Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 26 авг 2009 00:05

Да и аз малко емоционално написах за Петков,прави сте,да успокоим топката,в Европа сме,това е добре,но Батков можеше да купи 1-2 свестни футболисти,но...той не е фен,а търгаш,какво да се прави,такива държат футбола у нас!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот ivo1964 » 26 авг 2009 00:05

unist_gp написа:какво ви дреме, предстоят 6 мача в Лига Европа,в които ще вземем 3 победи, ще играем напролет и догодина сме пак поставени за шампионската лига. Само Левски и бъдете горди левскари! Имаме добър отбор ;)

Не, пич, нямате добър отбор! Имате голяма публика, но не за този отбор. Не се самозалъгвайте. В БГ футболът има още накъде да се срине - помни ми думата. Дебрецен купиха Кулибали, за да играе в ШЛ, а вие се подсилвате с Дедо Сашо и бившите си величия. Ако утре ние се класираме за ЛЕ, ще е чудо. Ако отпаднем, ще е нормално, предвид разликата в класите. Но вие нямахте право ОТНОВО да пропускате шанса за ШЛ и да се успокоявате с мачовете си в ЛЕ, планове за пролетта и т.н. Мислиш ли, че в ЛЕ ще ви е по-лесно. Или треньорският гений на Ратко ще измисли някяква извънземна тактика? НЕ!

yasen
Контакти:

Re: Наказани в Левски?

Мнениеот yasen » 26 авг 2009 00:05

ros написа:Важат! Друг е въпроса какво ще помогнат точно тези двамата

Къде го прочете или чу? От Касабов, който бърка по 30 пъти на мач футболистите?!
Според мен, не би трябвало да важат за друг турнир и то в групова фаза!

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 26 авг 2009 00:05

Какво Ви става?Са верно може да не съм много обективен,но играта на отбора беше на доста високо ниво!За 1ви път от доста време насам не играхме на мускули,а пробвахме да играем тая непонятна за българите магия наречена футбол!Това което личеше че имаме слаби единици,които нямат психика,нямат и толкова качества,а само сърце не стига...Сърмов,можещ е но е млад,неопитен,сопнат както всеки млад футболист,който е израснал в тая тиня наречена БГ футбол!Та нима не беше така с Иванков,Топузаков и да не изброявам още,просто младите футболисти са безхарактерни!В Левски има не лоши единици (но това не значи супер качествени) като Зе,Жо,Рабех,БЕНЗУКАН,Бардон,Тасевски-ако забелязвате все чужденците!Треньора е много добър,отдавна отбора не беше трениран от истински треньор,а само от устати идиоти които можеха само да дрънкат!Резултатите ще дойдат и очаквам в Лига Европа едно наистина много добро представяне,потенциала го има,само малко характер на младите и всичко ще си дойде на мястото!Така де ние се опитваме по тънкия начин,с уникално малко средства(макар че в Левски се дават най много пари от ВСИЧКИ други БГ отборчета) да вземем голямата пачка,е малко трудно!
П.С.А и трябва да отбележим че Дебрецен с 2 удара от далеч ни вкараха два гола,и това ако не е шанс?Но понякога и късмет трябва,особенно в нашия случй,щото нямаме нито парите нито нужната класа!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 26 авг 2009 00:06

Левски игра добре но няма кой да вкара гол, а Петков очевидно не е в най добрата си форма. Нищо общо с първия мач нямаше това днес.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Наказани в Левски?

Мнениеот FC_LEVSKI » 26 авг 2009 00:06

А има ли някакво значение.....????? :| :( :| :evil:
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 26 авг 2009 00:06

С този отбор, с тази игра ще играем там, където може би ни е мястото....... Няма нищо страшно - в държава, в която всичко е на пустопаш след управлението на комунистите, да очакваме някакви чудеса?! Ми то националния със "звездите" Бербатов, Ст. Петров, М. Петров нищо не играе, ние искаме Левски със Сърмов да играе....... Нека да бъдем обективни - напънаха се момчетата, играха колкото можеха! Освен резултата не беше толкова зле! Хайде, успех на Литекс и ЦСКА утре! Дано имаме 3 отбора в ЛЕ, въпреки, че не съм убеден във файдата от нашето участие там......

gosho georgiev
Контакти:

Мнениеот gosho georgiev » 26 авг 2009 00:06

Нивото на футбола б България е такове бе момчета, защо се залъгвате че имате отбор за пред света ....ами ннямате и никой български отбор няма ,това е жестоката истина ,колкото и да ме боли като истински фен на футбола , атова кой бил виновен...........ами аз съм виновен,че ходя на мачове да ги гледам тея некадърници...не визирам Левски ...превърженик съм на Локо Пловдив ама ме боли за всички българси отбори ,когато става въпрос за Европа....съжалявам ако съм обидил някой,но така разсъждавам аз....и ако се замислите вината е в нас феновете .....

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 авг 2009 00:06

Кво се надъхвате с тая Лига Европа :) :) Вижте кои отбори ще играят? Къде сте тръгнали с тая Тимуровска квартална трупа? Там ще ядете още по-голям бой :) :) "Да трупаме опит и самочувствие"-ще трупате отрицателен баланс за българските отбори!!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 26 авг 2009 00:06

Кой мод ми трие само мненията? :roll:
Изображение

Върни се в “Архив”