Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Groucho » 26 яну 2016 22:11

CTAHKO написа:[rimg]http://gotvach.bg/files/lib/600x350/produkti_krastavichki.jpg[/rimg]
Лека, лека, колко да е лека :lol: :lol: :lol:

От тази снимка (по метода на дедукцията и спектралния анализ) веднага заключавам, че или сте между 6 и 8 човека-пиечи, или сте повече, но някои не мезят!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2016 22:52

Аз тая вечер съм на по-уеко питие, но за сметка на това, с изключително твърдо мезе. :lol:
Демек, на винце ( розе ) с пРъжоли. :mrgreen:

P.S.

Стнакич, тия рибоци вървят с бело винце.
Е, и с бирчок, ама сезона не е такъв. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 яну 2016 22:54

Groucho написа:
CTAHKO написа:[rimg]http://gotvach.bg/files/lib/600x350/produkti_krastavichki.jpg[/rimg]
Лека, лека, колко да е лека :lol: :lol: :lol:

От тази снимка (по метода на дедукцията и спектралния анализ) веднага заключавам, че или сте между 6 и 8 човека-пиечи, или сте повече, но някои не мезят!

"Сам съм, други нЕма"! Както е казал един велик българин, който нашите деца еда ли ще научат думите му 8-)Сам с куците докерчета 8-) Сам, както е сам и Клоп на стадиона им 8-) Арт изложбата е за насока към качеството на мезетата, а не към количествата им :)

П.П. То има и луканка и кашкавалче, но едва ли заслужават хабенето на ценно място във форумното пространство 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 26 яну 2016 23:03, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 яну 2016 23:02

THE G.A.M.E написа:Аз тая вечер съм на по-уеко питие, но за сметка на това, с изключително твърдо мезе. :lol:
Демек, на винце ( розе ) с пРъжоли. :mrgreen:

P.S.

Стнакич, тия рибоци вървят с бело винце.
Е, и с бирчок, ама сезона не е такъв. :)

Е на мен ми се прияде рибка :) Бях си сипал ракийка, с настройката да гледам мач и взе че ми се прияде риба и поръчах на майка ми като се прибира от работа да мине през един доверен рибен магазин и да ми донесе. И тя женицата на прибиране ми я донесе и ме изненада с някакъв нов термин :shock: Що клетви отнесе, ама взе че се оказа доста сполучлива инвестиция :lol: Още я ръфам даже :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 яну 2016 23:38

А така 8-) И продължения ще има...то не знам дали ще ми стигне ракията, докато тези бият :) Цялата ракия ми отива само покрай тях :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 яну 2016 00:02

CTAHKO написа:А така 8-) И продължения ще има...то не знам дали ще ми стигне ракията, докато тези бият :) Цялата ракия ми отива само покрай тях :lol:

Taka е, като нагониха Балотели. Ето, Марио сам отстранява международния колос Алесандрия и праща Милан на финал за купата на Италия.
Клоп щеше да извлече най-доброто от Балотели, горе-долу равен брой дъски им хлопат в мансардите, щяха да намерят общ език :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 яну 2016 00:05

Groucho написа:
CTAHKO написа:А така 8-) И продължения ще има...то не знам дали ще ми стигне ракията, докато тези бият :) Цялата ракия ми отива само покрай тях :lol:

Taka е, като нагониха Балотели. Ето, Марио сам отстранява международния колос Алесандрия и праща Милан на финал за купата на Италия.
Клоп щеше да извлече най-доброто от Балотели, горе-долу равен брой дъски им хлопат в мансардите, щяха да намерят общ език :lol:

:lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 яну 2016 00:14

Groucho написа:

Е толкова ракия за пиене нямам, че и тях да гледам :) Ливърпул ми стигат :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 яну 2016 00:21

Крауч винаги си е бил куц кон :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
CTAHKO