Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой е този
И веке требе да му викате Киро Къната, а не Киро Гела.
Кашчей написа:kiril.a.d написа:trokadero_ написа:Ако с този държавата трябва да върви положително още утре трябва да бъде разстрелян !
Съгласен!!! - още повече за това,че може да замести Бойчо Тъпото, тъй като е по-умен, а пази боже от умни гадове!!! - ще се навъдят будали като нашата Стефанка.... - не че и днес ги няма!
![]()
Та адаша ми, пребори "сивата икономика", в лицето на ЦСКА и Локо СФ и сега - пей сърце! - и да му мисли Таско, дето една дузпа не можа да измисли в мача с Литекс![]()
Винаги съм се възхищавал на хора, които с малко думи изказват много глупости, а ти определено си от тях. Ако този, гелосания, беше собственик на ЦСКА и го развиваше така, както развива Лудогорец засега, щеше да е само г-н Домусчиев, както Ганчев стана от Джуджето от Микре г-н Ганчев.
Не е работа на бизнесмен да се бори със сивата икономика-за това има полиция, прокуратура и съд.
Честно ли да ти кажа? Беше ме яд по едно време, че Киро си взе шапката и отиде в Разград, но като гледам какъв фалш има около клуба (не включвам тук играта на отбора, а разните му показни изпълнения с властта), просто ми се повръща, когато си помисля, че така можеше да е и с ЦСКА.
Re: Спам тема vol.2
Доктор Хонорис Кауза, човекът е ерудиран и културен. Тази снимка е колаж, да не кажа мираж.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Странджата написа:До Гришата изглежда като благородник покрай коняра си. Иначе - все пак не той си позволява този селски изказ, който някои не се посвениха не само да го публикуват, ами и даже да му ръкопляскат. Все пак има значение дали си гелосан или си си нашарланил косата, за да си пич на селския мегдан.
Те някакъв пример за подражание ли са,та им отделяте такова внимание.Единият псува като хамалин,другия налита да го бие,третия от възпитание нарича
журналист"олигофрен"-мила родна картинка.Каквато ни е държавата,такъв ни е и футбола,само хората са едни и същи.
Кашчей написа:kiril.a.d написа:trokadero_ написа:Ако с този държавата трябва да върви положително още утре трябва да бъде разстрелян !
Съгласен!!! - още повече за това,че може да замести Бойчо Тъпото, тъй като е по-умен, а пази боже от умни гадове!!! - ще се навъдят будали като нашата Стефанка.... - не че и днес ги няма!
![]()
Та адаша ми, пребори "сивата икономика", в лицето на ЦСКА и Локо СФ и сега - пей сърце! - и да му мисли Таско, дето една дузпа не можа да измисли в мача с Литекс![]()
Винаги съм се възхищавал на хора, които с малко думи изказват много глупости, а ти определено си от тях. Ако този, гелосания, беше собственик на ЦСКА и го развиваше така, както развива Лудогорец засега, щеше да е само г-н Домусчиев, както Ганчев стана от Джуджето от Микре г-н Ганчев.
Не е работа на бизнесмен да се бори със сивата икономика-за това има полиция, прокуратура и съд.
Не, никога не съм се възхищавал на хора, които нищо не казват! - можеш и да се опиташ пак...без иреални предположения, предвид днешното статукво!
Опитай....аз съм взе пръчката, тъй като забелязвам килийни ученици

А, "каквото потърсило, това и намерило".....
Много внимавай с народните приказки!!!!!! - пак ще стигнеш до "Кашчей"

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Черният козел написа:kiril.a.d написа:trokadero_ написа:Ако с този държавата трябва да върви положително още утре трябва да бъде разстрелян !
![]()
Нещо за ДинамоНе може да няма връзка
Има!!! - черен козел, който щели да колят на Герена, преди да стигнат до истината, че трябва да заколят теле, та да им върже нещо!!!
Така че, тежко ти!!!

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Трябва ли пак да предупредя, Динамовци да не изсмукват от пръстите си тъпи ченгесарски коментари, щото народът още помни?....
Хванаха Лупи!
По-добре късно, отколкото никога. След 9 дни дебнене най-сетне бе заловена вълчицата беглец от благоевградския зоопарк. По обяд в понеделник управителят на зоологическата градина Крум Попниколов и експерти чакали хищника край клетката му, до която поставиха капан преди дни, пише "Стандарт".
Лупи обаче ги видяла и побягнала надолу през зелените площи. Влязла в района на мечките Явор и Калина, които са в Айтос, тъй като домът им се разширява и модернизира.
„Взех пушката и я уцелих със стрелата в задния крак. Падна, упойката я хвана и я пренесохме с колегите в отделна клетка. Ще остане там, докато мине упойката. Ще заздравим клетката, в която са трите вълка. Там рязахме мрежата, за да я примамим, ще затворим дупката", каза шефът на благоевградския зоопарк Крум Попниколов, който е ветеринарен лекар.
Надеждата на екипите специалисти бе в двата капана, които са заложени край клетката на 8-месечния хищник, избягал миналата неделя сутринта. Става въпрос за специални клетки, в които е поставено месо. Целта бе животното да влезе вътре и да се опита да дръпне мръвката, която е вързана здраво с тел. „Има педал на пода, който при настъпване задейства клетката и тя се затваря. Разчитахме да я хванем по този начин, но стана по друг. Най-важното е, че всичко е наред с животното", сподели Попниколов.
Браво тоя вълк Лупи много хитър!

Лупи обаче ги видяла и побягнала надолу през зелените площи. Влязла в района на мечките Явор и Калина, които са в Айтос, тъй като домът им се разширява и модернизира.
„Взех пушката и я уцелих със стрелата в задния крак. Падна, упойката я хвана и я пренесохме с колегите в отделна клетка. Ще остане там, докато мине упойката. Ще заздравим клетката, в която са трите вълка. Там рязахме мрежата, за да я примамим, ще затворим дупката", каза шефът на благоевградския зоопарк Крум Попниколов, който е ветеринарен лекар.
Надеждата на екипите специалисти бе в двата капана, които са заложени край клетката на 8-месечния хищник, избягал миналата неделя сутринта. Става въпрос за специални клетки, в които е поставено месо. Целта бе животното да влезе вътре и да се опита да дръпне мръвката, която е вързана здраво с тел. „Има педал на пода, който при настъпване задейства клетката и тя се затваря. Разчитахме да я хванем по този начин, но стана по друг. Най-важното е, че всичко е наред с животното", сподели Попниколов.
Браво тоя вълк Лупи много хитър!

Re: Хванаха Лупи!
Ох камък ми падна от сърцето
Няколко дена сън не ме хващаше
И аз го мислех. Смятам че достойно ще замести съименника си зад решетките 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Re: Хванаха Лупи!
Тая животинка бая ги поразигра... 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]