гражданин от село написа:Браво,бе!Значи Левски,който са взели е супер,а ние който сме взели не се знаело дали щели да заместят и да се справят.Логиката от типа на чужда жена е винаги по-красива.На практика имаме играчи за всички постове,но нямаме друг един основен играч,така наречения 12-ти.А той не зависи от собственици и треньори.Който е от даден отбор го подкрепя независимо от селекции моментни състояния и др. такива,а който само реве че някой не му бил угодил на прищявките и мокрите сънища,търси нещо съвсем друго от отбора.
[offtopic]Ако тази реплика е по адрес на предното ми мнение, то искам да ти кажа да не ме разбираш грешно - нито ще спра да подкрепям отбора, нито рева колкото някои други хора във форума, нито съм казвал някъде, че новите в "Левски" ще се справят по-добре от нашите нови играчи. Просто се опитах да изкажа мнение, защо нашата селекция като цяло е смятана от повечето медии за по-лоша от тази на конкурентите. Иначе с голям интерес очаквам да видя какво ще покаже отборът и най-вече новите титуляри, чиито качества в никакъв случай не отписвам.