Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Гриша Ганчев влиза в ЦСКА

Мнениеот костенурк » 16 яну 2013 10:22

Red_Neck написа:
БПФК написа:
колегата бърка, в интервюто казва, че като малък е бил от Петър Жеков / не от ЦСКА / и после става Ботевист.

.... по-скоро после става .... Тракиец, щото ако е "Ботевист", може и да е от Враца :)
А иначе и аз като малък бях от Гулит, после бях и от ван Вастен, ама по едно време се усетих, че те не играят тенис и май са в отбор :)

ПП: ... я кажете, последно остана ли публична личност, която в един етап от живота си да не е била от ..... 'бат Петьо Зехтински :)

В предаването каза че като малък е бил ботевист после станал оранжев.Кво ми се праиш на интересен мишок :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 яну 2013 10:23

Гриша Ганчев има ужасно много пари, а миналата година спря да ги дава за Литекс, защото му светна лампата, че е безмислено.
И какви проблеми има Гриша с държавата, че нещо не мога да се сетя - нашата умряла държава е крайно зависима точно от хора като Гришата и Домусага, Батков и Титань, та тези хора много трудно биха си имали проблеми с държавата - за жалост, по скоро тя би си имала проблеми с тях.
Тая статия над мен е писана от болен мозък.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Малко или много са 7 милиона...?

Мнениеот GOLEADOR » 16 яну 2013 10:23

Има вече тема по въпросната публикация: http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=&t=128085
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 яну 2013 10:34

MaRTo1233 написа:Ако ще и Абрамович да влезе ... докато И титаните са в управата няма да стане ,,, Гриша Ганчев трябва да е 100% вътре ако ще влиза. За мен това е партенка де ;)

И какво ще стане тогава с "Литекс", все пак!? Не трябва ли по правилник да излезе от "А" група? Или вариантът ще бъде друг: ЦСКА - сателит на "Литекс" и във "В" група!?... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 16 яну 2013 10:36

Гриша Ганчев влиза,Гриша Ганчев излиза....Нали Б.Б.му е забранил да влиза....ГА така ви е зомбирал,че не виждате по далече от носа си.Пак казвам,ако искате да имате отбор, оправете си бакиите и престанете да хленчите,като вдовици за ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 10:41

джони написа:никога и никъде досега Гриша Ганчев не е казвал че иска ЦСКА,което означава че наистина го натискат,както се пише навсякъде,но не за да го откажели ,а точно обратното за да го накарат насила,всеки може да види и разликата между ЦСКА-възраждане и Гриша Ганчев-едните искат но не могат,а другия може,но не иска.пак повтарям,че никъде досега Гришата не е казвал нищо за ЦСКА,освен в едно интервю ри Росен Петров ,където каза,че като малък бил от ЦСКА,но после станал ботевист,жалкото в цялата истории е че ако стане така ще се закрие Литекс,който тъкмо е тръгнал по правилния път

джони, виж това и сам си направи изводи http://www.livenews.bg/Ganchev--S-ogrom ... chi!-32247
меж. др. завчера специално разпитвах Глухчев, дали сте ни лягали навремето.. не само, че не, ами и кълбета сте правили на Армията пред Бай Добри, а после са го черпили с уиски, направили са го капитан и тн. та Бенкса, тая мастия, може да си забие един фишек, както и всички, дето пишете на дедовците си мислите
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 яну 2013 10:43

agrex написа:Гриша Ганчев влиза,Гриша Ганчев излиза....Нали Б.Б.му е забранил да влиза....ГА така ви е зомбирал,че не виждате по далече от носа си.Пак казвам,ако искате да имате отбор, оправете си бакиите и престанете да хленчите,като вдовици за ...

Изображение
Точно вие дето свихте опашките ли ще ни съветвате какво да правим, нехленчещите от Подуене?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 яну 2013 10:48

костенурк написа:
Red_Neck написа:
БПФК написа:
колегата бърка, в интервюто казва, че като малък е бил от Петър Жеков / не от ЦСКА / и после става Ботевист.

