flo написа:Ей значи ,вие сте ми много странни.След мача с ЧЦ бяха едни трагизми, ама след като титаните сложиха Стойчо ведрия спортен дух отнов се завърна.Вече говорите за титли и за спечелване на купи,а не виждате ,че в целия ви отбор цари ПЪЛЕН хаос.Титаните ви намазаха очите с блажна боя ,направо с paintzoom-a, и всички млъкнахте.До вчера се чуваше "Вън Дуци", "Вън боклуците", днес нищо...
![]()
Сега по въпроса ,който сте захванали дали ще спечелите титлата...![]()
Еми според мен няма,ето защо.Според ваще критерии Младенов е добър тренер(не и според моите)-няма лошо.Я сега някой да излезе и да каже как станахте шампиони предните 2 пъти със Стойчо.За да направи добър отбор на него му трябват поне 2-3 млн за нови играчи.По времето на лупи, до колкото помня ,при вас дойдоха над 11 нови играча.Същата работа беше и при Черепа.Т.е. за да изгради отбор за титла на Стойчо му трябват много пари и отворен трансферен прозорец.В момента нито едно от тези двете нямате.Отделно ,че не познава играчите си,на които според мен качествата им са плачевни с онези ,които бяха при вас през миналите години докато ви беше тренер.Тая година титла няма да видите ,догодина ще видим
Значи вие толкова сте изтрещели от паника,че ''любимецът ви'' ''Тройчо'' се завърна,че пишете механично,без да мърдате нищо там горе!'иляда и сто пъти ви се каза:СПОКОЙНО!Слаби сме!Тая година няма да сме шампиони(въпреки че отностно дербито...там вече ви разбирам напълно паниката

Ееее,то бива бива,ама то си има граници бре,пууу...