Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Предизборно обръщение на Митьо пищова и Радо шишарката

Мнениеот McLovin » 13 окт 2016 17:10

Skywalker написа:Аз ще гласувам за Митьо пищова ! Съвсем сериозно ! С това ще покажа, че колкото и негоден да е, смятам че останалите са още по-негодни ! Така и така, промяна няма да стане, историята го е доказвала многократно, поне да изберем пищова, та цялата политическа "класа" и всички държавници да гледат, като попикани ! Да покажем, че и ние можем да копаме дъното и не ни дреме за алчната държавност в България !

Ама вие сериозно ли? :lol: Политическата класа щяла да гледа като попикана :lol: Кой му е казал да ходи на избори? Кой му помага с кампанията? Кой го контролира и го държи жив? Същата тая политическа класа, която ще ти се смее на теб и всички други балами, че са си мислели подобни глупости с попикаване. И на мен всички са ми противни, но като гласувам за Митьо(който от време на време ме забавлява с простотиите си) се излагам сам. Защото гласувам за поредната марионетка, но такава, която е говорила повече за половия си орган и "жакузита" от колкото за каквото и да е друго.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 13 окт 2016 17:13

McLovin написа:
MJ23 написа:
sin4ec написа:Тия са даже по-зле от герберастката кандидатура...

Ни йе сигурну, както се казва :) Щом стигнахме до такава кандидатура, аз лично се замислям дали не взема да последвам примера от комикса по-горе. А и прочетох някъде едно много интересно съждение: Ако Пищова стане президент ще натрием носовете на цялата политическа сган, с толкова много мандати зад гърба си и ще им го на*укаме. А ако баба Цеца вземе да стане си се запазва същото - унизените сме ние, а онези ще продължат да ни се подиграват. И това важи с пълна сила при едни парламентарни избори :)

Подиграват ни се като пускат такива "статии" за натриване на носове. И аз я мернах. Пропаганда. Ако си мислиш, че подобни комични марионетки няма да обслужват интересите на същата тая "политическа сган" се залъгваш дълбоко! Те са го направили, те са го сложили там. Цялата тая история с абсурдните кандидати е с цел "хляб и зрелище"(е и пари разбира се). Просто кандидатите на водещите "политически сили" са абсурдно слаби.

Виж сега, че е пропаганда спор няма. Но това са избори - кажи ми само моля те КОЕ не е пропаганда? Ти явно вярваш на някои от инъче така симпатичните предизборни обещания? Верно ли? Всичко е пропаганда и промиване на мозъци. И никога не съм взимал на сериозно такива "кандидатури", но щом този път вече се замислям (досега съм гласувал по убеждения и идеи, всички разбити и потрошени безвъзвратно) смятай докъде ни докараха големите мислители. Кажи ми поне една основателна причина да вярвам повече на всички други боклуци, които ми дрънкат заучени фрази отколкото на този плужек, който си говори за нещата от живота? А за хляба и зрелището - огледай се, отдавна няма хляб, а само зрелища.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

pirgos
Контакти:

Мнениеот pirgos » 13 окт 2016 17:17

Бъзикат се с хората като трябва да избираме между Кузов,ликвидатора на ЦСКА Лупи,Митьо Пиштофа,Николай Банев,гербаджийската патерица Каракачанов,триволтовия Орешарски,Цецко Цачев и подобни у.ро.ди :oops:
Липсват Тити Папазов,ТроЙчо,Борат и подобни колуни,а самите избори са поредна манпулация,вече са отпечатани протоколите за вечерта след изборите,кой ти брои бюлетини,ако зависеше нещо от избори отдавна да ги бяха забранли

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 13 окт 2016 17:19

Хахахаха... уникален.
А с това "Българи, аз не съм по-лош от другите" ми спечели уважението. Просто и ясно.
Не че бих гласувал за него, или пък за друг от кандидатите, но внася колорит сред останалите сухари. На тези избори положението е трагично, само разни тетки, фатмаци, комунисти и ченгета... абсолютен леш.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 13 окт 2016 17:32

MJ23 написа:
McLovin написа:
MJ23 написа:
sin4ec написа:Тия са даже по-зле от герберастката кандидатура...

