СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот wolf » 04 апр 2013 02:19

Гочето1913 написа:ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА:
Черно море с амбиции да влезе в групите на ШЛ , прави здрава селекция лятото:
Черно море привлича Вандер , Иван Цветков , Тодор Неделев , Георги Миланов, Иван Иванов(Партизан), Владислав Стоянов, Русеску(Стяуа), Станислав Манолев(Фулъм), Хорхе Мартинес и Каду (ЧФР Клуж) , Николай Бодуров и догодина ще гони титла и участие в групите на ШЛ! За тази цел усилено се работи по стадион Варна , който ще бъде открит след година и половина! Левски, ЦСКА,Лудогорец , Литекс, Ботев Пловдив ще треперят от нас!

Спирай плейстейшъна :!:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 апр 2013 13:41

Тежки наказания за съдиите на Черно море-Левски и ЦСКА-Локо София
4 април 2013 12:28
Тежки наказания за съдиите на Черно море-Левски и ЦСКА-Локо София
© БГНЕС

Съдийската комисия към Българския футболен съюз извади за неопределено време арбитрите Ивайло Стоянов и Калин Людмилов, които свириха съответно мача между Черно море и Левски за първенство и вчерашния реванш между ЦСКА и Локомотив София за Купата на България.

Същите наказания бяха наложени на техните помощници – съответно Веселин Мишев и Ивайло Милков, както и на съдийския наблюдател на мача във Варна Камен Алексиев.

Р Е Ш Е Н И Е

На свое заседание проведено на 04.04.2013 г. СК при БФС детайлно се запозна с жалбата на ПФК „Черно море” /Варна/ относно съдийското ръководство на футболната срещата от XIX кръг на „А” ФГ между отборите на „Черно море” /Вн/ и „Левски” /Сф/ и след като изгледа запис от срещата, взе следните решения:

1. За незадоволително представяне наказва главния съдия Ивайло Стоянов с лишаване от съдийски права за не определен период от време, съгласно чл. 51 т. 5 от „Правилник за футболното съдийство в Република България”.

2. За незадоволително представяне и получена ниска оценка от съдийския наблюдател наказва асистент съдията Веселин Мишев с лишаване от съдийски права за не определен период от време, съгласно чл. 51 т. 5 от „Правилник за футболното съдийство в Република България”.

3. За поставена не обосновано висока оценка на главния съдия на футболната среща „Черно море” /Вн/ - „Левски” /Сф/ и не съобразяване с с изискванията на методиката за оценяване на съдиите, наказва със спиране на правата на съдийския наблюдател на срещата Камен Алексиев за неопределен период от време, съгласно чл. 51 т. 6 от „Правилник за футболното съдийство в Република България”.

СК при БФС разгледа съдийското ръководство на футболната среща 1/4 финал за купа България между отборите на „ЦСКА” и „Локомотив” /Сф/ и взе следните решения:

1. За незадоволително представяне и получени ниски оценки от съдийският наблюдател наказва с лишаване от съдийски права за неопределен период от време главния съдия на срещата Калин Людмилов и асистент съдията Ивайло Милков, съгласно чл. 51 т. 5 от „Правилник за футболното съдийство в Република България”.

2. СК при БФС е сериозно обезпокоена от зачестилите грешки на футболните съдии и по този повод обръща сериозно внимание на всички съдии и асистенти в професионалния футбол, стриктно да спазват „Правилата на играта футбол”, да бъдат максимално концентрирани и да се съобразяват с изискванията и инструкциите на съдийската комисия.

Това добре, но някой може ли да разясни какво означава "спиране на правата за неопределено време"? На мен ми се струва, че най-вероятно наказанието ще бъде от 1 до 3 мача. Не вярвам да е повече.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 04 апр 2013 14:07

На Кабаков след нашия с Рязград мач му спряха правата за "неопределено време",не свири близо 6 мес.,след което го пратиха на Етър и пак осра мач.Сега е по регионалните в Пловдив.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 04 апр 2013 14:12

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 апр 2013 14:51

Гочето1913 написа:
wolf написа:
Гочето1913 написа:ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА:
Черно море с амбиции да влезе в групите на ШЛ , прави здрава селекция лятото:
Черно море привлича Вандер , Иван Цветков , Тодор Неделев , Георги Миланов, Иван Иванов(Партизан), Владислав Стоянов, Русеску(Стяуа), Станислав Манолев(Фулъм), Хорхе Мартинес и Каду (ЧФР Клуж) , Николай Бодуров и догодина ще гони титла и участие в групите на ШЛ! За тази цел усилено се работи по стадион Варна , който ще бъде открит след година и половина! Левски, ЦСКА,Лудогорец , Литекс, Ботев Пловдив ще треперят от нас!

Спирай плейстейшъна :!:

Виж датата , на която съм го пуснал и ще разбереш, че това е първоаприлска шега! :lol:

Не е първоаприлска шега, пак си копирал състава от PS-то с който много обичаш да биеш Реал и Интер

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 04 апр 2013 15:14

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:29, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 апр 2013 18:28

Браво!Освен подуенеца Ивайло Стоянов-Сватбата са отстранили и делегата Камен Алексиев-подуенска подлога още от времето на Костов и СДС.Мизерника написал висока оценка?! на Сватбата.....Разбира се,нали лично е бил запознат,че Левски ще бъде подпомогнат дейно...Така,че не 1,а цели 3(плюс Мишев) съдийски сини подлоги са аут!Преди това Ахмед.Само така.Всеки цървул бутнал Подуене трябва да гори ДОЖИВОТ,така ще се спре с бутането на отбора на Държавна сигурност и тайните служби
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 04 апр 2013 18:53

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 апр 2013 00:03

Гоче аз моя го продадох ама мама му стара с моя quad core компютър мнооооого ти завиждам за това че играеш архаична игра :lol:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 апр 2013 22:06

Стратега написа:Трябва да се работи, а не да се стои цял ден по кафенетата и комарджийнците, аз като бях колкото вас ходих, търсих и довеждах качествени играчи за школата, аз съм открил много прекрасни футболисти и в днешните дни как да стане като единия си играе комареца, другия не става от компа, третия не излиза от кафенета, как да стане???

Ами аз виждам изхода само в следното.Да бъде назначен на работа в клуба като глаДен селекционер,някой Стартег инж.Само така ще се оправят нещата с глада.Пардон-с трансферите исках да кажа.Ще се напълним с качествени играчи и ще започнем да продаваме на Милан и Барса.
п.п.Абе Мишо,що не вземеш да отидеш в офиса на клуба,да си подадеш молбата за каквото там искаш/каквото ти е на сърце/ и да спреш да ни занимаваш с личните си желания.И аз искам да ме назначат за главен мениджър на Черно море/ако може и на Спартак,че да ги закрия съвсем за радост на лудия соко82/,ама никой не се сеща да ми го предложи,а пък аз съм твърде срамежлив да отида сам да си поискам този пост.Ти имаш ли си на идея,колко по големи разбирачи от теб има във форума?Ама то ако ставаше само с приказки и Спартак щяха да са неизменно шампиони,но и техните фенове разбраха по трудния начин,че само с биене в гърдите не става.Трябва акъл/ум/ и пари.Предполагам ти е ясно поне това,че умните имат пари,а простите нямат.Затова в офиса седят умни глави с кинти,а останалите са във форума на Гонг.Те така,надявам се да си ме разбрал правилно.Ако не,ще трябва да почакаш да излезе броят на ММ в който ще ти бъде обяснено нагледно-както се казва на книга.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”