Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Стойчо Младенов е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2012 16:55

flo написа:Ей значи ,вие сте ми много странни.След мача с ЧЦ бяха едни трагизми, ама след като титаните сложиха Стойчо ведрия спортен дух отнов се завърна.Вече говорите за титли и за спечелване на купи,а не виждате ,че в целия ви отбор цари ПЪЛЕН хаос.Титаните ви намазаха очите с блажна боя ,направо с paintzoom-a :mrgreen: , и всички млъкнахте.До вчера се чуваше "Вън Дуци", "Вън боклуците", днес нищо... :mrgreen:

Сега по въпроса ,който сте захванали дали ще спечелите титлата... :mrgreen:
Еми според мен няма,ето защо.Според ваще критерии Младенов е добър тренер(не и според моите)-няма лошо.Я сега някой да излезе и да каже как станахте шампиони предните 2 пъти със Стойчо.За да направи добър отбор на него му трябват поне 2-3 млн за нови играчи.По времето на лупи, до колкото помня ,при вас дойдоха над 11 нови играча.Същата работа беше и при Черепа.Т.е. за да изгради отбор за титла на Стойчо му трябват много пари и отворен трансферен прозорец.В момента нито едно от тези двете нямате.Отделно ,че не познава играчите си,на които според мен качествата им са плачевни с онези ,които бяха при вас през миналите години докато ви беше тренер.Тая година титла няма да видите ,догодина ще видим :!:

Значи вие толкова сте изтрещели от паника,че ''любимецът ви'' ''Тройчо'' се завърна,че пишете механично,без да мърдате нищо там горе!'иляда и сто пъти ви се каза:СПОКОЙНО!Слаби сме!Тая година няма да сме шампиони(въпреки че отностно дербито...там вече ви разбирам напълно паниката :mrgreen: )
Ееее,то бива бива,ама то си има граници бре,пууу...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 06 мар 2012 16:55

Ще го кажа пак, ходът с назначаването на Стойчо Младенов е добър, но той няма да спре протестите срещу управлението на Титан. Не знам, какво са обещали на Стойчо, но той винаги иска пари и скъпи играчи. Сигурен съм, че няма да се примири с настоящите. Няма да иска попълнения още сега само ако щесе гради отбор за догодина, а титлата е прижалена. Не знам, какво ще стане, но с тази игра от първия кръг ни трябва магия. Стойчо не е магьосник, но винаги успява да развие потенциала на играчите. Един Евгени Йорданов-посредствен нападател вкара сума ти голове при него. Въпроса е имат ли финананси Титан да отговорят на амбицията на Младенов. Да, Лудогорец ни водят вече три точки, но дори във България това не е много. Играчите трябва да си повярват, шефовете да се стегнат плюс жестоката амбиция на новия треньор и нещата все пак могат да се получат. Аз го вярвам дано го повярват и те!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 06 мар 2012 16:57

flo написа:Ей значи ,вие сте ми много странни.След мача с ЧЦ бяха едни трагизми, ама след като титаните сложиха Стойчо ведрия спортен дух отнов се завърна.Вече говорите за титли и за спечелване на купи,а не виждате ,че в целия ви отбор цари ПЪЛЕН хаос.Титаните ви намазаха очите с блажна боя ,направо с paintzoom-a :mrgreen: , и всички млъкнахте.До вчера се чуваше "Вън Дуци", "Вън боклуците", днес нищо... :mrgreen:

Еми според мен няма,ето защо.Според ваще критерии Младенов е добър тренер(не и според моите)-няма лошо.Я сега някой да излезе и да каже как станахте шампиони предните 2 пъти със Стойчо.За да направи добър отбор на него му трябват поне 2-3 млн за нови играчи.По времето на лупи, до колкото помня ,при вас дойдоха над 11 нови играча.Същата работа беше и при Черепа.Т.е. за да изгради отбор за титла на Стойчо му трябват много пари и отворен трансферен прозорец.В момента нито едно от тези двете нямате.Отделно ,че не познава играчите си,на които според мен качествата им са плачевни с онези ,които бяха при вас през миналите години докато ви беше тренер.Тая година титла няма да видите ,догодина ще видим :!:

Представяш ли си как ти знаеш качествата на футболистите, а видиш ли Стойчо НЕ ?
Може би не гледал нито една от контролите, може би не е ЦСКА-р и не се е интересувал от отбора през времето което го нямаше.
Виж сега, ЦСКА ще стане шампион само ако Младенов е готов на някакво чудо, истинския и заслужил до момента шампион трябва да е Лудогорец, Левски с този отбор ще ме извиняваш ама пак ще си правиме слабо дерби и с мъка може и да падне един гол, ако Крачуна си го забие !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 мар 2012 17:40

soilwork написа:Да му мислят левскарите...Стойчо в ЦСКА,Ицо в Ловеч,Домусчиев в Разград :mrgreen: :mrgreen:

От треньора Стоичков трябва да ни е страх,защото...?
Не съм чувал Лудогорец да е картотекирал футболист Домусчиев...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 мар 2012 17:47

И да почерпите ей!
Кой върна Стойчо в ЦСКА!? :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Lucas_Leiva
Контакти:

Мнениеот Lucas_Leiva » 06 мар 2012 18:18

delqnski47 написа:

Значи вие толкова сте изтрещели от паника,че ''любимецът ви'' ''Тройчо'' се завърна,че пишете механично,без да мърдате нищо там горе!'иляда и сто пъти ви се каза:СПОКОЙНО!Слаби сме!Тая година няма да сме шампиони(въпреки че отностно дербито...там вече ви разбирам напълно паниката :mrgreen: )

Mного ми е интересно как ще ни биете, като имате само 1 наистина класен футболист(за БГ стандарти) Жуниор Мораеш и примерно Станислав Коствов още един. Иван Боладо със скъсани коленни връзки, Присо е хвален, та прехвален. На какво основание може да ни биете в дербито. Ясно е, че тогава класата няма значение чак толкова, ама все пак? Искам аргументирано мнение, а не да ми отговаряте- ходи си у форуму на Левски и тн. :roll: ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2012 18:31

Lucas_Leiva написа:
delqnski47 написа:

Mного ми е интересно как ще ни биете, като имате само 1 наистина класен футболист(за БГ стандарти) Жуниор Мораеш и примерно Станислав Коствов още един. Иван Боладо със скъсани коленни връзки, Присо е хвален, та прехвален. На какво основание може да ни биете в дербито. Ясно е, че тогава класата няма значение чак толкова, ама все пак? Искам аргументирано мнение, а не да ми отговаряте- ходи си у форуму на Левски и тн. :roll: ;)

Припомни си коментарите преди мача на Герена,а след това,ако не си го гледал,го гледай ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 мар 2012 19:44

Докато Левски привлича световни гиганти за спонсори, като ВТБ И ПЕПСИ, цска си сменява Стойчо Младенов с Пенев, Пенев със стойчо Младенов, Стойчо Младенов с Пенев, Пенев със Стойчо Младенов...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2012 20:27

donDiego написа:Глей ся,на всички им е ясно,че не ви е интересно на левскарите,а сте вцепенени от страх,щото Стойчо ви дармони където ви хване.

Може би визираш случая Емануеле Мендоса?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x60v1RcgmPY[/youtube]
Това за дармоненето-малко по-спокойно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2012 20:55

donDiego написа:
TristaNNN написа:Едно трябва да се признае - хитрец е шейх Гърнето. Усети накъде отиват нещата, разбра че го чакат напрегнати дни и хоп - Стойчо :lol: Всъщност, успя - направи много добро попадение с този си ход, довчера плачещите и искащи ново ръководство младежи, вече си мечтаят за шампионската титла. Става интересно, да не кажа мноооого интересно :lol:

Глей ся,на всички им е ясно,че не ви е интересно на левскарите,а сте вцепенени от страх,щото Стойчо ви дармони където ви хване.Кой кви ходове е правил,не си мъчи главичката да разбере.Титан са собственици ,но са и хора..т.е. всеки допуска грешки,но показват желание да ги поправят.Грешка с Дуци,грешка със закъснялата селекция и подготовка,но тва е част от играта.По-добре да коментираш твоя си отбор,че вчера само морала :mrgreen: ви спаси.Ние бяхме трагични,но с тази закъсняла селекция и сума продадени преди това и наказани,това е естествен ход на нещата,но вие не продадохте основни футболисти,взехте 4-ма и вчера всичките бяха супер зле,дори и плешивия голмайстор трябваше да се изкъпе преди края на мача,но морала не му вдигна картонче.Твоя си отбор гледай,че съм сигурен че ще паднете от Лудогорец на герена и от Литекс ....за нас е ясно,че със Стойчо начело ще се гаврим с вас ...отново 8-)

Ама разбира се че ТИТАН-ите са хора, даже ако не ми вярваш прегледай надве-натри темите след мача с Черноморец :lol: Милите хорица си постигнаха целта и това е! Тушираха напрежението със Стойчо, и сега всички привърженици обърнаха плочата и се усмихнаха, че и за титла се размечтаха. Ей това е смешното - колко лесно може да се обърне настроението и коренно да се промени мнението на масата, ей така, с едно хитро ходче ;) Хитрец е той Шейх Гърнето, хитрец :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”