ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 12 май 2016 23:12

ugly bug написа:Борбата между Божков и Ганчев ще бъде кой от двамата ще привлече повече привърженици на своя страна след като ПФК-то фалира защото не виждам никой от двамата да се сили да плаща, май по им се харесва фалитеца!
В такъв случай ще им тегля една дълга и на двамцата и спирам да се интересувам от български футбол.

Не бе, Гришата е голям цесекар. Чудя се къде беше, когато взеха лиценза на ЦСКА при Лупи - защо тогава не лобира в полза на любимия му шампион? А чак когато ще се внася молба за фалит той се трогна.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 май 2016 23:14

ugly bug написа:Борбата между Божков и Ганчев ще бъде кой от двамата ще привлече повече привърженици на своя страна след като ПФК-то фалира защото не виждам никой от двамата да се сили да плаща, май по им се харесва фалитеца!
В такъв случай ще им тегля една дълга и на двамцата и спирам да се интересувам от български футбол.

Ми дай ние да съберем пари и да ги харижем на титанци и томовци и ще си имаме "оригиналния" ЦСКА. ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 май 2016 23:18

Кировец написа:

Не бе, Гришата е голям цесекар. Чудя се къде беше, когато взеха лиценза на ЦСКА при Лупи - защо тогава не лобира в полза на любимия му шампион? А чак когато ще се внася молба за фалит той се трогна.

Дай друг трогнал се освен Титан 2 (черепухата - пръчката на картафа)?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 май 2016 23:18

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Друго си е да фалираш насила оригиналният ЦСКА и да му направиш ремонт, без строителна линия ;)

Ами... не е насила, нали не си забравил, че съдията решава! А, след като съдията решава, значи е имал основание! :mrgreen:

ПП А това за "оригиналния" ЦСКА- настоящото ПФК не е оригиналният наследник на ФК-то отпреди 1999 г., така че... ;)

Ми колко титли имате тогава, като не сте наследници? За каква 32-ра пишеше Шивача?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 май 2016 23:21

гражданин от село написа:

Ми дай ние да съберем пари и да ги харижем на титанци и томовци и ще си имаме "оригиналния" ЦСКА. ;)

Има си прокуратура , държава, да се разследва кой и как е довел до това дередже да има осъдени за което, едва след това някой който има сериозни намерения донякъде ще има моралното право да каже "аз такива пари не плащам"!
За жалост не виждам някой да се вълнува от това, даже някои хора са наредени и те барабар с останалите кредитори на опашката за " хляб"!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 май 2016 23:23

Кашчей написа:Ми колко титли имате тогава, като не сте наследници? За каква 32-ра пишеше Шивача?!

Кашуй, бориш се с вятърни мелници, но даже не се и усещаш! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 май 2016 23:26

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ми колко титли имате тогава, като не сте наследници? За каква 32-ра пишеше Шивача?!

Кашуй, бориш се с вятърни мелници, но даже не се и усещаш! :lol: :mrgreen:

Ти кое си от мелницата-основата, или перката?
Кажи, бе Кони, като не сте наследници на ЦСКА отпреди 1999, с колко титли сте и защо имате 3 звезди в емблемата си?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 май 2016 23:30

ugly bug написа:
гражданин от село написа:

Има си прокуратура , държава, да се разследва кой и как е довел до това дередже да има осъдени за което, едва след това някой който има сериозни намерения донякъде ще има моралното право да каже "аз такива пари не плащам"!
За жалост не виждам някой да се вълнува от това, даже някои хора са наредени и те барабар с останалите кредитори на опашката за " хляб"!

Значи, на държавата(прокуратурата като оторизиран орган) ѝ е през онази работа за далеч по-големи злоупотреби на далеч по-големи постове, ти очакваш при нас да вземе отношение.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 12 май 2016 23:33

Здравейте фетишисти-кришнари.
:mrgreen:

Пак да си задам въпроса: "На кой нормален Цесекар му дреме за някакво си "ПФК-1999-АД" ?
Отговор: "точно - на никой".
:mrgreen:

Пишете си "молби", "изтегляйте" си ги после.
Врякайте по форуми и сайтове.
Дреме ни на оная работа.
Чиърз.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 май 2016 23:35

Айде пак почнахте да се карате за глупости. Това което Кашчей е публикувал е всичко друго, но не и официален документ. Къде са му печата от ЦСКА с Изх номер и дата, къде му е печата от СГС с вх номер и дата? Вие сериозно ли си мислите, че такова обявяване на фалит може да стане само с молба от И.Д на едно дружество и неговия подпис? Ми къде е синдика в тая работа или той е там само за украса? Дори и да има такава молба там трябва да присъства и подписа на синдика, като лице, с което е съгласувана тази молба. Ами кредиторите къде са а? Не би ли следвало тази молба и с тях да се съгласува преди да се пуска където и да е или и те са само коледни лампички? И тази молба ако съществува наистина се явява важен документ и би следвало да се появи в ТР. Кашчей ти наистина ли вярваш, че отнема повече от месец да се сканира един документ и да се прикрепи към делото в ТР? Колкото и да са тромави тези в Агенцията по вписванията няма как да им отнеме месец. Когато пререгистрирахме фирмата на баща ми( това неше точно, когато направиха ТР електронен и трябваше всички фирми да се пререгистрират) и беше баш наплива всичко стана за 2 седмици точно. Няма как да ме убедиш, че за една молба ще отнеме месец. Може и да има такава молба. Не казвам, че няма. Просто за мен има прекалено много въпросителни. И на мен ми се иска да има оздравяване, но по възможност да не е с Божков, защото ако вие не помните то аз помня и загубените титли и съмнителните мачове и затворения сектор и най-важното как свещи палихме по-бързо да ни продаде. Само, че да се твърди , че на 1000 процента ще има оздравяване и че той ще е спасителя или че на 1000 процента ще има фалит към този момент е пълна лудост, при положение, че нито е ясен размера на дълга нито нищо.

Върни се в “Архив”