forumgongbg написа:Vict0ry написа:Дано да дойдете да гостувате в Пловдив!Аххх дано ...
идваме,мишка,както всеки един път до сегаТи да няма да ни биеш?
Не ще ви черпя с бира бе

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
forumgongbg написа:Vict0ry написа:Дано да дойдете да гостувате в Пловдив!Аххх дано ...
TheMelodyInMyHeart написа:зеления написа:Сега сядам пред компа и... втрещен съм от станалото в Стара Загора! Съжалявам за честните и коректни фенове на отбора, но наказанието на тима трябва да бъде поне 5 години извън професионалния футбол!!!
Седна, прочете онуй жълтото в жълтата лента и веднага писа, нали? Ха сега прочети АБСОЛЮТНО всички постове тука и линковете, дадени в тях, и чак тогава искай 5 години наказание. Щото по таз логика и аз искам да ви извадят от всички нива на футбола в БЪЛГАРИЯ само заради това, че не харесвам отбора ти.
TheMelodyInMyHeart написа:[
Некадърна организация правят баба ти и дядо ти кога се съешават! Аз пък от всичкото четене рабирам, че вашто отборче не уведомява нашето какви ги мисли щото ги е страх да не ги шпионираме и се крият кат мишки по села и паланки като крайните квартали на Стара Загора! Твоята версия по моята версия каква е ?
rebel написа:Kalin_Kostadinov написа:Не разбирам как може да има хора които да одобряват подобна постъпка. Естествено е че трябва извършителите да се накажат. Това не е първата изцепка на привържениците на бироиту така че ако не се вземат мерки явно подобни изцепки ще има още и още докато се случи нещо по- сериозно.
Аз пък не разбирам как има такива като теб, ама там климата ви е такъв в разград мръсен гаден и задушлив, я малко по спокйно берое когато го е имало вие сте яли доматите с колците. дойде един богат човек и станахте богопомазани. кога вземете купа като нормален отбор тогава ми се фръцкай. И още нещо Ст.Загора даде много жертви за свободата от османско иго, ако не знаеш
Laetitia написа:Голям интелектуалец си бе, буфер.bufera80 написа:acmilan написа:Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.
Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава
Все едно цяла Стара Загора е виновна заради идиотската постъпка на няколко човека.
Разбирам да го бяха направили десетина локомотивеца, та да каже човек тогава: "Ето, на, половината агитка на Локото е направила зулуми", ама така да обиждате цял един град...
зеления написа:TheMelodyInMyHeart написа:зеления написа:Сега сядам пред компа и... втрещен съм от станалото в Стара Загора! Съжалявам за честните и коректни фенове на отбора, но наказанието на тима трябва да бъде поне 5 години извън професионалния футбол!!!
Седна, прочете онуй жълтото в жълтата лента и веднага писа, нали? Ха сега прочети АБСОЛЮТНО всички постове тука и линковете, дадени в тях, и чак тогава искай 5 години наказание. Щото по таз логика и аз искам да ви извадят от всички нива на футбола в БЪЛГАРИЯ само заради това, че не харесвам отбора ти.
Дали харесваш отбора ми или не ми е през оная работа, но ако такова нещо се случи с гостуващ отбор във Варна ще напиша същото - минимум 5 години извън профи футбола! Ако сме станали такива селяни значи мястото ни не е в професионалния футбол!!!
Vict0ry написа:forumgongbg написа:Vict0ry написа:Дано да дойдете да гостувате в Пловдив!Аххх дано ...
Не ще ви черпя с бира беМУХАЛ.Въпроса е дали ще си тръгнете!
А това какво е...bufera80 написа:Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава
Къде видя обида?просто казах да си прочете правилника![]()
![]()
bastuna2003 написа:Ти от Олимпик Галата ли си или ТЕЦ Марица?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост