volf написа:ronnie написа:volf написа:subzero написа:Чудесен мач. Яд ме е само,че Берое не спечелиха.
Съдията реши да изпълни поръчката рано-рано,но съдбата се намеси и му го наби. Само не разбрах,защо напълни Берое с картони,а не даде един за Лудогорец.
Нахакан Берое и слаб Лудогорец. С малко повече късмет половин България щеше да празнува.
Аплодисменти за агитката на гостите. Единствените моменти,когато не се чуваха футболистите и треньорите бяха когато пееше агитката. Само факта,че феновете на гостите са в другия край на града спасиха домакините от разгром по трибуните. Те (домакините) отново бяха като на театър. Пак ще кажа,тая публика не заслужава тези успехи.
Успех на Берое.
Аз пък се чудя имали Черноморец въобще публика (фенове няма) и какво оправдава съществуването му?
Ми ей такива хора дето още не са сменили акулата на профилната си снимка с орел (всъщност в България има едни орли и те са от Благоевград, как решиха онези другите че за орли, нямам идея). Аз съм наполовина бургазлия и всичките ми роднини от Бургас си бяха фенове на Черноморец още преди Балъков и парите. А козела на твоята профилна снимка казва много неща за теб...
Бяха...., ама когато раздаваха кебапчета, а после НЕбяха.
Черноморец няма фенове и за това върви на там от където идват другите.
Черноморец има корумпирано и некадърно управление, което е допълнителна екстра за отбор без публика и фенове!!!
Нека не се обиждат онези 19 които дваж пъти месечно се изброяват като такива, защото на тях проблемът им е че нямат отбор......
С теб феновете им стават почти 20, но ти си по-разумен и си намерил поприще в темите за Лудогорец да изливаш отчаянието от неблагополучния си избор на страсти в системно, безмислено упорство.
Трябва да призная,че го намирам за забавно, и съжалявам че за теб, че е в резултат на сериозни душевни страдания с устойчива тенденция към задълбочаване на проблемите.
Личи ти че си диво селянче дошло в големия град.Глей си съселяните от Разград и не се занимавай с Черноморец.Ти и от футбол не разбираш това е ясно.Щом преди време сравняваше пресата във футбола със баскетбола си ми ясен като бял ден.Да факт е че като отбора вървеше идваха диви селяни на стадиона като теб къде заради безплатния вход (един полусезон) къде заради това че отбора играеше приличен футбол.Къде го няма това?
Както имаме некадърно управление така ще дойде време когато нещата ще се оправят.Защо Черноморец е марка за Бургас. А ти цял живот ще си останеш СОС*
[offtopic]* -Селянина си остава селянин[/offtopic]