Ни йе сигурну, както се казва :) Щом стигнахме до такава кандидатура, аз лично се замислям дали не взема да последвам примера от комикса по-горе. А и прочетох някъде едно много интересно съждение: Ако Пищова стане президент ще натрием носовете на цялата политическа сган, с толкова много мандати зад гърба си и ще им го на*укаме. А ако баба Цеца вземе да стане си се запазва същото - унизените сме ние, а онези ще продължат да ни се подиграват. И това важи с пълна сила при едни парламентарни избори :)

Подиграват ни се като пускат такива "статии" за натриване на носове. И аз я мернах. Пропаганда. Ако си мислиш, че подобни комични марионетки няма да обслужват интересите на същата тая "политическа сган" се залъгваш дълбоко! Те са го направили, те са го сложили там. Цялата тая история с абсурдните кандидати е с цел "хляб и зрелище"(е и пари разбира се). Просто кандидатите на водещите "политически сили" са абсурдно слаби.

Виж сега, че е пропаганда спор няма. Но това са избори - кажи ми само моля те КОЕ не е пропаганда? Ти явно вярваш на някои от инъче така симпатичните предизборни обещания? Верно ли? Всичко е пропаганда и промиване на мозъци. И никога не съм взимал на сериозно такива "кандидатури", но щом този път вече се замислям (досега съм гласувал по убеждения и идеи, всички разбити и потрошени безвъзвратно) смятай докъде ни докараха големите мислители. Кажи ми поне една основателна причина да вярвам повече на всички други боклуци, които ми дрънкат заучени фрази отколкото на този плужек, който си говори за нещата от живота? А за хляба и зрелището - огледай се, отдавна няма хляб, а само зрелища.

Това което си говорим аз и ти не е пропаганда например. Не варвам на никой, освен на себе си. В това число и на политиците. Просто не искам алкохолизирана селска маймуна да ме представлява пред света. Сегашният, колкото и да беше зле, пак е по-добре от този шопар.
[offtopic]Не губи надежда, не се отказвай! Учи, работи, бори се и с малко късмет ще живееш относително човешки. И хляб има. Трошички са на фона на някои неща, но все пак ги има ;)[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 13 окт 2016 17:47

Балкански Орел написа:Не се и съмняваме, че всикото .... ще гласува за голямото прасе.
Аз кебапчета и кюфтета мога да си купувам всеки ден, не мое да ме спечели.

Ти може и да можеш да си купиш, но има много хора, които не могат да си го позволят вече.

pomiqr272
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqr272 » 13 окт 2016 19:32

Представете си новогодишното обръщение на Пищова. Заобиколен от полуголи жени, лее се шампанско, хвърчат банкноти и Шишарката на заден план пее: Тигре, тигре. Най-рейтинговият момент в историята на българската телевизия.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 окт 2016 01:05

Бих избрал Митьо Пищова даже пред травестита Цецко Цачев!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 окт 2016 10:36

Русия си иска Източна Европа
Русия е започнала кампания на прикрити политически и икономически мерки , за да манипулира пет страни в Централна и Източна Европа. Това показва доклад на изследователска група от САЩ, изготвен и в България.

Идеята е да бъде дескредитиран демократичния модел на Запада. Москва привлича симпатизиращи й политици, които се стремят да доминират пазарите на енергетиката и икономиката, подкопавайки антикорупционни мерки, в опит да разклатят нестабилните правителства на България, Унгария, Латвия, Сърбия и Словакия.

„В някои страни руското влияние е станало толкова всеобхватно, че разклаща националната сигурност.“ Това се казва в доклада за стратегически и международни изследвания във Вашингтон и София. Той е проведен съвместно с центъра за изследване на демокрацията в България.

Документът е озаглавен „Дневникът на Кремъл: Разбиране на руското влияние в Централна и Източна Европа“. Той излиза в момент, в който в САЩ има спорове, за това, дали Русия се опитва да повлияе президентските избори в страната.

От Демократическата партия твърдят, че Кремъл се опитва да помогне на Доналд Тръмп да спечели изборите.

Според доклада руското правителство иска да си върне Източна Европа, като зона, която Путин смята за свой буфер по право. Също така се търси и подкопаване на демократичните ценности на ЕС и НАТО.

Посочва се и силното руско икономическо присъствие в България, което подлага страната на голям риск да бъде върната в руската сфера на влияние. Посочва се още, че Русия е отворила нов политически фронт В Европа, подкрепяйки крайно десни партии.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”