W84me написа:Teo написа:А за какво гони след това Бранеков, да ви улесни победата.... то даже и фаул нямаше бе...
Единственото му правилно отсъждане е червения на Бранеков.
ХАХАХАХААХАХАХАХА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Teo написа:А за какво гони след това Бранеков, да ви улесни победата.... то даже и фаул нямаше бе...
Единственото му правилно отсъждане е червения на Бранеков.
Viktor4o_Rs написа:parvanoff написа:Viktor4o_Rs написа:Нищо, нищо, Сараево пак ще дойде
Ти как си оживял след класирането ни на четвъртфинал за уефа? Като ти гледам мненията отдавна трябва да си умрял от злоба... ХахахаЧе и кълне като бабичка...
Когато бяхте на четвъртфинал, играехте футбол, а не това като днесОсвен това, няма как да кълна за нещо, което се случва всяка година
![]()
![]()
Viktor4o_Rs написа:zlatan написа:обаче ме кефят как в един тон червени,зелени,моряци,слависти и всички останали как само плачат.
Вие къртите бре пичове,еба.и феновете.
Когато едно нещо е очевидно, няма как да няма единомислиеВпрочем червените са същите като вас, вие сте двете страни на една и съща грозна монета
Останалите фенове имат пълното право да критикуват, след като са понесли безброй тесли в мачовете с Левски и ЦСКА.
Viktor4o_Rs написа:zlatan написа:обаче ме кефят как в един тон червени,зелени,моряци,слависти и всички останали как само плачат.
Когато едно нещо е очевидно, няма как да няма единомислиеВпрочем червените са същите като вас, вие сте двете страни на една и съща грозна монета
Останалите фенове имат пълното право да критикуват, след като са понесли безброй тесли в мачовете с Левски и ЦСКА.
Teo написа:
ХАХАХАХААХАХАХАХА
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Teo написа:Ако съдиите не гонят по 2-3 играчи на отбори който играят срещу Левски, не виждам как ще вкарат гол тия...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта