Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Левски или Смърт!!!
- Контакти:
Re: Феновете на ЦСКА преди 1989г.
Проблем тогава за да си пълните стадиона е било софийското гражданство! И са ви го пълнили зорлем с войници!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]
- damyanov1963
BRF написа:джони написа:
ето ги феновете на Цска преди 1989г.
Къде си бе,болен мозък!Отдавна не съм те засичал!

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:BRF написа:джони написа:
Къде си бе,болен мозък!Отдавна не съм те засичал!
След тази снимка - къртач, друг коментар едва ли можеш да измислиш
Ми то тая снимка я поства за 763838и4е7834783492849273 път.
И какво трябва да показва тая снимка?Само не ми излизай с теорията за комунистите и свободомислищите

-
- Контакти:
Re: Сектор Г
Не знам по какво съдите че феновете на ЦСКА били по малко от тези на Левски,аз започнах да ходя на Армията от 1977г.,преди това ги гледах по телевизията от 1966г.,пак си имаше агитка но тя беше малобройна,това се отнася и за Левски,агитките си бяха на Г и Б сектори,а всички други фенове на двата отбора бяха заедно и едните си викаха за ЦСКА,другите за Левски,имаше закачки между левскари и цесекари но всичко беше в добър тон без обиди,псувни,а за бой въобще да не говорим.През тези години,нямаше фенклубове,нямаше хореографии,пиротехника,най-много да се хвърли някоя димка,но имаше публика на всеки мач,гледал съм ЦСКА-Дунав Рс на пълен стадион 25хил.човека,а международните мачове събираха на В.Левски 60-70хил.Тогава във всеки отбор имаше футболисти и то само българи заради които си струваше да си на стадиона,момчета които играеха за смешни заплати и премии на база сега какво взимат футболистите,но си оставаха сърцата на игрището и хората за това пълнеха стадионите,водеха си семействата и беше празник да отидеш на мач.За сегашните псевдофенове с бутилките бира в ръка,с изцъклените погледи,с това че част от тях не гледат срещата,сигурно не знаят и къде се намират,а се чудят само какви поразии да направят няма да говоря,знам че има и много свестни момчета и момичета от агитките,познавам някои от тях,но за съжаление 100-200 лумпена развалят атмосферата.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- Червени_шампиони
- Контакти:
СТЯУА - Нашите кръвни братя от Румъния бяха първите фенове извън България, а и изобщо, които подкрепиха своите приятели от ЦСКА София с транспаранта - СПРАВЕДЛИВОСТ за ЦСКА след отнетия лиценз през 2008 година от престъпния футболен съюз!
Сектор "Г" на националния стадион трябва да е препълнен с феновете на два велики армейски клуба.

Разпространявайте!
Сектор "Г" на националния стадион трябва да е препълнен с феновете на два велики армейски клуба.

Разпространявайте!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:СТЯУА - Нашите кръвни братя от Румъния бяха първите фенове извън България, а и изобщо, които подкрепиха своите приятели от ЦСКА София с транспаранта - СПРАВЕДЛИВОСТ за ЦСКА след отнетия лиценз през 2008 година от престъпния футболен съюз!
Сектор "Г" на националния стадион трябва да е препълнен с феновете на два велики армейски клуба.![]()
Разпространявайте!
Нема бе, те ще подкрепят тия дето им викат "червени боклуци" и "умрете прасета".
Такива са ни повечето фенове за съжаление...

джони написа:
А вашите къде са -няма ги и преди и сега,на времето пращахте Бъбрека(бог да го прости момчето ,чух че се бил споминал) и други„ делегати“ една седмица преди мачовете ви с нас на „Армията“,да ни правите мили очи ,за да не ви шамаросваме ,точно ти не ми говори за фенове преди 1989г.

