Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 30 мар 2016 14:06

CTAHKO написа:Хич даже не се чудим 8-) Докато менторите ви са Инджев, Дайнов и подобните им комсомолци, това ще е отношението към вас пионерчетата и цялата ви Димитровска организация 8-)

Добре. Вие сте пълни простаци, бай Ганьовци и такива ще си останете. Ама като почна и аз да ви тегля майните, идват разни Пампита, Нюкове, Илчовци, да ми обясняват какъв съм глупак, селяндур, неграмотен и не знам още какво. Просто поколението ви е супер скапано, предимно боклуци сте се народили по комунистическите години (защо ли), а сега се чудите що живеете в лайняна държава - 'ми щото сте лайняри, бе!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 мар 2016 14:14

diplomat написа:
CTAHKO написа:Хич даже не се чудим 8-) Докато менторите ви са Инджев, Дайнов и подобните им комсомолци, това ще е отношението към вас пионерчетата и цялата ви Димитровска организация 8-)

Добре. Вие сте пълни простаци, бай Ганьовци и такива ще си останете. Ама като почна и аз да ви тегля майните, идват разни Пампита, Нюкове, Илчовци, да ми обясняват какъв съм глупак, селяндур, неграмотен и не знам още какво. Просто поколението ви е супер скапано, предимно боклуци сте се народили по комунистическите години (защо ли), а сега се чудите що живеете в лайняна държава - 'ми щото сте лайняри, бе!

Много е лошо, когато чуеш хоя ти да проговори и да ти дава акъл 8-) Един ден ще дойде и на твоята глава 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 мар 2016 14:23

fcb_bg написа:Тед Круз и той станал рубляк, разбра ли, гладния?

Да, накрая май всички ще признаят, че Асад не е толкова лош. :mrgreen:
Двама от тримата кандидат президенти са на мнение, че не Асад е проблема, г-жа Килъри обаче е друга тема.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 мар 2016 14:28

HoUs4oOL написа:

Двама от тримата кандидат президенти са на мнение, че не Асад е проблема, г-жа Килъри обаче е друга тема.

Ти заеби, ама както критикуваха Тръмп за анти-мюсюлманска реторика, сега и Круз обърна палачинката и той подхвана същата песен като милиардера :lol: Вече станаха двама :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 мар 2016 14:40

Nuke написа:
Bon appetit!

Мерси буку. Изображение

fcb_bg написа:1982 пак с общи приказки и обичайните обвинения. Кат го питаш за доказателства - ми отивам да маам пица ся.

Доказателства за какво, освен да посоча поста, на когото отговарям, по-голЕмо "доказателство" нЕма как да дам ... понял ??! :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 мар 2016 14:43

CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:

Ти заеби, ама както критикуваха Тръмп за анти-мюсюлманска реторика, сега и Круз обърна палачинката и той подхвана същата песен като милиардера :lol:

Ами, видя, че хваща дикиш :lol: :lol: Колегите евроатлантици през 2-3 страници серат в темата ... Ако не ви кефи темата и няма какво да напишете - не пишете ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 мар 2016 14:47

CTAHKO написа:Комсомолец, аз боравя само с факти, за разлика от вас :!: Ето ти линк. Не се изненадвай, че е отново към ню йоркските рубладжии 8-)

Знаем ти копи-пейст "фактите", та ти дори не знаеш думата "факт" какво значи, щом я използваш дори за разни мнения на хора. :mrgreen: :mrgreen:

А и ставаше дума за съвсем друго, ама карай, ти, както винаги, не си разбрал. Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 мар 2016 14:51

boabbb написа:
CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:

Ти заеби, ама както критикуваха Тръмп за анти-мюсюлманска реторика, сега и Круз обърна палачинката и той подхвана същата песен като милиардера :lol:

Ами, видя, че хваща дикиш :lol: :lol: Колегите евроатлантици през 2-3 страници серат в темата ... Ако не ви кефи темата и няма какво да напишете - не пишете ;)

Колега, недей да си вярваш много, щото си едно просто турбо-чалгарче. Разбра ли ме? Такива като теб в Русия ги кастрират и ги пускат на чеченците за ташак.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 мар 2016 14:57

Честно казано, аз не виждам кой тук пропагандира евроатлантизъм, русофилите сами си пускат някакви цитати и сами си ги "громят" после. Детска история .....

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 мар 2016 14:58

1982 написа:
CTAHKO написа:Комсомолец, аз боравя само с факти, за разлика от вас :!: Ето ти линк. Не се изненадвай, че е отново към ню йоркските рубладжии 8-)

Знаем ти копи-пейст "фактите", та ти дори не знаеш думата "факт" какво значи, щом я използваш дори за разни мнения на хора. :mrgreen:

А и ставаше дума за съвсем друго, ама карай, ти, както винаги, не си разбрал. Изображение

Я кажи какво яде, да направим пробив и в менюто ти 8-)

Върни се в “Свободна зона”