Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот iliyan » 06 сеп 2014 14:22

avg написа:Егати как червените селяни все още се спукват от яд, че ще си ритат с Марек и Хасково :mrgreen: е тва е бай ганьо завист до дупка :) е да ама не - ЛУДОГОРЕЦ ви завре в мича дупка :mrgreen:

ПС- А колкото до българския ми си е много добре, поради факта, че съм се изучил в западна Европа /или и това ви притеснява/

[offtopic]Като гледам явно нищо не научил.Дори като манталитет.Явно критиката няма да ти помогне.Дано някоя и друга санкция от модераторите ти осигури достатъчно време за да наваксаш с пропуските в образованието си[/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 06 сеп 2014 15:03

мили написа:Видинче, не прави забележка на другите, граматиката ти е като на дете от втори клас.
Един сектор е нищо за нас. Пак ще си гледаме отбора. Ти ще гледаш твоя отбор в ШЛ, когато си видиш ушите без огледало :) :) :)

[offtopic]Колко си неграмотен горкият. Като те знам колко си стиснат отново ще гледаш апчетата по ТВ. Ти кога за последно си гледал мач на живо ?! Кога за последно Кирето ви пусна аванта да гледат някой мач без пари на тренировъчното игрище а ?! И Между другото се пише Видинчанин , но откъде да знаеш ;) Аз когато съм гледал Бдин ти си минавал прав между краката на майка си :) Тази година мисля да гледам малко футбол от Европа - Реал и Ливърпул ;)[/offtopic]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

iliyan

Мнениеот iliyan » 06 сеп 2014 15:05

mozart написа:Илианчо, синът ми борави с езика по-добре от теб, даже без програми проверяващи правописа. Преди време те бях попитал дали си се научил къде се поставя пълен и кратък член! Научи ли се вече?

[offtopic]Радвам се за сина ти ;) Но щеше да е хубаво и баща му да вземе да го научи този език ;) И да се научи да прави разлика от регулярен пост и офтопик.И кога ще научиш как се пише Илиян :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 06 сеп 2014 16:39

Това да гледаш мач на лизинг - няма такъв смях.. :lol:
Ако някой от членовете наистина няма никаква възможност да заплати цялата сума на един път, на място в деня на плащането (неделя 7.09) ще се разговаря за договаряне на разсрочено плащане.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 сеп 2014 16:49

memnto написа:Това да гледаш мач на лизинг - няма такъв смях.. :lol:
Ако някой от членовете наистина няма никаква възможност да заплати цялата сума на един път, на място в деня на плащането (неделя 7.09) ще се разговаря за договаряне на разсрочено плащане.

Това не е лизинг. Пак се изказваш неподготвен... ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 06 сеп 2014 16:55

Можеш да си завреш теорията знаеш къде. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 сеп 2014 16:59

memnto написа:Можеш да си завреш теорията знаеш къде. ;)

Възприемай каквото ти се казва, за да не се излагаш друг път, а не се прави на ощипана мома. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2014 19:45

Мафиотската структура УЕФА(която играе по правилата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД) е отменила наказанието на ПСЖ! Което ясно доказва че за УЕФА правилата за силните и големите НЕ важат(Великобритния,Франция, Германия,Испания) , а за малките(Полша,България , Румъния и др.) не само важат , но и за най-малкото нещо биват наказвани!
Легия Варшава бяха глобени с 80 000 евро, защото показаха истинската същност на мафията УЕФА - футболът за тях НЯМА ЗНАЧЕНИЕ , а само ПАРИТЕ!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 06 сеп 2014 21:12

pomiqr179 написа:Илиянче, ти си едно адски тъпо същество като оня капитан не знам си какво. Да не сте семейна - сексуална двойка?

avg написа:Егати как червените селяни все още се спукват от яд, че ще си ритат с Марек и Хасково :mrgreen: е тва е бай ганьо завист до дупка :) е да ама не - ЛУДОГОРЕЦ ви завре в мича дупка :mrgreen:

k20dan4o написа:Ей там където стъпи чорбар и нищо не никне после. Първо собствената си кочина на какво прилича...

mozart написа:............ Коплексирани свини, няма какво да се каже друго! Наздраве!

Изкарвам ви няколко поста от последните две страници. Просто ето така да ги има, защото навсякъде тръбите колко сте интелигентни, къде сте учили, какви фирми сте имали. Просто сте смешни, затова ставате и мразени.
Пожелавам ви всичко най-хубаво и наздрави и от мен :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 06 сеп 2014 21:23

Ако почна аз да вадя мога няклко романа да напиша. Има една хубава поговорка, "Каквото повикало..."!
Наздраве!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”