Искам си Акаунта написа:Това че побеждават слабите отбори говори за постоянство.
Дали? Аз пък що си мисля, че говорим за българското първенство?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам си Акаунта написа:Това че побеждават слабите отбори говори за постоянство.
Bourgas написа:Аатиф навърза 2 и третия го събори с шпагат лице в лице, картон няма. Цоню прави нарушение в центъра до тъча, първо - бам картон. После като направи нарушението за дузпата, защо ония не му го даде, а му го спести? По тази логика беше за червен. За положението със Стоян Колев, има нарушение, но не мисля, че е за червен картон. Йеленкович направи 8 нарушения, не бяха безобидни и му дадоха картон в 80 и коя минута. Един друг симпатяга и той същия, цял мач ритане и лежане. Всяко единоборство се свиреше, въобще нямаше мъжка игра, само балет. Паланков и той след второто си влизане беше за картон, респективно червен, защото имаше жълт преди това. А пък Занев си е за перманентно гонене, нещо като Галчев за ЦСКА. Няма такъв селяндур, панаирджия и рогач. Ако си бяхме вкарали положенията, двете на Аатиф, Венци ако можеше да бяга бързо и на Асис, нямаше да обсъждаме съдийските простотии, в ущърб и на двата отбора. Иначе благодаря на всички 35 човека, които дойдоха после в кръчмето и си прекарахме много хубава вечер. Дано стане традиция.
mistreated написа:Искам си Акаунта написа:Това че побеждават слабите отбори говори за постоянство.
Дали? Аз пък що си мисля, че говорим за българското първенство?
petkan написа:Ми то хубу, ама що коментираш мача като не си го гледал?
По-добре да беше написал: Здравейте момчета, извинявам се, че не можах да дойда на мача. Как мина той? Каква беше обстановката? Снощи до късно ли пирувахте? И други такива....![]()
п.п. Носих ти подаръка, ама ти не дойде..... пък и се замислям, дали го заслужаваш
Искам си Акаунта написа:petkan написа:Ми то хубу, ама що коментираш мача като не си го гледал?
По-добре да беше написал: Здравейте момчета, извинявам се, че не можах да дойда на мача. Как мина той? Каква беше обстановката? Снощи до късно ли пирувахте? И други такива....![]()
п.п. Носих ти подаръка, ама ти не дойде..... пък и се замислям, дали го заслужаваш
За отсъствието се извиних предварително ... а и вината не беше моя . Ако не беше промяната на началния час , най-вероятно Черноморец щеше да спечели мача ( по обясними причини) . За след мача е излишно да питам - няма начин да сте изкарали зле . Особено след като се чух с Нейчо . По който между другото пратих специални поздрави за всички вас . За обстановката на стадиона , щом сте замесени - ти , Коцето и една точно определена част от "бригадирите" , то резултата е ясен
Коментарите са за ситуации които съм гледал по няколко пъти
![]()
п.п Подаръка ... ще бъде нескромно ( дори и за мен ) да си поставям оценка . Но по принцип - даването на подарък , подобно на секса с красива непозната жена , е въпрос преди всичко на вътрешно усещане ... или имаш потребност да го направиш , или не . Не става по задължение![]()
[offtopic]Като се освободя тези дни , трябва да се видим да почерпя . Днес имам именничка[/offtopic]
petkan написа:Ами що не казваш бе човек! Щяхме дружно да ти откупим смяната, пък и премия можехме да ти дадем![]()
Да ти е жива и здрава именичката и колкото и нескромно да звучи (дори за нас), ще си търсим почерпката
ntodorov написа:Препих, преспах, премислих и реших: Мачът беше достоен, истински и с резонен резултат. Лошото съдийство и в двете посоки опорочи качеството на играта и секна пълния кеф на нас зрителите... Казах.![]()
[offtopic]Ай в Разград.[/offtopic]
ntodorov написа:Препих, преспах, премислих и реших: Мачът беше достоен, истински и с резонен резултат. Лошото съдийство и в двете посоки опорочи качеството на играта и секна пълния кеф на нас зрителите... Казах.![]()
[offtopic]Ай в Разград.[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта