Мнениеот bobonikolov » 12 май 2016 23:35 

Айде пак почнахте да се карате за глупости. Това което Кашчей е публикувал е всичко друго, но не и официален документ. Къде са му печата от ЦСКА с Изх номер и дата, къде му е печата от СГС с вх номер и дата? Вие сериозно ли си мислите, че такова обявяване на фалит може да стане само с молба от И.Д на едно дружество и неговия подпис? Ми къде е синдика в тая работа или той е там само за украса? Дори и да има такава молба там трябва да присъства и подписа на синдика, като лице, с което е съгласувана тази молба. Ами кредиторите къде са а? Не би ли следвало тази молба и с тях да се съгласува преди да се пуска където и да е или и те са само коледни лампички? И тази молба ако съществува наистина се явява важен документ и би следвало да се появи в ТР. Кашчей ти наистина ли вярваш, че отнема повече от месец да се сканира един документ и да се прикрепи към делото в ТР? Колкото и да са тромави тези в Агенцията по вписванията няма как да им отнеме месец. Когато пререгистрирахме фирмата на баща ми( това неше точно, когато направиха ТР електронен и трябваше всички фирми да се пререгистрират) и беше баш наплива всичко стана за 2 седмици точно. Няма как да ме убедиш, че за една молба ще отнеме месец. Може и да има такава молба. Не казвам, че няма. Просто за мен има прекалено много въпросителни. И на мен ми се иска да има оздравяване, но по възможност да не е с Божков, защото ако вие не помните то аз помня и загубените титли и съмнителните мачове и затворения сектор и най-важното как свещи палихме по-бързо да ни продаде. Само, че да се твърди , че на 1000 процента ще има оздравяване и че той ще е спасителя или че на 1000 процента ще има фалит към този момент е пълна лудост, при положение, че нито е ясен размера на дълга нито нищо.