.... по-скоро после става .... Тракиец, щото ако е "Ботевист", може и да е от Враца :)
А иначе и аз като малък бях от Гулит, после бях и от ван Вастен, ама по едно време се усетих, че те не играят тенис и май са в отбор :)

ПП: ... я кажете, последно остана ли публична личност, която в един етап от живота си да не е била от ..... 'бат Петьо Зехтински :)

В предаването каза че като малък е бил ботевист после станал оранжев.Кво ми се праиш на интересен мишок :)

Благодаря за определението :)

Значи дай да видим фактите:
1. ГГ е роден през 1962 г. в Ловеч
извод 1: Враца е много по-близо от Пловдив / без да броим Беклемето/
2. След 1967 г. Ботев Пд е преименуван на Тракия Пд
извод 2: едва ли 4-5 годишен ГГ е прозрял "жълто-черната магия", ако да - трябва да е бил "Тракиец"
3. Ботев Вр е преименуван на ФК Враца 1986 до 1990 - т.е. след паметния финал за купата
извод 3: По време на формирането на характера на ГГ клубът от Враца си се е казвал БОТЕВ.

Какво следва: Ако ГГ не е изрично уточнил за чий Ботев става въпрос, много по-голяма е вероятността да е "грешния" т.е. Враца. :)
Въпрос: Уточни ли ГГ нещо и дали спомена името на 'бат Петьо Зехтински - ако не е аз го приемам за фен на Илия Войнов. КРАЙ.

Шегувам се разбира се :)
Много ме кефите колко сте нахъсани "сите живо и мърдащо" в един етап от живота си да е прозряло жълто-чертната магия :)

ПП: .... скоро изтече инфо, че Вальо Илиев е "ботевист", баща му Илия Вълов - също. Не лоша идея да им изпратите по един клубен календар от "Златната топка" :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 16 яну 2013 10:50

Ха-ха-ха-ха-а-а! Наистина топ новина – с едно гюлле – две прасенца!... :lol:
Бат' Бойко бил разрешил сделката с Гриша Ганчев. :roll: Всъщност, той нито е забранявал, нито е разрешавал такава сделка, но наближават избори и всеки глас е ценен. Трябва да се тушира незабавно казаното неотдавна от червения бизнесмен - другаря Стойне Манолов. 8-)
„Титаните” били преговаряли с Гриша Ганчев. :roll: Пернишките мутри никога не са преговаряли сериозно с когото и да било за продажба, но сега, когато отново са на топа на устата, печелят минимум половин година отсрочка, а след половин година – все ще измислят нещо. ;)
Да живеят баламурниците! :lol:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

petko.h.markov
Контакти:

Re: Малко или много са 7 милиона...?

Мнениеот petko.h.markov » 16 яну 2013 10:54

pampi написа:" Иванов: Стойчо каза, че с бюджет от 7 милиона ще сме десети
16 януари 2013 06:50
"Дори Майкъла загуби контрол след тази реплика", коментира босът

Единият от собствениците на ЦСКА Иво Иванов призна, че едно от основните неразбирателства с бившия треньор Стойчо Младенов е било относно свиването на бюджета. Титаните са постановили той да падне от 9 милиона лева на седем, но това изобщо не се е понравило на специалиста, който е настоявал за привличането на играчи като Георги Миланов, Тодор Неделев и Игнасио Варела.

"Със Стойчо не се разбрахме за бюджета на клуба. Аз му казах, че трябва да се намали от 9 милиона на 7 милиона лева, а той ми заяви, че със 7 ЦСКА може да стане най-много десети. Дори Майкъла не издържа и скочи: "Стойчо, с 400 хиляди лева Миньор е девети, хайде със 7 милиона да сме поне преди тях", разкри Иванов пред "7 дни спорт"."

Интересно бюджетът на " Литекс" колко е, за да са трети...? :roll:

Някой ви пусне мухата и започва едно безкрайно упражнение по красноречие.

Върни се в “Архив”