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Искам ,да кажа и аз нещо за агитката преди 1989г,прочетох много мнения на хора,които тогава са били още в Ташкент или са от говеждия стан-повечето от нещата не отговарят на истината или са силно изопачени ,а аз все пак бях доста години част от тази агитка,така че ,айде леко в лево 
ПЪРВО-в агитката нямаше фракции,нямаше сбивания помежду феновете,това беше АБСУРДНО
да се случи
Имаше си тартори,които бяха естествени лидери и водеха другите,по мое време това бяха-Чинцовката ,Малкия и Големия Фризьор(двама братя),Туто,Бричката(също братя),Чичо Граф,Китаеца,Секретара,Попа от Люлин,Буземеца,Клавиша,Лъвчето,Пожарната и други,за които не се сещам в момента,имаше и много хора от провинцията,също и от спортното училище на ЦСКА-борци,боксьори,щангисти и шахматисти
,биехме се яко ,както казах вече не помежду си , а с феновете на другите отбори ,най- вече с говедата!
ВТОРО-Относно числеността на агитките -бих казал с променливо преимущество,но наистина ,когато подУЯне ни направи серията мачове със загуби през 83-84 г.бяха повече
,но не три пъти ,както се изхвърлят некой от тях ,тука във форума,а и нещо друго искам да кажа -нашата публика стана доста разглезена,взискателна и дори надменна след големите успехи в ЕКТ,така че мачовете с подУЯне не бяха ,като че ли чак такъв дразнител-това е мое мнение и мисля ,че на тези големи победи се дължи и отпускането на отбора във вътрешното първенство,просто нямаше нещо ,което да не беше спечелено ,победите в Европа ,пък допълнително преситиха играчите, те достигнаха своя пик в България и мачовете в нашия шампионат,бяха едно голямо отегчение,тогава не можеше да се правят толкова трансфери на Запад,като сега ,беше адски трудно,почти невъзможно и имаше възрастово ограничение до 28г. Както и да е ,след големите успехи дойде и кризата,имаше и серии от по 5-6 загуби от всякакви съперници ,не само от рогатите!
ТРЕТО -Да, на нашите мачове ходеха и войници организирано и под строй,но те никога не са били в агитката,а сядаха там където имаше свободни места в секторите -без „А“,нормално ,все пак бяхме отбор на БНА
ЧЕТВЪРТО-Всички пеехме и поддържахме отбора до край,нямаше като сега клакьори да дават тон за песен с мегафони,всеки един можеше да подхване даден рефрен,не знам как ,но нещата някак си се случваха спонтанно,дори и когато сектора беше препълнен
ПЕТО-Сбиванията не се организираха по Интернет,а се знаеше,къде се събират и минават феновете на двата отбора,устройваха се засади ,наказваха се и се горяха шалчета и знамена,имаше конен милиционерски ескадрон,който разгонваше масовите стълпотворения!
ШЕСТО-Ходехме на мачове с шалчета тип „Зебра“, от 4лева и със червени знамена ,свалени от пилоните по националните празници!
СЕДМО-За хвърлени димки и бомбички(от миниум и бял бронз с малко камъчета вътре
) милицията ни смачкваше от бой, гонеха се цели редове и понякога голяма част от агитката,но никога цялата ,като на гейарена преди 4 години!Случвало се е да се използва и сълзотворен газ срещу агитката и то на международни мачове -много е кофти
Дотук толкоз,ако на некой не му е ясно нещо може да попита!

ПЪРВО-в агитката нямаше фракции,нямаше сбивания помежду феновете,това беше АБСУРДНО

ВТОРО-Относно числеността на агитките -бих казал с променливо преимущество,но наистина ,когато подУЯне ни направи серията мачове със загуби през 83-84 г.бяха повече

ТРЕТО -Да, на нашите мачове ходеха и войници организирано и под строй,но те никога не са били в агитката,а сядаха там където имаше свободни места в секторите -без „А“,нормално ,все пак бяхме отбор на БНА

ЧЕТВЪРТО-Всички пеехме и поддържахме отбора до край,нямаше като сега клакьори да дават тон за песен с мегафони,всеки един можеше да подхване даден рефрен,не знам как ,но нещата някак си се случваха спонтанно,дори и когато сектора беше препълнен

ПЕТО-Сбиванията не се организираха по Интернет,а се знаеше,къде се събират и минават феновете на двата отбора,устройваха се засади ,наказваха се и се горяха шалчета и знамена,имаше конен милиционерски ескадрон,който разгонваше масовите стълпотворения!
ШЕСТО-Ходехме на мачове с шалчета тип „Зебра“, от 4лева и със червени знамена ,свалени от пилоните по националните празници!
СЕДМО-За хвърлени димки и бомбички(от миниум и бял бронз с малко камъчета вътре

Дотук толкоз,ако на некой не му е ясно нещо може да попита!
Последна промяна от Red joker на 09 авг 2014 09:05, променено общо 1 път.
Re: Агитката на ЦСКА, защо не се преместим в А или В секотр?
Bourgas написа:Venko123 написа:Разправяли са ми, че през 70те целият стадион е бил агитка, като феновете са ходели във "В" сектор.
Публиката на ЦСКА се появява като маса по времето на Ицо Стоичков. Има много клипчета в интернет, които можеш да разгледаш на мачове с Левски на Армията, когато сините вкарват гол, целия стадион скача.
А стига бе,ти изби рибата бе гларус