резултат за какво ? С 1 на мъка в София да ги отстраним ли ? Отбора няма нищо общо с този , който стигна 1/4 финал ! Това е истината ! Нямаме 1 свестен халф , освен Тасевски !!! Нямаме нападател , който да бележи !!! Добре е поне , че имаме вратар ... Не знам , но не ви ли е ясно , че в България такова понятие като ФУТБОЛ не съществува !?!?!? Националите ни не могат да победят Грузия , Албания , загубиха дори от Малта , а клубните ни отбори треперят дали ще отстранят тимове от Азербейджан или Северна Ирландия ?!?!? Имаше толкова много теми преди този мач и от постовете на всички става ясно , че дори и феновете вече не си вярват !!! Всички казваха , тежък мач се очертава , и равният ще е добър , може и да ги бием , трябва да ги бием ... Никой не каза ЩЕ ГИ БИЕМ , а пък днес играчите доказаха , че поне в първия мач не могат да ги бият !!! Нещата стават все по-зле и по-зле ! Не само с футбола , а с целия спорт у нас !
koi4i написа:ква е тая физическа подготовка?След 70 мин умряхме.Къв е тоя Йовов?Гошо,Топчо и Веско.Ето това бяха играчите,които се справиха.Зе много слаб също ... Като цяло СЛАБО!
Каква физическа подготовка бе човек?!?Там е 50% влажност, как няма да капнат нашите, като не са правили никаква подготовка заради шибаното ни БФС (първенството приключи доста по-късно от очакваното)