Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот HEATSEEKER » 10 ное 2012 17:45

BRF написа:
HEATSEEKER написа:Къде е колегата BRF, дето ми обесняваше как ще ни биете....преди всеки мач се каните, не просто да ни биете , а да ни разгромите....
В ПЕТИ мач на ''Тича'' имате отбелязани НУЛА гола....къде един дето пишеше, че ще ни биете с 6 на 0... :)

Тук съм!Прогнозата ми беше 3:0!Не съм гледал мача и не знам какво да коментирам!

НЕ ме послуша, че тук нашите без бой не се дават,,,,0-3 викаш...а оня с 6 на 0...той къде е... ;)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 18:00

RedeviL написа:
MORSKI написа:Защото ни биха в първия кръг, когато бяха набрали сили от ШЛ. И то ни биха не както вие играхте, ами цял мач ни разкатаха от игра. Значи когато притежаваш класа теренът не е от такова значение. Той наистина е еднакъв и за двата отбора. И то ни биха при ужасяващи атмосферни условия. Пороен летен дъжд и разкалян терен. Значи може, стига да има качества.... Предния сезон Локомотив Пловдив ни биха на Тича, дето и те като вас нямаха победа тук от ен на брой години. Значи можело... Проблемът ви не е терена не ставайте като едни други фенове... Просто за да не можете вече близо 5 години да ни биете на Тича е съвсем другаде.,..

Е аз ти казах какви смятам, че са причините.Няма значение, дали сте играли с 10 или 20 човека в защита, ако имаме претенции за нещо повече сме длъжни да намерим начин да ви победим!Все пак ако искаме да гледаме зрелищен и качествен футбол е задължително да има качествен терен и играчите на двата отбора да играят открито и атакуващо!За пример ще ти мача Ботев-ЦСКА преди два кръга.Страхотен двубой пред пълни трибуни, много открит и атакуващ футбол, много положения, динамика и голове през всичките 90 мин.Ако ми кажеш, че мачът не ти е харесъл..?

Не го гледах. Не ме вълнуват двата отбора ;) По същото време имахме мач на Тича с Локомотив София., Може и така да е било, ще ти се доверя. Нашият отбор е доказал, че може да играе качествено и добре. Не си мисли, че на нашите играчи не им пречи терена или им помага. Че те са постоянно контузени до голяма степен заради него. Например миналата година моят отбор направи смея да твърдя един от най-красивите и зрелищни мачове в "А група въобще, Паднахме с 3:2 от Черноморец в Бургас, но играта, головете, динамиката, атаките, абе всичко беше като мач от друго първенство. Ако го има някъде гледай го. Почти същите играчи. На хубав терен и стадион. При добра бройка гостуващи фенове- бяхме над 200 човека. При добра бройка домакински. Въобще европейски мач. Така че разбирам те какво искаш да кажеш, но за това всичко са виновни ТИМ. Ако искаха да инвестират във футбол, а не просто така да отбиват номер, нещата щяха да са далеч по-различни.
Последна промяна от MORSKI на 10 ное 2012 18:07, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 18:02

mistreated написа:
MORSKI написа:Защото ни биха в първия кръг, когато бяха набрали сили от ШЛ. И то ни биха не както вие играхте, ами цял мач ни разкатаха от игра. Значи когато притежаваш класа теренът не е от такова значение. Той наистина е еднакъв и за двата отбора. И то ни биха при ужасяващи атмосферни условия. Пороен летен дъжд и разкалян терен. Значи може, стига да има качества.... Предния сезон Локомотив Пловдив ни биха на Тича, дето и те като вас нямаха победа тук от ен на брой години. Значи можело... Проблемът ви не е терена не ставайте като едни други фенове... Просто за да не можете вече близо 5 години да ни биете на Тича е съвсем другаде.,..

Лудогорец ви биха, но забравяш, че играха доста време с човек повече. А и такива сравнения са глупави. То и ние бихме Славия и Ботев Вр, това значи ли че сме по-добри от Лудогорец, защото те не са успели??? Мач с мач, не си прилича, както и съперник със съперник.

Кое им е глупавото- нали все терена ви е оправдание? За глупаво и изтъркано оправдание като това, глупави сравнения ще получавате, нормално... Теренът днес беше в пъти по-добро състояние от мача с Лудогорец. Обаче как те може да ни бият, а вие не? Те и миналата година ни биха с 1:0/....Ние пък ги опънахме в Разград и между другото бяхме единственият отбор, който успя да ги бие там. Локо Пловдив пък ни биха на Тича, дето не го бяха правили от 10 години.... Прави сметка...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2012 18:05

MORSKI написа:
delqnski47 написа:
delqnski47 написа:ЦСКА от доста време насам се е превърнал в посредствен отбор,но с претенциите,успехите и т.н. за отбор като този,НЕ му приляга по никакъв начин

