БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2012 23:03

Кашчей написа:
Чл.22 т.1 буква г. от Дисциплинарния правилник на БФС-удар с крак или опит за удар с крак в извън игрова ситуация.

Надявам се, че съм ти бил полезен?!

С уважение към усилията ти да сведеш информацията до разбираемо за обикновения читател ниво на полезност, не съм съгласен с основния аргумент в нея. Сиреч, как определяш ситуацията като неигрова? Топката се движи е и в игра, Локо Сф продължава да "прибира", фаулираният играч може да участва във фаза защита подсигурявайки бранител който атакува Рамос и т.н. Това е "извън игрова ситуация", така ли?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2012 23:08

Кашчей написа:
Чл.22 т.1 буква г. от Дисциплинарния правилник на БФС-удар с крак или опит за удар с крак в извън игрова ситуация.

Така де, обаче това може много лесно да се сметне за игрова ситуация, защото оня му минава през главата! Ако аз бях главен съдия на тоя мач щях да го опиша точно така, а от там следва, че нямаше да покажа червен картон.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 окт 2012 00:07

Правилникът на БФС не е направен както трябва и затова се получават такива ситуации. А пък може би това е умишлено, за да имат по-голяма свобода при вземането на решение, не знам. :roll: Тази точка "г" е най-удачно да се отнася само за спряна игра и извън игрово време. "Грубата игра" (точка "в") да е само за игрова обстановка, а да се въведе и една точка "Грубо поведение", която да е за извън игрова обстановка. Или пък изобщо да няма точка "г", а тези прояви да се отнасят към "Грубо поведение" (както е в правилата на играта) и мачовете наказание да са "от - до", в зависимост от нарушението.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 окт 2012 08:52

TristaNNN написа:
Кашчей написа:

С уважение към усилията ти да сведеш информацията до разбираемо за обикновения читател ниво на полезност, не съм съгласен с основния аргумент в нея. Сиреч, как определяш ситуацията като неигрова? Топката се движи е и в игра, Локо Сф продължава да "прибира", фаулираният играч може да участва във фаза защита подсигурявайки бранител който атакува Рамос и т.н. Това е "извън игрова ситуация", така ли?

Игрова ситуация не е когато съдията още не е спрял играта. Също така няма никакво значение топката дали се движи и дали е в игра. Извън игрова ситуация е когато един играч атакува друг без това да може да се тълкува като опит да достигне топката, тоест просто я няма играта Футбол. Примерно игрова ситуация, макар и брутална, е нарушението на Бандаловски срещу Вас защото в крайна сметка той атакува топката. Това се води груба игра при игрова ситуация, докато при ситуацията с Гаджев няма игрова ситуация защото топката е на съвсем друго място и той атакува Добрев целенасочено. Дали е бил провокиран или не, това е отделен въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 окт 2012 12:51

Кашчей написа:
BRF написа:Аз съм съгласен с Д.Борисов :o ,нека играе и той и Платини ;) !

Не трябва да играе нито единият, нито другият.Платини трябва да получи картотека едва за пролетният полусезон, а Гаджев трябва да гори 3 мача за това си нарушение.Всякакви други решения ще са поредното навеждане пред ЦСКА и Левски от страна на БФС.

В името на футбола както се изрази титана!Както и да е!Аз също съм за спазването на правилниците,както и ти винаги ще оплюваш двата Гранда!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2012 18:01

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:Аз съм съгласен с Д.Борисов :o ,нека играе и той и Платини ;) !

Не трябва да играе нито единият, нито другият.Платини трябва да получи картотека едва за пролетният полусезон, а Гаджев трябва да гори 3 мача за това си нарушение.Всякакви други решения ще са поредното навеждане пред ЦСКА и Левски от страна на БФС.

В името на футбола както се изрази титана!Както и да е!Аз също съм за спазването на правилниците,както и ти винаги ще оплюваш двата Гранда!

Няма такива правила "В името на футбола"!В името на футбола, ако Бандата си беше получил заслужения картон срещу Славия, може би щеше да е по-внимателен в мача с Дания.

Мога ли да те помоля да ми разясниш терминът "плюване по някого", когато изказваш собствено мнение за действия и поведение на ръководство, публика или отделни играчи?Също така ще те помоля да ми дадеш някаква основателна причина, за да обичам някой от двата т.н. "гранда", които нямат нищо общо с моят град?Някой от вас, радетелите за справедливост, сети ли се, че заедно с Гаджев са спрени състезателните права и на футболист от "Берое" по същата причина-до изясняване на обстоятелствата.Никой не заплака, че "Берое" може да бъде лишен от този състезател за още мач..два.. три, но всички са вторачени в Гаджев, защото е от "Левски" и на същият този "Левски" му предстои мач с ЦСКА.Е и, какво от това?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 16 окт 2012 18:32

Досега никой не каза, защо Платини не може да бъде картотекиран. Стана ли свободен агент, стана! От тук насетне всичко друго е просто нов удар срещу ЦСКА. Хора разберете, човека не е играл почти 8 месеца, не се страхувайте. Дано не стане това, което си мисля и Платини да бъде картотекиран, но от следващия мач. Тогава всичко ще е ясно. Съжалявам, че съм мнителен, но след всички нещастия стоварили се върху отбора ми, мисля, че война БФС срещу ЦСКА наистина има. Именно затова взеха Майкъла, зада е е смекчи нещата.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 окт 2012 18:35

redpride написа:Досега никой не каза, защо Платини не може да бъде картотекиран. Стана ли свободен агент, стана! От тук насетне всичко друго е просто нов удар срещу ЦСКА. Хора разберете, човека не е играл почти 8 месеца, не се страхувайте. Дано не стане това, което си мисля и Платини да бъде картотекиран, но от следващия мач. Тогава всичко ще е ясно. Съжалявам, че съм мнителен, но след всички нещастия стоварили се върху отбора ми, мисля, че война БФС срещу ЦСКА наистина има. Именно затова взеха Майкъла, зада е е смекчи нещата.

Точно това и ще стане! Няма защо да си мнителен, то е пределно ясно! ;) После ще "прехвърляме" вината в Георги Илиев, както си му е реда. :mrgreen: Не знам дали четохте пресата днес, но пише, че комисията няма как да се събере, понеже е част от делегацията в Прага! :lol: В коя държава ми покажете комисиите във футболните федерации отлагат решение, понеже са отишли да погледат резила на националния си отбор? :) Уникални съждения има в тези комисии просто! :) Дори забравих вече поради каква малоумна причина го отложиха миналата седмица, може би липса на кворум. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2012 18:43

redpride написа:Досега никой не каза, защо Платини не може да бъде картотекиран. Стана ли свободен агент, стана! От тук насетне всичко друго е просто нов удар срещу ЦСКА. Хора разберете, човека не е играл почти 8 месеца, не се страхувайте. Дано не стане това, което си мисля и Платини да бъде картотекиран, но от следващия мач. Тогава всичко ще е ясно. Съжалявам, че съм мнителен, но след всички нещастия стоварили се върху отбора ми, мисля, че война БФС срещу ЦСКА наистина има. Именно затова взеха Майкъла, зада е е смекчи нещата.

Би ли ни обяснил как Платини стана свободен агент?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 окт 2012 18:57

Кашчей написа:

Би ли ни обяснил как Платини стана свободен агент?

По-интересното е, че БФС не са казали, че не е свободен агент, тоест не това им пречи :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”