botev_1912 написа:Кокала:Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни.
тоя Кокал или е тъп като галош, или е знаел че ще паднат от 4-5 дни
Май се опита да пусне лаф в стил Чичо Митко,но не му се получи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
botev_1912 написа:Кокала:Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни.
тоя Кокал или е тъп като галош, или е знаел че ще паднат от 4-5 дни
LIMASSOL написа:Пичове някъде има ли го качен мача,в замундата и арената го няма
Raoul_Duke написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...
Аз пък ще му го дам![]()
![]()
http://www.p2pbg.com - Регваш се, теглиш и слушаш яките песни на червените през втората частАма като се замисля, те другите май не пяха въобще. Само оня на вишката пищеше на мегафона като от някакво минаре
![]()
Иначе през цялото време се чуваше само "Циг...." и "Е.ахме Локо в гъ.а"
’83 – Човекът, говорещ на камерите, решава за идеален момент да покаже гостуващата агитка, докато тя възпява метафорична полова намеса с ректалните вдатъци на домакинския отбор.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта