Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Най-после инж.Гонзо постигна мечтата си и пак ще е треньор на Левски. Той е пристрастен към славата.Той трябва да е в центъра на събитията. Директорската позиция явно не му даде това. Той иска да е легенда и на терена и извън него. За съжаление като треньор не е нищо особено (както и като директор) и съвсем скоро подкрепящите го ще обърнат плочата.
110 години любов!
groti написа:Най-после инж.Гонзо постигна мечтата си и пак ще е треньор на Левски. Той е пристрастен към славата.Той трябва да е в центъра на събитията. Директорската позиция явно не му даде това. Той иска да е легенда и на терена и извън него. За съжаление като треньор не е нищо особено (както и като директор) и съвсем скоро подкрепящите го ще обърнат плочата.
Няма да е треньор, Херо ще е. Само не знам защо трябваше да се вика Мурсия изобщо.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Nuke написа:groti написа:Най-после инж.Гонзо постигна мечтата си и пак ще е треньор на Левски. Той е пристрастен към славата.Той трябва да е в центъра на събитията. Директорската позиция явно не му даде това. Той иска да е легенда и на терена и извън него. За съжаление като треньор не е нищо особено (както и като директор) и съвсем скоро подкрепящите го ще обърнат плочата.
Няма да е треньор, Херо ще е. Само не знам защо трябваше да се вика Мурсия изобщо.
Е, за да направим някой друг цирк, как защо..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
"Не искам да си тръгвам от Левски преди да съм постигнал нещо с отбора. Нямам оферти и не си търся друг отбор. Моментът може да е труден, но ние трябва да сме отговорни и да дадем всичко за отбора, за Левски. Няма какво да коментирам повече, аз съм част от Левски и не смятам това да се променя", сподели по телефона пред Gong.bg нападателят на "сините" Валери Божинов.
Според мен ако не лъже, ще поостане ...... може и бенефис да се наложи да му правите
Според мен ако не лъже, ще поостане ...... може и бенефис да се наложи да му правите

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- darakchiev_77
- Контакти:
Решението за освобождаването на Хосе Мурсия от старши треньорския пост на Левски е взето изцяло от Георги Иванов, категоричен е мажоритарният собственик на клуба Тодор Батков. Той говори и по темата за очакваното назначение на Димитър Димитров на ръководен пост в клуба. "Мурсия се отрече от думите си. Първо искам да кажа, че всички спортно-технически въпроси ги решава Георги Иванов. Да, съгласува ги и с мен. Аз го подкрепих, както и във всичко друго. Както по време на подготовката, така и в първите два мача нещо куцаше. Привлякохме доста футболисти и искахме да бъдем конкурентноспособни, но нещата просто не вървят. Решихме да му предложим да прекратим договора без циркове, а видяхте какво стана", каза той. "Херо направи чудеса в Левски, макар и за половин сезон. Тогава не взимах решенията, а ми беше указано да прекратя договора. Толкова неудобно ми беше, че извиках да присъства и човекът, който предизвика това уволнение", добави Батков.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=502360
В типичния си стил Бащицата загатна за стари драми. Кой ли ще да е този
съветник. Аз нещо не се сещам кво беше тогава.
Nuke написа:groti написа:Най-после инж.Гонзо постигна мечтата си и пак ще е треньор на Левски. Той е пристрастен към славата.Той трябва да е в центъра на събитията. Директорската позиция явно не му даде това. Той иска да е легенда и на терена и извън него. За съжаление като треньор не е нищо особено (както и като директор) и съвсем скоро подкрепящите го ще обърнат плочата.
Инфо? Треньор,спортен директор,скаут,отговорник по трансферите? За всяка една от тези позиции го цанеха
110 години любов!
darakchiev_77 написа:Решението за освобождаването на Хосе Мурсия от старши треньорския пост на Левски е взето изцяло от Георги Иванов, категоричен е мажоритарният собственик на клуба Тодор Батков. Той говори и по темата за очакваното назначение на Димитър Димитров на ръководен пост в клуба. "Мурсия се отрече от думите си. Първо искам да кажа, че всички спортно-технически въпроси ги решава Георги Иванов. Да, съгласува ги и с мен. Аз го подкрепих, както и във всичко друго. Както по време на подготовката, така и в първите два мача нещо куцаше. Привлякохме доста футболисти и искахме да бъдем конкурентноспособни, но нещата просто не вървят. Решихме да му предложим да прекратим договора без циркове, а видяхте какво стана", каза той. "Херо направи чудеса в Левски, макар и за половин сезон. Тогава не взимах решенията, а ми беше указано да прекратя договора. Толкова неудобно ми беше, че извиках да присъства и човекът, който предизвика това уволнение", добави Батков.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=502360
В типичния си стил Бащицата загатна за стари драми. Кой ли ще да е този
съветник. Аз нещо не се сещам кво беше тогава.
Аз си спомням. Херо ни направи шампиони,въпреки не особено убедителната игра. После беше освободен от наско. Отделно не се ползваше от любовта на публиката. Издигаха плакати срещу него,явно не му бяха простили периодите в Литекс и Нефтохимик. Накрая си го изгониха,като мръсно куче,без обяснение,без нищо.
110 години любов!
Как кой има предвид Насо Сираков 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Намекна, хаха http://e-burgas.com/archives/79494
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Малко гледа като паднал от небето и отровен от гъби взети заедно.
И как говори се едно ни лук ял ни лук мирисал, той нищо не знае.

И как говори се едно ни лук ял ни лук мирисал, той нищо не знае.