Е тогава какво говориш за Черно море... И нашите добри времена минаха... Посредствен може да се каже, че бяхме в периода края на 80-те края 90-те .... През всичките останали години сме се борили за челните места. Някой път се получава, някой път не. Ние никога не сме имали лоби в БФС с изключение на последните няколко години и то, ако може да се говори за лоби въобще. Защото мутрата Митев не стъпва в сградата на БФС.,.... Той целият ни футбол в "А" група е посредствен...
Посредствени отбори може да са Беласица, Видима, Марек и ред други, Но не и ние, Локо Пловдив, Ботев, Берое, Черноморец ;)

Добре,може да се каже,че сте добър отбор,айде!Но,искам някой път да видя Тича да е нещо като Лудогорец Арена или Лазур и двата отбора да изиграят приличен за българските стандарти мач!А не на тая картофена нива да се спъват и двата отбора!Какъв футбол да става?Ето сега на ФК Левски-Ботев се получи много хубав и интересен мач!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 18:10

delqnski47 написа:Добре,може да се каже,че сте добър отбор,айде!Но,искам някой път да видя Тича да е нещо като Лудогорец Арена или Лазур и двата отбора да изиграят приличен за българските стандарти мач!А не на тая картофена нива да се спъват и двата отбора!Какъв футбол да става?Ето сега на ФК Левски-Ботев се получи много хубав и интересен мач!

И на теб ще го кажа, дано го има в нета, изтегли си мача ни с Черноморец миналата година (3:2 за тях), ще видиш всичко от описаното от теб. И аз искам тези неща. Ходи ми се на нормален стадион, с нормални условия. Да гледам футбол подобен поне малко на това, което представят сега Фулъм и Арсенал... Дори малко подобен. Обаче това няма как да се случи. Нито вие ще станете по-различни и по-добри и ще спрете да играете хамалската като днес. Нито ние ще имаме нормални условия. Уви.. Докато ни управляват ТИМ-ки и ТИТАН-ки нещата ще стават и по-зле.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 ное 2012 18:13

Първо ще кажа, че мача не съм го гледал. Второ ще уточня, че прогнозата ми беше 1:2 за ЦСКА.
В крайна сметка ще заключа мнението си с тезата, че 0:0 е не лош резултат на негостоприемния Тича, а като прибавим и предходния равен мач в Пловдив с Ботев смятам, че не можем и нямаме право да се оплакваме. Два тежки съперника, от които взехме по 1 точка, а догодина те ще ни дойдат на гости и надявам се тогава ще оберем пълния възможен точков актив.
От сега искам да честитя титлата на феновете на "Л".

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2012 18:27

MORSKI написа:
delqnski47 написа:Добре,може да се каже,че сте добър отбор,айде!Но,искам някой път да видя Тича да е нещо като Лудогорец Арена или Лазур и двата отбора да изиграят приличен за българските стандарти мач!А не на тая картофена нива да се спъват и двата отбора!Какъв футбол да става?Ето сега на ФК Левски-Ботев се получи много хубав и интересен мач!

И на теб ще го кажа, дано го има в нета, изтегли си мача ни с Черноморец миналата година (3:2 за тях), ще видиш всичко от описаното от теб. И аз искам тези неща. Ходи ми се на нормален стадион, с нормални условия. Да гледам футбол подобен поне малко на това, което представят сега Фулъм и Арсенал... Дори малко подобен. Обаче това няма как да се случи. Нито вие ще станете по-различни и по-добри и ще спрете да играете хамалската като днес. Нито ние ще имаме нормални условия. Уви.. Докато ни управляват ТИМ-ки и ТИТАН-ки нещата ще стават и по-зле.

Знам го много добре този мач,аз го гледах даже!Беше на Тича и май това ви е последната загуба от няколко години!Но не помня терена какъв беше....мисля,че си беше нормален!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 18:35

delqnski47 написа:
MORSKI написа:

Знам го много добре този мач,аз го гледах даже!Беше на Тича и май това ви е последната загуба от няколко години!Но не помня терена какъв беше....мисля,че си беше нормален!

Нещо се бъркаш. Говоря ти за мача от тази пролет на "Лазур" . Не четеш явно- казвам, че бяхме 200 човека гостуваща агитка ;) Онзи мач, за който говориш също беше доста добър.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2012 18:38

MORSKI написа:
Нещо се бъркаш. Говоря ти за мача от тази пролет на "Лазур" . Не четеш явно- казвам, че бяхме 200 човека гостуваща агитка ;) Онзи мач, за който говориш също беше доста добър.

Ааа,да,сетих се!И него гледах,беше изключителен мач!
П.П.Ами прощавай,бъркам ви мачовете!Не ви следя все пак и не помня кои мачове ви бяха миналата,по миналата и т.н.! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 10 ное 2012 18:42

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:хайде бели бездарници дръще още малко

Яко! :D

Върни се в “ЦСКА”