Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот Gateca » 26 юни 2009 01:14

Как Батков не дава пари бе ? Доколкото знам мега защитника Бистрон го взехме за 300 000 Евро , Жеан Карлос за 1 милион долара ако можете да повярвате , Бензукан също е сумати пари ама кой е класен от тея като Бистрон и Жеан Карлос и за Спортист Своге не стават , а Бензукан е играл мач 120 мин като титуляр. Еми Мустака да даде 500 000 Евро за Кривия , защото знаем какво е той за Левски и какво може . Бил на 34 ама и Лотар Матеус игра до 40 и Малдини и т.н. и т.н.
Във футбола няма стари и млади , а можещи и неможещи . Кривия е най качествения български халф в момента - факт.
3-4 милиона са много за селекция. С отделени 2 млн Евро трябва да стане чудо за да не влезем в ШЛ.
Ще видите , че Борат пак ще прецака всичко тотално и не без помощта на кокала и Борето.
Трансфери щяло да има , ама освен Чипилов не съм видял никой . Какво става , защото на феновете вече взе да им писва тотално :?: :idea:
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 26 юни 2009 01:34

Абе вие добре ли сте!?Кривия в момента няма място в Левски.На 34 години е и му остават максимум 1 година.Вместо да искаме да развиваме клуба,да се взимат млади и перспективни футболисти,ние Кривия,Бардон,Дядо Пешо,Баба Пенка,айде стига,да дали са много на Левски,но Левски не е старчески дом.За Ричи съм съгласен да се връне,но гореспоменатите-НЕ. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юни 2009 10:29

Селекция.............няма :evil: :evil: :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 юни 2009 11:21

Направо ме е срам как се излъгах да си помисля,че взимаме Макриев :oops: Ако наистина не вземеме Макриев,Асус и Топчо (последните двама ги давам като пример),Мустака ще изпусне една голяма възможност поне малко да се хареса на феновете.Не,че това е важно за него де.Яд ме е за Макриев и Топузаков (ако последния отиде в друг отбор в България) . Ще поживееме,ще видиме.
110 години любов!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 юни 2009 19:58

Половината от авторите на мнения не са управлявали дори семеен бюджет, но пък са много вещи във футболните финанси. Добър или лош президент е Батков не мога да кажа, но едно е сигурно, клубът е стабилен финансово, няма задължения и футболистите не тренират с извадени джобове. Естествено е Батков да е внимателен и да не дава лесно пари за селекция. В България доста народ преживява доволно покрай трансферите. Нешко Милованов е идеален пример, как някои любители на сафарито направиха гуши като на пеликани от това.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 юни 2009 00:11

DrAvalanche написа:Половината от авторите на мнения не са управлявали дори семеен бюджет, но пък са много вещи във футболните финанси. Добър или лош президент е Батков не мога да кажа, но едно е сигурно, клубът е стабилен финансово, няма задължения и футболистите не тренират с извадени джобове. Естествено е Батков да е внимателен и да не дава лесно пари за селекция. В България доста народ преживява доволно покрай трансферите. Нешко Милованов е идеален пример, как някои любители на сафарито направиха гуши като на пеликани от това.

Това за Нешко и сафари легендата го подкрепям с две ръце.Доста са примерите в интерес на истината.Но все пак Мустака изпусна и някои добри футболисти.Яд ще ме е ако не вземеме Макриев и за поредна година не направиме селекция.Както и ще стане де. За да влезнеме в ШЛ от където днес излезнаха информации по медиите,че ще спечелиме грубо 20 млн лв трябва селекция.Трябват качествени играчи.Трябва треньор.Чисто и просто имаме нужда от голаджия,конструктивен халф и защитник.И треньор...
110 години любов!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 27 юни 2009 08:55

groti написа:Това за Нешко и сафари легендата го подкрепям с две ръце.Доста са примерите в интерес на истината.Но все пак Мустака изпусна и някои добри футболисти.Яд ще ме е ако не вземеме Макриев и за поредна година не направиме селекция.Както и ще стане де. За да влезнеме в ШЛ от където днес излезнаха информации по медиите,че ще спечелиме грубо 20 млн лв трябва селекция.Трябват качествени играчи.Трябва треньор.Чисто и просто имаме нужда от голаджия,конструктивен халф и защитник.И треньор...

