Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мачове и напролет.....
кви мачове напролет с тия нападатели бе на лято нещеш ли? 

Re: Гошо Петков
При 2рия гол Гошо нямаше абсолютно никакъв шанс да я хване, а и при 1вия също. Айде не говорете глупости. Вижте клипчето дето даде предишния човек, защитата къде е, при 1вия гол да попречи на удара, ами при 2рия? Не обвинявайте Гошо напразно!

- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
абе левскари, вижте отбора как играе и тогава говорете за мачове напролет. измъчихте се с Баку, дебрецен ви надиграха в софия, а в унгария ви показаха как се играе тактически футбол и вие ми говорите за мачове напролет. слезте на земята
Жоро е много добър вратар но в мачовете срещу Дебрецен не ми хареса неговото представяне още в София видя че от халите му вкарват вчера и при двата гола нз каде беше тръгнал , наистина при 1 гол имаше огромна много голяма и врапантна вина Сърмов , но ЖОРО Е ВРАТАР НОМЕР 1 В БГ ЗА МЕН ВЪПРЕКИ СЛАБИТЕ МУ МАЧОВЕ С ДЕБРЕЦЕН
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Да подкрепим ЛЕВСКИ
Вчера много добра игра, малак шанс пред гола..
. Света не свършва до тук....

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
boji_levski написа:Като фен на този отбор искам да помоля всички негови привърженици да се обединим и да дадем кредит на доверие на футболистите.Нека да не съсипваме отбора от критики,защото сега са най-тежките мачове за нас.И специално поздравявам феновете,който бяха в будапеща вчера и надвикаха 35 000 едно голямо браво.
Пичове,аз съм привържаник на ЦСКА но вчера вашия отбор игра много добре и ако така продължава ще имате поводи за радост.Липсва ви само един по-качествен центърнападател мисля че ще се съгласите с мене.
sistera написа:вчера вашия отбор игра много добре и ако така продължава ще имате поводи за радост.Липсва ви само един по-качествен центърнападател мисля че ще се съгласите с мене.
+1 Наистина незнам защо толкова плюете по отбора - аз вчера видях от наша страна една много добра игра, а дори и след 2рия гол нашите продължиха да атакуват и да се борят - трябват трансфери - ако Баткоф купи няколко класни футболисти (МЛАДИ!!) нещата вече за нас ще стоят по съвсем различен начин.

Re: Срам !!! До кога ?!!!
Ти определено не си добре.. аз почвам да се плаша как хора с такива психични проблеми ползват интернет..
Ако някой смята, че отборите, очакващи ни в ЛЕ са по-слаби от Дебрецен, със сигурност не разбира тази велика игра..... Точно обратното - там ни чакат истински акули и с тази постна игра, ялово нападение и слаба физическа и тактическа подготовка, не ни чака нищо добро..... Поне да се паднем с отбори, които имат име и традиции, за да боли по-малко накрая...
В този форум има индивиди, които само чакат слаба проява без значение на кой фотболист и започват за бълват простотии.
Ако не бяха изявите на Гошо Петков в Баку знаете ли какво щеше да стане? Сега щяхме да играем квалификация за влизане в лига Европа и щяхме да пишем поредната черна страница в историята си! Засрамете се! Една и две слаби прояви на даден играч не значат, че той заслужава това отношение. Грешките при головете бяха комплексни, не само на вратаря а и на халфовете и защитниците пред него(за справка снощи при първия гол основна вина на Сърмов, при втория на Рабех, но това е положението, случва се).
Ако не бяха изявите на Гошо Петков в Баку знаете ли какво щеше да стане? Сега щяхме да играем квалификация за влизане в лига Европа и щяхме да пишем поредната черна страница в историята си! Засрамете се! Една и две слаби прояви на даден играч не значат, че той заслужава това отношение. Грешките при головете бяха комплексни, не само на вратаря а и на халфовете и защитниците пред него(за справка снощи при първия гол основна вина на Сърмов, при втория на Рабех, но това е положението, случва се).
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...