Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот groti » 25 авг 2009 23:57

Батков. Стига вече плюли играчите.Грешки не допускат само онези,които не играят.Първия мач беше трагедията.Там да се търси вината.Този мач просто нямахме късмет. А извода от двата мача е,че бяхме по-слабия отбор като цяло. Нормално. В Дебрецен играят доста качествени футболисти.
110 години любов!

Потребителски аватар
sf_west
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот sf_west » 25 авг 2009 23:58

Bully_Blue написа:Моля ви се,спрете да се оплаквате.Левски игра много добре,може би изигра най-силния си мач от началото на сезона,но просто нямаше късмет.Както каза Гаджев,от 3 удара Дебрецен вкараха 2 гола.Аз лично по-раздвижен Левски не бях виждал отдавна,футболистите играха добре,създаваха положения,но нямаше кой да ги вкара.Всички футболисти се раздадоха,за което трябва да им благодарим.Единственото Гошо Христов и Сърмата бяха на много ниско ниво,но просто момчетата толкова си могът.Отново големи комплимени за агитката,която тотално надвика тази на Дебрецен,въпреки че бяха със 29000 души по-малко.Имаме шанс за добро представяне в Лига Европа,не сме толкова слаб отбор и не сме обречени на провал.Да пожелаем успех на момчетата и ръководството във първенсвото и в европа,защото само с мрънкане нищо не можем да променим.И само Левски обичаме те! ;)

Точно евала
Levski or death

Miro_CSKA
Контакти:

Мнениеот Miro_CSKA » 25 авг 2009 23:58

Ново мнениеот unist_gp на 25 Авг 2009 21:54
какво ви дреме, предстоят 6 мача в Лига Европа,в които ще вземем 3 победи, ще играем напролет и догодина сме пак поставени за шампионската лига. Само Левски и бъдете горди левскари! Имаме добър отбор ;)

хаха,на друг не го казвай това - нека си остане между нас т`ва!!!

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 25 авг 2009 23:58

И аз това написах,че много ми хареса мача,но някой комплексар ми избърса мнението!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот PFC Litex » 25 авг 2009 23:58

ni8 написа:Има един лаффффф не става само с ядене трябва и акъл, в този мач обаче не става само с ядене трябва и КЪСМЕТ. Разликата между двата отбора бе една КЪСМЕТ. Ако го има даже и чорбата може да отстрани московчаните

Левски има късмет само на жребиите и толкова.
Всяка година един и същи филм.
Изображение

Miro_CSKA
Контакти:

Мнениеот Miro_CSKA » 25 авг 2009 23:59

unist_gp на 25 Авг 2009 21:54
какво ви дреме, предстоят 6 мача в Лига Европа,в които ще вземем 3 победи, ще играем напролет и догодина сме пак поставени за шампионската лига. Само Левски и бъдете горди левскари! Имаме добър отбор ;)

Аватар
unist_gp

* Лично съобщение
* YIM

на друг не го казвай т`ва - между нас да си остане!!!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 25 авг 2009 23:59

Виновен е целия клуб. Че участва в ШЛ все по втория начин

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Мнениеот ПилотКамикадзе » 25 авг 2009 23:59

Явно нищо не разбирате, за това сега ще ви обясня! Виновен е Батков и шумадиеца Кратко Останич! Батков е виновен защото назначи шумадиеца! Визитната му картичка е провал след провал, сега поредния. Добре, че Баку ни изпусна в Азербайджан иначе и в Лига Европа нямаше да играем. Аз харесвах Велев, моето скромно мнение е, че отбора след една година под негово ръководство се беше обиграл и то доста добре. Но да не повдигаме темата за Велев. Щях да приема смяната му, но ако беше с по-добър треньор, а шумадиеца е пълен провал. Георги Василев го каза пред медиите - смяната на треньора с шумадиеца е безумна, защото има поне 20 български треньори по-добри от него. Аз лично не доумявам защо не назначи именно него Батков след като реши да смени Велев. Това е цялата работа, смешния треньор назначен от безумника Батков! Друга причина няма. Това, че един двама футболисти не играли добре, не би имало значение, ако колектива като цяло знаеше какво да прави, самия отбор обаче не знаеше на кой свет е и в двата мача. Сърмов е провал цял сезон, всеки мач от миналия сезон насам 70% мимимум от отиграванята му са грешни, само подарява топката на противника. Тъй че не се изненадвам от представянето му, само се питам какво прави все още в Левски, а не е телепортиран в жк Меден Рудник Бургас!?

САМО ЛЕВСКИ!!!
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

krasi.ka
Контакти:

Мнениеот krasi.ka » 25 авг 2009 23:59

Разбира се че добре играха момчетата от Левски. Наистина може би ни трябваше и мъничко шанс,но за съжаление го нямахме. Все пак да вдигнем високо глави и да подкрепим любимия си отбор. Само Левски

Върни се в “Архив”