Прав си, че трябват защитник, халф и нападател... и най-важното треньор. Сега като продадем Живко отдясно приключваме, кой ще играе Лъчо Балтанов или Шаки, който го разминават като малка гара, за Гаджев не е сигурно дали ще остане, т.е ПАО още не са почнали подготовка иначе ще си го приберат веднага, освен Батков ако не извади 500 000 евро, май толкова му е клаузата, имаме един нападател Жоро Христов и юноши, а с тях да се прави нещо в Европа не става, освободихме Да Коща, къде нямаме играчи, а и освобождаваме... :lol: Хичо и той може да ходи в Стяуа за смешни пари, ако и това стане просто ще е пълна пародия, абе пълен тъшак. Няма да се очудя, ако Санта Хулия ли или Тре Фиоре, май така бяха ни направят един равен на Герена или ни вкарат гол, а третия кръг вече е ясно какво ще стане, не искам да е така ама това са реалностите според мен. Няма да има пари от Европа за поредна година, зимата ще бъдат продадени Зе, Жо, Дарко и по-добрите за никакви пари, ще се разбие отбора и ни чакат години мъки... :(
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 юни 2009 09:51

много дълго се проточи идването на Макриев.това не ми харесва.Мустакатия къде спинка ами не се вземе на сериозно и да се помъчи да пооправи малко селекцията?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 юни 2009 10:31

Абе не искам да мисля,още какво ще става в ШЛ,преди да сме почнали ! Има още малко време за Селекция,но е време вече да се взимат играчи,за да могат да се подготвят с отбора ! Ясно е едно,че ако искаме да не ни е срам от Левски в Европа тази година,Борат ще трябва да развърже кесията - оттам нататък каквото сабя покаже !
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 юни 2009 11:02

sedem_!_dva написа:
groti написа:Това за Нешко и сафари легендата го подкрепям с две ръце.Доста са примерите в интерес на истината.Но все пак Мустака изпусна и някои добри футболисти.Яд ще ме е ако не вземеме Макриев и за поредна година не направиме селекция.Както и ще стане де. За да влезнеме в ШЛ от където днес излезнаха информации по медиите,че ще спечелиме грубо 20 млн лв трябва селекция.Трябват качествени играчи.Трябва треньор.Чисто и просто имаме нужда от голаджия,конструктивен халф и защитник.И треньор...

Прав си, че трябват защитник, халф и нападател... и най-важното треньор. Сега като продадем Живко отдясно приключваме, кой ще играе Лъчо Балтанов или Шаки, който го разминават като малка гара, за Гаджев не е сигурно дали ще остане, т.е ПАО още не са почнали подготовка иначе ще си го приберат веднага, освен Батков ако не извади 500 000 евро, май толкова му е клаузата, имаме един нападател Жоро Христов и юноши, а с тях да се прави нещо в Европа не става, освободихме Да Коща, къде нямаме играчи, а и освобождаваме... :lol: Хичо и той може да ходи в Стяуа за смешни пари, ако и това стане просто ще е пълна пародия, абе пълен тъшак. Няма да се очудя, ако Санта Хулия ли или Тре Фиоре, май така бяха ни направят един равен на Герена или ни вкарат гол, а третия кръг вече е ясно какво ще стане, не искам да е така ама това са реалностите според мен. Няма да има пари от Европа за поредна година, зимата ще бъдат продадени Зе, Жо, Дарко и по-добрите за никакви пари, ще се разбие отбора и ни чакат години мъки... :(

Шакиб съвсем го бях забравил...Може би поради фактът,че почти не е играл за нас.Иначе съм на мнението,че е един много грамотен футболист. Балтанов не е бег тъй че ако продадеме Джеки Чан,нещата стават лоши.Гаджев ако го изпуснеме голяма мъка.Май ще си прибереме "ненужните" - Деко и Кръстовчев.За съжаление мога да си представя как и следващия сезон Деко ни къса нервите.За Хичо съм съгласен да си ходи.За,Жо са по-добри футболисти.Йовов също.Явно ще налагаме Мариян Огнянов,който не е лош в интерес на истината.Цачев също.Но това са млади футболисти с които не можеме да очакваме ШЛ,а за мен при този късмет за поредна година всичко освен влизане в групите ще е провал.
110 години любов!

Върни се в “Архив”