Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Udoji90 » 02 мар 2012 13:26

гражданин от село написа:Браво,бе!Значи Левски,който са взели е супер,а ние който сме взели не се знаело дали щели да заместят и да се справят.Логиката от типа на чужда жена е винаги по-красива.На практика имаме играчи за всички постове,но нямаме друг един основен играч,така наречения 12-ти.А той не зависи от собственици и треньори.Който е от даден отбор го подкрепя независимо от селекции моментни състояния и др. такива,а който само реве че някой не му бил угодил на прищявките и мокрите сънища,търси нещо съвсем друго от отбора.

[offtopic]Ако тази реплика е по адрес на предното ми мнение, то искам да ти кажа да не ме разбираш грешно - нито ще спра да подкрепям отбора, нито рева колкото някои други хора във форума, нито съм казвал някъде, че новите в "Левски" ще се справят по-добре от нашите нови играчи. Просто се опитах да изкажа мнение, защо нашата селекция като цяло е смятана от повечето медии за по-лоша от тази на конкурентите. Иначе с голям интерес очаквам да видя какво ще покаже отборът и най-вече новите титуляри, чиито качества в никакъв случай не отписвам. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 13:44

Не съм имал теб предвид,ако си се засегнал извинявай.За медиите е безмислено да говорим,ние и Меси да вземем пак ще изкарат,че сме се прецакали,а други и парализиран да вземат ще е трансферен удар.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 14:11

Абе оставете ги сините от последната спирка на автобус 120! Не ме интересува, че тяхната селекция е смешна (каквато мисля, че е). Вълнува ме, че нашата изглежда също така смешна. И ме интересува, защо не се намери един журналист да пита, кой го е гледал този Боладо и не е ли последния вариант, а не първия, или втория за нападението на ЦСКА?! Също така защо нито един журналист не пита какво правят в ЦСКА Станко Йовчев, Коста Янев и синът на Малина :?: :!: Да не говоря, че и Дюлгеров за мен няма качества за ЦСКА, но то кой ли в момента има такива освен М'боли, Бандата и Мораеш...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 мар 2012 14:19

Аз рева, щото искам всички фенове да се обединим и да изгоним Титан. А вие като имате робски манталитет и мислене си мълчете и се правете на луди. Животът си е ваш, изборът също! ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 14:28

Само искам да ви напомня, че така оплювания от някои Милен Радуканов искаше да привлече Станислав Дяков от Локомотив София, но титаните така и не му изпълниха желанието. Същият този Дяков, който сега играе за Лудогорец и беше най-добрият за националите срещу Унгария!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 02 мар 2012 14:43

И ние много лахме,когато взехме Арш,че втората дивизия на Холандия не е по–лоша от нашата първа,но реалността излезе доста различна-взехме човек ,който поне не пропускаше ,ако му падне в наказателното поле,но проблема беше да спре топката,камо ли да излъже човек,или недай си боже да я подаде на наш.Ама поне вкарваше.Вие вземате един ,на който головете се броят на двете ръце и се заблуждавате.Просто и от него ще излезе голмайстор,колкото от Арш и ще се чудите след 3 месеца къде и как да го разкарате.Да излезе бисер от черноморска мида е възможно,но мноооого малко вероятно.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 мар 2012 14:43

Udoji90 написа: "сините" запазиха повечето си титуляри, докато ние продадохме най-добрите си играчи!

Ето това е разликата между двата отбора в момента. В най-лошия случай ние ще сме горе-долу на нивото от есента, докато същото не важи за ЦСКА.
Други въпроси около селекциите все още не могат да се коментират.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 02 мар 2012 14:44

Red Warrior написа:Само искам да ви напомня, че така оплювания от някои Милен Радуканов искаше да привлече Станислав Дяков от Локомотив София, но титаните така и не му изпълниха желанието. Същият този Дяков, който сега играе за Лудогорец и беше най-добрият за националите срещу Унгария!

Милен не го знам какъв тренер ще стане,но нюх за футболисти има.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 15:01

olfix написа:
Red Warrior написа:Само искам да ви напомня, че така оплювания от някои Милен Радуканов искаше да привлече Станислав Дяков от Локомотив София, но титаните така и не му изпълниха желанието. Същият този Дяков, който сега играе за Лудогорец и беше най-добрият за националите срещу Унгария!

Милен не го знам какъв тренер ще стане,но нюх за футболисти има.

Ами то всички футболисти, които продадоха титаните сега и взеха милиони ги привлече Радуканов. Изключение прави Платини, но и той преди да дойде Милен беше пратен при юношите да тренира. Но някои хора не си ги спомнят тези неща, а го плюят.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 15:02

Tommi написа:
Udoji90 написа: "сините" запазиха повечето си титуляри, докато ние продадохме най-добрите си играчи!

Ето това е разликата между двата отбора в момента. В най-лошия случай ние ще сме горе-долу на нивото от есента, докато същото не важи за ЦСКА.
Други въпроси около селекциите все още не могат да се коментират.

Е айде да си кажем и това, че вашите никой не ги искаше нали...

Върни се в “Архив”