Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 12:31

ivo55 написа:Има един куп примери как УЕФА по тяхни критерии признават нова фирма за приемник на вече фалирал клуб. Многократно, включително в кореспонденцията за ЦСКА, УЕФА изрично посочват, че се и имат техни критерии и не ги интересуват никакви ЕИК-та и никакви местни закони, търговски или кви ще да са ... Казаха ясно, за тях щом клуба си е сменил седалището, стадиона, екипите, публиката, то това е нов клуб. Нищо общо с Литекс. Чети и се дави в злоба, предател.

Сега предстои, отново докато гледаш безпомощно и ядно, да се мине процедурата по приемственост. И това зависи само от Ганчев. От теб и от мнението ти никой не се интересува. Будиш само смях и подигравки. И Тео се гаври нарочно с теб, да те дразни, ама не ти стига пипе да се усетиш ... :)

Няма смисъл да им обръщаш внимание , на трол с обяснения и логика не можеш да му промениш начина на поведение , защото той не е тук за да обича и да се интересува от отбора си , а присъства само и единствено да си избива болните комплекси , да се "доказва" пред "някой" , че с нещо е значим ... Сега на тролчетата им е останала една последна сламчица да се хванат и те стискат здраво , остави ги да си вЕрват , че мнението им има някакво значение да си повтарят в транс ... ТР , ТЗ , УЕФА , ФАФА , ФУФА ....
Най-добре е да се следва максимата : Убий простака с ... пренебрежение !!! Като никой не им обръща внимание , целият зверски напън да бъдат "значими" и някой да ги забележи .... отича в канала ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2017 13:20

Ей много лъжат Марков и Белчев бре, е за това е подигравката от моя страна насочена, към ръководството ви, защото до момента с действията си не се различават по нищо от действията на ръководството на един друг отбор.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 13:26

Що да не лъжат, като има толкова шарани, ще лъжат хората ....... той и ГГ ги лъже над 2 години вече, че ще плаща (уж оздравителни планове, уж емблеми .....), и те до днес сляпо му вярват и следват всяка запетайка от изказванията му. ГГ е Бог, а ГА и НД са неговите пророци. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юни 2017 13:27

PFC Litex написа:Ей много лъжат Марков и Белчев бре, е за това е подигравката от моя страна насочена, към ръководството ви, защото до момента с действията си не се различават по нищо от действията на ръководството на един друг отбор.

Теб лично с какво са те излъгали Марков и Белчев?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юни 2017 13:37

1982 написа:Ивчо, ловешки, като цитираш УЕФА, цитирай я не само в частта, че за нея не сте Литекс ..... спомени и, че за тях не сте и ЦСКА. Много удобно винаги половинчато коментирате писмото на евроцентралата. :lol: :lol: :lol: Докъдето ви изнася.

Цялата ви работа е такава - лъжи и половинчати истини. А относно приемствеността - молете се наистина да си останете нов клуб за тях, че решат ли да ви приемат за старото ЦСКА, ще трябва като попове да платите всичко на бившите играчи, треньори и техните мениджъри. И вашето ръководство го знае отлично това, само вие май не сте го разбрали. :lol:

На теб май дългичко ти е дошло написаното ... И възсложно. Изрично съм написал, че процедурата по приемственост ПРЕДСТОИ. И зависи от Ганчев. От теб нищо не зависи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2017 14:15

Ozzimozzi написа:
PFC Litex написа:Ей много лъжат Марков и Белчев бре, е за това е подигравката от моя страна насочена, към ръководството ви, защото до момента с действията си не се различават по нищо от действията на ръководството на един друг отбор.

Важно е да има шарани, а мен дали са ме излъгали или не в случая няма абсолютно никакво значение.

Вчера:
Стамен Белчев написа:Рубен Пинто е договорен да остане в ЦСКА. Има лични причини, за да не започне подготовка с нас.

Днес:
Рубен Пинто написа:"Не съм говорил с никого в клуба (Беленензеш) наскоро. Преди време говорих с президента и той ми каза, че иска да се върна, но все още не са казали, че ще разчитат на мен през следващия сезон. Бях щастлив и в ЦСКА. Там се държаха страхотно с мен и си прекарах добре
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 14:19

PFC Litex написа:
Ozzimozzi написа:

Важно е да има шарани, а мен дали са ме излъгали и не в случая няма абсолютно никакво значение.

Вчера:
Стамен Белчев написа:Рубен Пинто е договорен да остане в ЦСКА. Има лични причини, за да не започне подготовка с нас.

Днес:
Рубен Пинто написа:"Не съм говорил с никого в клуба (Беленензеш) наскоро. Преди време говорих с президента и той ми каза, че иска да се върна, но все още не са казали, че ще разчитат на мен през следващия сезон. Бях щастлив и в ЦСКА. Там се държаха страхотно с мен и си прекарах добре

И къде е тука интригата , а за лъжа въобще не може да става и дума ??? Кое от двете противоречи на другото или пък на факта , че Пинто остава в ЦСКА ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2017 14:20

Щом невиждаш очевадната разлика в казаното няма да тръгна да те убеждавам да казваш на оранжевото червено.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2017 14:24

Може и да настъпи промяна, но за сега на 4-тият ред над BUL има и име, и емблема
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2018/clubs/
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 юни 2017 14:45

PFC Litex написа:Може и да настъпи промяна, но за сега на 4-тият ред над BUL има и име, и емблема
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2018/clubs/

Някой хора сън не ги лови и са дестабилизирани по цял ден заради тоя лиценз!
@ Не ми се мисли колко оРа ще посетят Пирогов след няколко дена като чуят, че ЦСКА ще играе в ЕКТ още този сезон!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”