костенурк написа:Red_Neck написа:БПФК написа:
колегата бърка, в интервюто казва, че като малък е бил от Петър Жеков / не от ЦСКА / и после става Ботевист.
.... по-скоро после става .... Тракиец, щото ако е "Ботевист", може и да е от Враца

А иначе и аз като малък бях от Гулит, после бях и от ван Вастен, ама по едно време се усетих, че те не играят тенис и май са в отбор

ПП: ... я кажете, последно остана ли публична личност, която в един етап от живота си да не е била от ..... 'бат Петьо Зехтински

В предаването каза че като малък е бил ботевист после станал оранжев.Кво ми се праиш на интересен мишок

Благодаря за определението

Значи дай да видим фактите:
1. ГГ е роден през 1962 г. в Ловеч
извод 1: Враца е много по-близо от Пловдив / без да броим Беклемето/
2. След 1967 г. Ботев Пд е преименуван на Тракия Пд
извод 2: едва ли 4-5 годишен ГГ е прозрял "жълто-черната магия", ако да - трябва да е бил "Тракиец"
3. Ботев Вр е преименуван на ФК Враца 1986 до 1990 - т.е. след паметния финал за купата
извод 3: По време на формирането на характера на ГГ клубът от Враца си се е казвал БОТЕВ.
Какво следва: Ако ГГ не е изрично уточнил за чий Ботев става въпрос, много по-голяма е вероятността да е "грешния" т.е. Враца.

Въпрос: Уточни ли ГГ нещо и дали спомена името на 'бат Петьо Зехтински - ако не е аз го приемам за фен на Илия Войнов. КРАЙ.
Шегувам се разбира се

Много ме кефите колко сте нахъсани "сите живо и мърдащо" в един етап от живота си да е прозряло жълто-чертната магия

ПП: .... скоро изтече инфо, че Вальо Илиев е "ботевист", баща му Илия Вълов - също. Не лоша идея да им изпратите по един клубен календар от "Златната топка"